تیم دانشجویی معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس تهران، رتبه اول مسابقه جهانی طراحی پایدار در کشور برزیل را کسب کرد! طراحی پایدار بهدنبال فلسفه طراحی اشیا، ساخت محیط یا حتی ارائه خدماتی است که با قانونهای پایداری محیط زیست در تقابل نبوده و کاملا سازگار باشد.
در این مطلب به بررسی اعضای تیم دانشجویی معماری دانشگاه تربیت مدرس رتبه اول مسابقه جهانی طراحی پایدار و تعریف معماری و طراحی پایدار پرداخته خواهد شد. پس در ادامه با چیدانه همراه باشید.
تیم دانشجویان معماری دانشگاه تربیت مدرس رتبه اول مسابقه جهانی طراحی پایدار برزیل، متشکل از نوید زندی، مهسا میرحسینی، رضا رحیمی آذر، زینب الرکابی و حسین زربخت با راهنمایی دکتر منصور یگانه عضو هیأت علمی گروه معماری و دستیاری دکتر نغمه متولیان بود.
بیشتر بخوانید: معماری پایدار چیست؟ از معماری بومی در کویر ایران تا ساختمانی نوین در آمریکا
معماری در دنیای امروز به دنبال ایجاد پایداری و توسعه است که با کمک آن بتواند با مشکلات عصر صنعت روبهرو شود. از این طریق میخواهد آسیبهای احتمالی ناشی از طراحی ساختمانها و معماری بناها را به حداقل برساند. طراحی پایدار با نامهای دیگر طراحی سبز، معماری سبز، معماری پایدار، طراحی اکولوژیک و توسعه پایدار شهری نیز شناخته میشود. این نوع معماری بهدنبال فلسفه طراحی اشیا، ساخت محیط یا حتی ارائه خدماتی است که با قانونهای پایداری محیط زیست در تقابل نبوده و کاملا سازگار باشد.
طراحی پایدار با این هدف انجام میشود که تأثیرات منفی بر محیط زیست را با کمک طراحیهای ماهرانه و حرفهای به حداقل برساند. به همین دلیل ساختمانهایی که با کمک طراحی پایدار ساخته میشوند، کمترین میزان ناسازگاری را با محیط زیست خواهند داشت. از عواملی که موجب مطرح شدن چنین ایده و طراحی شدهاند، میتوان به افزایش گرمایش جهانی، تغییرات آب و هوای زمین، جلوگیری از هدر رفت منابع و تغییر زیست بوم اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: کلبه سوئیسی در مازندران، تیشهای بر ریشه معماری بومی!
تیم دانشجویی معماری دانشگاه تربیت مدرس تهران موفق شد رتبه اول مسابقه جهانی طراحی پایدار را در کشور برزیل به خود اختصاص دهد. هدف طراحی پایدار، کاهش تأثیرات منفی زیست محیطی سازههای دست ساز بشر است. معماری پایدار از این طریق میخواهد آسیبهای احتمالی ناشی از طراحی ساختمانها و معماری بناها را بر محیط زیست به حداقل برساند.
برای مطالعه خبرهای روز در حوزه معماری مطلب سواد معماری، حلقه مفقوده معماری و شهرسازی امروز ایران! را از دست ندهید.
منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما