اینستاگرام ریحانه پارسا با انتشار عکسی در کاخ سلطان سلیمان در استامبول ترکیه به روزرسانی شد. ریحانه پارسا متولد ۱ اسفند ۱۳۷۷ است. او ۲۸ مهر ماه ۱۳۹۹ قید حضور و فعالیت هنری را در ایران زد و به ترکیه مهاجرت کرد و پس از آن تاکنون هیچ فعالیتی در حوزه سینما انجام نداده است.
کاخ توپکاپی اولین قصری است که عثمانی ها در استانبول ساخته اند. این کاخ به دستور سلطان محمد دوم در قرن ۱۵ میلادی بنا شده است. کاخ توپکاپی در نقطه برخورد تنگه بسفر، گلدن هورن و دریای سیاه واقع شده است و به جرات می توان گفت در کنار مسجد ایاصوفیه، معروف ترین بنای استانبول است. از ویژگی های بی نظیر کاخ سلطان سلیمان، چشم اندازی است که به منظره بی نظیر شهر دارد. این کاخ که هم اکنون به موزه تبدیل شده است، بین توریست ها و گردشگران بسیار معروف است. کاخ سلطان سلیمان به چند بخش توپکاپی، لباس های سلطان، دیوان، حرم، خزانه داری، اثار مذهبی، سالن ظروف، آشپزخانه ها و… تقسیم می شود. گفته می شود سلطان سلیمان و دیگر سلاطین عثمانی با بیش از ۵ هزار نفر در این کاخ بزرگ که مساحتی بالغ بر ۷۰۰ هزار متر مربع دارد، زندگی می کرده اند.
کاخ سلطان سلیمان به مدت ۴ قرن مرکز اداری، آموزشی، هنری و مرکز امپراطوری عثمانی بوده است. در طول سال های متمادی هر سلطان یک بخش به کاخ توپکاپی اضافه کرد یا این که بخشی از آن را تغییر داد، از این رو با بازدید از این کاخ، در واقع از ۴ قرن معماری ترکی بازدید خواهید کرد. نسختین عمارتی که در این کاخ بنا شده است، عمارت جینیلی است که ساخت آن در سال ۱۴۷۲ به پایان رسیده است. توپکاپی در زبان ترکی به معنای «دروازه توپ ها» است. علت قرار گرفتن این نام بر روی این عمارت این است که توپ های بزرگی خارج از دروازه های این قصر استقرار یافته اند. گویا این توپ ها برای فتح این شهر مورد استفاده قرار گرفته اند. در این موزه، گنجینه های بسیاری از اشخاصی که بیش از ۴۰۰ سال در آن زندگی کرده اند وجود دارد.