تاثیر هوش مصنوعی بر معماری و طراحی به طور روزافزونی در حال اوجگیری است. هر روز معماران و طراحان بیشتری از موتورهای تبدیل متن به تصویر در فرایند طراحیهایشان کمک میگیرند. حتی استودیوهای مطرحی مثل «معماران زاها حدید» و «هیکاک کول» نیز دارند از این فناوری برای طراحی ساختمانهای مفهومی استفاده میکنند. در اینجا نمونههای شگفتانگیزی از طراحی ساختمانها با استفاده از هوش مصنوعی را ملاحظه میکنید. طرحهایی که هر روز به تعدادشان افزوده میشود.
امسال رئیس استودیوی «طراحان زاها حدید» استفادۀ این استودیو از هوش مصنوعی برای تولید ایدههای تازه را افشا کرد. پاتریک شوماخر چندین تصویر از طرحهای معماری ارائه کرد که با استفاده از دالای، میدجرنی و سایر موتورهای تبدیل متن به تصویر ساخته شده بودند. یکی از اینها تصویری از یک طراحی بالقوه برای پروژۀ «نئوم» در عربستان بود.
ماناس بهاتیا، طراح هندی، این طرح را با استفاده از موتور میدجرنی تولید کرده تا تصویری از آیندهای را ارائه بدهد که در آن طبیعت و معماری به یک همزیستی کامل رسیدهاند.
بیشتر بخوانید: دستپخت جدید هوش مصنوعی با طراحی مبلمان فوق لاکچری
جک لینچ، معمار استودیوی هیکاک کول، از هوش مصنوعی برای طراحی یک ساختمان با کاربری ترکیبی استفاده کرده که دارای سقف سبز و بالکنهای بزرگ پر از گیاه است.
طراحی به نام تیم فو عکسهایی را که از یک تکه کاغذ مچاله گرفته بود، با استفاده از هوش مصنوعی به طرحهایی ساختمانی تبدیل کرد.
دانیل ریوپل، طراح کانادایی، ماه گذشته با این طراحی در فراخوانی شرکت کرد که وبسایت دزین برای طراحی با هوش مصنوعی برگزار کرده بود. این طرح تصویری از رابطۀ پیچیده و ظریف بشریت و تکنولوژی را ارائه میکند.
لینک پیشنهادی: تاثیر شگرف هوش مصنوعی در طراحی دکوراسیون داخلی
بهاتیا به دنبال ایدۀ اصلی خودش که طراحی ساختمانهایی با امکان همزیستی با طبیعت است، این برجهای درختی را نیز طراحی کرده است. این طراحی از بلندترین درختان دنیا در کالیفرنیای آمریکا الهام گرفته است.
گابریل پیاستا، معمار لهستانی ساکن آمریکا نیز با شرکت در فراخوان طراحی وبسایت دزین، تصویر خودش از آیندۀ معماری را با استفاده از هوش مصنوعی خلق کرده است.
منبع: فرادید