در فیلمها و یا کاخ موزهها، خانههایی اشرافی با دکوراسیون پذیرایی سلطنتی و خاص را دیدهایم. با زرق و برقی که دارد؛ نظر همه را به خود جلب میکند. برخی از افراد با دیدن این فضاها بسیار لذت میبرند و زندگی در چنین خانهای را میپسندند و بعضیها هم سادگی را ترجیح میدهند. هرچند که با وجود خانههای کوچک امروزی، طراحی دکوراسیون پذیرایی سلطنتی سخت است ولی با داشتن پذیرایی بزرگ میتوانید این نوع دکوراسیون را تجربه کنید. در این مطلب؛ در مورد دکوراسیون پذیرایی سلطنتی بیشتر بدانیم و نمونههایی از آن را ببینیم.
اگر بخواهیم خانه سلطنتی را توصیف کنیم؛ این نوع دکوراسیون مجللترین و پر زرق و برقترین دکوراسیون نسبت به سبکهای کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن است. همانطور که از اسمش مشخص است، این نوع سبک دکوراسیون پذیرایی منزل شما را سلطنتی و مجلل میکند. قبل از تصمیم برای طراحی دکوراسیون پذیرایی سلطنتی، لازم است اصول و نکتههای آن را بدانید، تا ببینید اصلا این نوع دکور برای پذیرایی شما مناسب است یا نه!
اگر پذیرایی کوچکی دارید دور این نوع سبک دکوراسیون را خط بکشید. پیشنهاد ما این است که دکوراسیون سلطنتی خانه کوچک را بیخیال شوید. اگر دلتان میخواهد پذیرایی مجلل و باشکوهی داشته باشید ولی پذیرایی منزل شما اندازه متوسط دارد بهتر است از سبکهای کلاسیک و یا نئوکلاسیک استفاده کنید. هرچند که در این پذیرایی هم میشود با در نظر گرفتن نکتههایی، دکوراسیونی نزدیک به دکوراسیون سلطنتی داشته باشید. انتخاب سبک سلطنتی برای دکوراسیون پذیرایی بزرگ محدودیتی ندارد و شما به راحتی میتوانید شکوه و زیبایی این سبک را به خانه بیاورید.
با اینکه مساحت مهمترین مسئله در انتخاب چیدمان سلطنتی پذیرایی است، ولی بخش مهم دیگر که به پذیرایی منزل شخصیتی مجلل میدهد مبلمان و وسایل آن است. احتمالا اصطلاح سلطنتی را برای مبلمان هم شنیدهاید. مبلمان سلطنتی؛ تزئینات و طرح و نقش بیشتری نسبت به مبلمان کلاسیک دارند. ابعاد و اندازه آنها هم بزرگتر است. کاربرد پارچههای مبلمان نقشدار و منبتکاری در پایه و دستههای مبلمان از ویژگیهای دیگر آنهاست.
وقتی دکوراسیون سلطنتی را برای پذیرایی انتخاب میکنید، لازم است به همه قسمتهای آن حساس باشید. پذیرایی با وسایل و چیدمان سلطنتی نمیتواند سقفی ساده و صاف داشته باشد. برای دکوراسیون پذیرایی سلطنتی میتوانید از ایدههای نقاشی و پتینه، گچبری، سقفهایی با شیشههای رنگی استفاده کنید. نورپردازی و لوسترهای مناسب با دکوراسیون سلطنتی از دیگر نکتههای مهم برای دکوراسیون سقف پذیرایی سلطنتی است. لوسترهای فلزی و کریستال انتخاب خوبی برای این فضا هستند.
حالا لازم است فکری برای کفپوش پذیرایی کنید؛ کفپوشهای پارکت و یا سنگی برای دکوراسیون پذیرایی سلطنتی مناسب هستند. فرشهای دستبافت و با اندازه مناسب با فضا شکوه دکوراسیون پذیرایی خانه سلطنتی ایرانی را تکمیل میکنند.
کلام آخر:
در این مطلب نمونههایی از دکوراسیون پذیرایی سلطنتی را دیدیم. در نظر گرفتن نکتههای بیان شده در این مطلب، برای طراحی دکوراسیون پذیرایی بسیار مهم است. قبل از انتخاب این دکوراسیون به شرایط محیط خانه و مبلمان توجه کنید.