این پل را می‌خواهند روی زاینده‌رود بسازند؛ آبروی تازه برای اصفهان

این پل را می‌خواهند روی زاینده‌رود بسازند؛ آبروی تازه برای اصفهان

این طرح با هدف خلق اثری معاصر شکل گرفته است که هم به عنوان بخشی برجسته از میراث معماری جهانی اصفهان شناخته شود و هم بتواند تجربه‌ای لذت‌بخش به زندگی شهری بیفزاید. این پل که با نام «رواق» طراحی شده، دو هدف کلیدی را دنبال می‌کند: ارتباط و تفرج. به این ترتیب، پل علاوه بر ایفای نقش به‌عنوان یک مسیر ارتباطی، فضایی برای گردش، استراحت و لذت بردن از چشم‌انداز زاینده‌رود نیز فراهم می‌آورد.

زاینده رود

ساختار پل شامل چندین بخش هماهنگ است. مسیر اصلی پل، یک پیاده‌راه سایه‌دار با سقفی موّاج است که چشم‌اندازی زیبا به زاینده‌رود را به رهگذران ارائه می‌دهد. در بالای این مسیر، سطح موج‌دار قرار دارد که بخش‌هایی از آن به فضاهایی برای توقف و تماشا تبدیل می‌شود. همچنین در کنار این ساختار، باغی محصور طراحی شده است که همچون یک واحه طبیعی به نظر می‌رسد.

گام استیل

زاینده رود

طراحی این پل به گونه‌ای است که در سه حالت مختلف جریان رودخانه (انتظار برای جاری شدن آب، کم‌آبی و جریان کامل) پاسخگو باشد و تجربه‌ها و چشم‌اندازهای متنوعی را ارائه دهد. بستر رودخانه در محدودۀ پل با سنگ‌های طبیعی و به صورت موج‌دار فرش می‌شود و در این بستر، زیرساخت‌هایی از جمله فواره‌ها، نورپردازی و فضاهایی برای رویدادهای هنری و اجرایی پیش‌بینی شده است.

زاینده رود

پل رواق نه تنها به‌عنوان یک مسیر ارتباطی عمل می‌کند، بلکه فضایی برای تعامل رهگذران با طبیعت و محیط تاریخی اصفهان فراهم می‌سازد. این طراحی، با بهره‌گیری از معماری معاصر و همینطور الهام گرفتن از معماری سنتی، تلفیقی از هنر، کاربری و پایداری را ارائه می‌دهد و چشم‌اندازی نوین برای زندگی در این شهر تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

زاینده رود

زاینده رود

زاینده رود

زاینده رود


دیدگاه کاربران
شکوه در تاریخ 05 دی 1403
عالییییییی
نیلوفر در تاریخ 06 دی 1403
سلام کاش چرا این رنگیه،آدمو یاد بناهای قدیمی یزد وکویر میندازه،کاش رنگش را عوض کنن وجلوه ی مدرن تری بهش بدند،مثل پل طبیعت در تهران،یا برج خلیفه که نور پردازی شده وشبها خیلی زیباست
مجلا در تاریخ 06 دی 1403
مگه زاینده رود خشک هم پل جدید میخاد ..به جای پل زنده رود رو همیشه جاری نگه دارید
خسرو در تاریخ 06 دی 1403
درکدام قسمت زاینده رود این پل احداث نیشود؟
ادیک در تاریخ 08 دی 1403
معماری این پل شاهکار و عالی به معنای واقعی است دست طراح و مهندس معماری درد نکند
پرویز در تاریخ 08 دی 1403
مگه رودی هم وجود داره که میگید زاینده رود که براش پل هم بسازید پول علف خرسه
شهر وند در تاریخ 08 دی 1403
واقعأ ؟؟؟؟؟؟ مگر رودی مانده و آبی !!!!!! شبیه چادر وخیمه اعراب میمونه !!!!!!! مناسب کشورهای اطراف خلیج فارس می باشد !!!!!!
کیارش در تاریخ 09 دی 1403
افتضاح ترین طرح. کانسپتش چیه اینقدر خشن مثل طراحی های معمار عراقی زاهدید. باید از نرمی موج و آب استفاده کنه. تو این همه پل روی رودخانه کجا اینجوری تیز و خشن طراحی شده. دهانه ها از چه نوع تاق و ایوان الگو گرفته. چیه این خداوکیلی. طراحی های دانشگاهی غیر منطقی و ارایه ایی
… در تاریخ 09 دی 1403
ساها حدیدی بهترین ومدرنترین های معماری جهان رو خلق کرده این شبیه اوناوهم نیست هرچند موج داره؛بنایی که اون خلق کرده چون شکل امضای حیدر علی اف هست اونجوری موج داره(مرکز مدنیت حیدر علی اف که جزو ده بنای خاص جهان مطرح هست)وگرنه همه طراحی هاش که موج نداره
رقیه در تاریخ 09 دی 1403
قدیم پل رو برای عبور از اب میساختن، الان برای عبور از خاک

ثبت دیدگاه