نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک، طراحی یک بنای خاص و جذاب

نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک، طراحی یک بنای خاص و جذاب

وقتی هیچ چیزی از داخل ساختمان نمی‌دانیم و هنوز داخل آن را ندیده‌ایم، نمای ساختمان خودنمایی می‌کند و می‌تواند نظر افراد را به خود جلب کند و یا بدشکل و نا مناسب به نظر برسد. نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک یکی از طراحی‌های نمای ساختمان است که در نظر افراد جذاب است. هرچند که در انتخاب سبک طراحی نما، سلیقه افراد هم اهمیت دارد. در این مطلب نمونه‌هایی از نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک را ببینید.

جوکر

 

سبک طراحی نمای ساختمان دو طبقه

شاید در دهه‌های گذشته، آپارتمان‌ها و ساختمان‌های بلند بودند که توجه افراد را به خود جلب می‌کردند، ولی امروزه که اغلب ساختمان‌های ویلایی و حیاط‌دار تبدیل به ساختمان‌های بلند شده‌اند، وجود یک ساختمان یک یا دو طبقه بین آنها، عنصری خاص و متفاوت به نظر می‌رسد. نمای ساختمان دو طبقه، می‌تواند به سبک مدرن و یا کلاسیک طراحی شود که هریک ویژگی‌ها و مزیت‌های خود را دارند. در ادامه نمونه‌هایی از نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک را خواهیم دید.

 

متریال در طراحی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک

در مطالب قبلی راجع به انواع متریال و مصالح کاربردی در طراحی نمای ساختمان صحبت کرده‌ایم. چوب، شیشه، سنگ، کامپوزیت و آجر از متداول‌ترین مصالح در اجرای نمای ساختمان هستند. بهترین متریال برای طراحی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک، سنگ است ولی با توجه به قیمت بالای سنگ می‌توان از آجر هم برای طراحی نما استفاده کرد. در اغلب طرح‌های نمای کلاسیک ساختمان از سنگ و گاهی از سیمان هم استفاده می‌شود.

 

نمای ساختمان دوطبقه کلاسیک در ساختمان‌های شمالی یا جنوبی

یکی از عواملی که ممکن است در طراحی نمای ساختمان دو طبقه تاثیر بگذارد، شمالی و جنوبی بودن ساختمان است. در ساختمان‌های شمالی نمای ساختمان کمتر دیده می‌شود زیرا در ابتدا در ورودی ساختمان به حیاط باز می‌شود. ولی در ساختمانی‌های جنوبی، نمای ساختمان در معرض دید بیشتری قرار دارد. در طراحی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک برای ساختمان‌های جنوبی، به جزئیات توجه بیشتری می‌شود و اغلب کارفرماها به دنبال بهترین طراحی برای این ساختمان‌ها هستند. شاید این موضوع در ساختمان‌های شمالی بیشتر در مورد طراحی حیاط و درب ورودی ساختمان باشد.

 

نمای ساختمان دو طبقه تراس‌دار

یکی از عناصری که در نمای ساختمان‌های دو طبقه ممکن است وجود داشته باشد، تراس یا بالکن است. در طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس‌دار، لازم است به جزئیاتی مانند طراحی نرده‌ها، تزئینات و نقوش اطراف در و پنجره تراس و همچنین نورپردازی آن توجه بیشتری شود. در ساختمان‌هایی که تراس در معرض دید از بیرون قرار دارد، طراح می‌تواند از راهکارهایی مانند جانمایی گلدان‌هایی برای کاشت گیاه، برای کاهش دید از بیرون به تراس را در نظر بگیرد.

 

نمای ساختمان دو طبقه ساده ایرانی

درست است که نمای کلاسیک بیشتر با جزئیات طراحی آن شناخته می‌شود ولی طراحان خلاق می‌توانند یک ساختمان کلاسیک را با طرح‌های ساده و سنتی هم طراحی کنند. در این صورت می‌توان به جز سنگ، از متریالی مانند سیمان یا آجر استفاده کرد. طرح‌های آجری در نمای بیرونی ساختمان دوطبقه ایرانی، اصالت و زیبایی را به ساختمان می‌آورند.

 

هزینه‌ی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک

نمای ساختمان رومی یا کلاسیک به دلیل جزئیات طراحی و طرح و نقش آن، هزینه بیشتری در مقایسه با نمای ساختمان مدرن و ساده دارد. یکی از عوامل موثر در قیمت نمای ساختمان کلاسیک، تعداد طبقات و مساحت نمای ساختمان است. به همین دلیل طراحی و اجرا نمای کلاسیک برای یک ساختمان دو طبقه، هزینه کمتری در مقایسه با نمای ساختمان چندین طبقه و بلند دارد.

 

کلام آخر:

در این مطلب راجع به نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک صحبت کردیم. از انواع متریال سنگ، آجر و سیمان می‌توان برای طراحی نمای این ساختمان‌ها استفاده کرد. یک طراح نمای ساختمان و یا معمار، می‌تواند ایده‌های جالبی برای طراحی نمای ساختمان دوطبقه داشته باشد. پس کار طراحی نمای ساختمان خود را به افراد متخصص بسپارید.


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه