چگونه صندلی اداری را تعمیر کنیم؟

چگونه صندلی اداری را تعمیر کنیم؟

به قلم: یاسین کوثری
محتوای حمایت شده

چگونه صندلی اداری را تعمیر کنیم؟

نوژا دیزاین

قیمت صندلی اداری برای برخی از افراد بالا است و تعمیرات صندلی اداری را می‌توان یکی از بهترین راه‌ها برای کم کردن هزینه‌ها دانست. برای برخی از افراد این سوال پیش می‌آید که آیا می‌توان صندلی اداری را در منزل تعمیر کرد؟ جواب این سوال بله است. ما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا شما را با مراحل تعمیر صندلی اداری آشنا کنیم و در نهایت راه‌های پیشگیری از این خرابی‌ها را آموزش دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کاغذدیواری آیدی

مراحل تعمیر صندلی اداری

مراحل تعمیر صندلی اداری

ممکن است قطعات یک صندلی به مرور زمان یا به دلیل استفاده نادرست نیاز به تعمیر پیدا کنند. مراحل تعمیر صندلی اداری به ترتیب شامل موارد زیر می‌شود البته ممکن است در برخی از مدل‌های صندلی اداری نیاز به تکنیک‌های دیگر نیز باشد.

قدم اول:  بررسی و پیدا کردن مشکل

قبل از هر کاری ابتدا باید مشکل را پیدا کنید و بعد از آن تشخیص دهید که این مشکل مربوط به کدام قطعه از صندلی می‌باشد تا بتوانید آن را تعمیر کنید. این مشکلات شامل موارد زیر می‌شوند:

  • در صورتی که صندلی به خوبی حرکت نکند مشکل از چرخ‌های آن می‌باشد.
  • اگر اهرم و جک دچار آسیب شده باشد تنظیم ارتفاع صندلی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.
  • اگر صندلی بیش از حد تکان می‌خورد باید صفحه نصب بین جک و نشیمن را بررسی کرد.
  • در صورتی خرابی مکانیزم صندلی، تنظیمات مربوط به عمق، شیب پشتی و ارتفاع مشکل پیدا خواهد کرد.
  • اگر صندلی نشست پیدا کرده احتمالا سیلندر گاز در پیستون صندلی خالی شده است.

قدوم دوم: تهیه‌ی ابزارهای مناسب

در این مرحله نیاز به ابزارهای مختلفی است. شما به راحتی می‌توانید با ابزارهایی چون انبر دست، آچار لوله، چکش، پیچ گوشتی، اسپری روان کننده و غیره صندلی اداری آسیب دیده را تعمیر کنید.

قدم سوم: تعویض و تعمیر قطعه آسیب دیده

پس از اینکه قطعه ایراد صندلی و قطعه خراب شده را پیدا کرده‌اید در این مرحله با استفاده از ابزارهای خاصی باید قطعه آسیب دیده را تعویض یا تعمیر کنید. در برخی از موارد حتی نیاز به بازسازی کامل ساختار صندلی نیز می‌باشد.

قدم چهارم: بازسازی پارچه

در صورتی که پارچه یا چرم صندلی دچار آسیب دیدگی شده باشد می‌توانید بر حسب سلیقه از یک طرح جدید استفاده کنید. ابتدا باید پارچه‌ای که برای روکش صندلی انتخاب شده برش داده شود و سپس دوخته شده و بر روی صندلی نصب شود. انجام این کار را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید چون ممکن است باعث خراب‌تر شدن جلوه صندلی شوید.

قدم پنجم: بازگرداندن قطعات به جای اصلی

پس از اینکه مشکل صندلی را برطرف کردید قطعات اصلی را به جای اولیه خود باز می‌گردانید. باید تمام قطعات را در جای صحیح خود قرار دهید در غیر این صورت صندلی به درستی کار نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

نحوه تعمیر قطعات صندلی اداری

نحوه تعمیر قطعات صندلی اداری

صندلی اداری از قطعات اصلی مختلفی چون جک، چرخ، پشتی و غیره تشکیل شده است و اکثر مدل‌های صندلی‌ اداری عملکرد مشابه و ساده‌ای دارند. رفع مشکل قطعاتی که شما آنها را می‌توانید در منزل انجام دهید شامل موارد زیر می‌شود:

  • چرخ‌های صندلی: معمولا مشکل گیر کردن چرخ‌ها به علت پرز، مو و گرد و غبار می‌باشد. شما با یک انبردست و پیچ گوشتی این آلودگی‌ها و جرم‌ها را از بین چرخ‌ها بیرون بکشید و برای روان شدن اسپری روان کننده روی چرخ اسپری کنید.
  • پشتی صندلی: در صورتی که پشتی صندلی سست شده باشد تنها پیچ‌های آن را محکم کنید البته نباید پیچ‎ها بیش از حد سفت شوند چون در این صورت وقتی که فشار زیاد به پشتی وارد شود ممکن است بشکند.
  • سیلندر صندلی: اگر سیلندر خالی شده باشد باید یک سیلندر جدید را به جای سیلندر قدیمی جایگزین کنید.
  • صفحه نشیمن صندلی: در صورت خم شدن صفحه نشیمن با یک چکش روی یک سطح صاف آن را بکوبید تا صاف شود و سپس دوباره آن را روی پایه نصب کنید. اما در صورتی که نشیمن دچار شکستگی یا حفره شده است نیاز به قطعه جدید می‌باشد.
  • جک صندلی: برای تعویض جک باید صندلی را به پهلو بگذارید و سپس گیره‌های نگهدارنده در قسمت مرکزی زیر پایه چرخ را باز کنید تا پایه و چرخ‌ها بیرون بیایند. برای باز کردن جک از یک آچار لوله بازکن استفاده کنید و آچار را به قسمت بالای جک وصل کرده و محکم تکان دهید تا جک باز شود سپس جک جدید را در شکاف پایین نشیمن قرار داده و فشار دهید و پس از آن پایه صندلی را وصل کنید.

آشنایی با راه‌های پیشگیری از خرابی صندلی اداری

آشنایی با راه‌های پیشگیری از خرابی صندلی اداری

استفاده صحیح و نگهداری درست از صندلی اداری موجب بالا بردن طول عمر مفید آن شده و کیفیت و کارایی صندلی را نیز حفظ می‌کند. اگر شما از یک صندلی به خوبی نگهداری کنید قعا دیرتر خراب خواهد شد و در زمان کوتاه پس از استفاده نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا نخواهد کرد. راه‌های پیشگیری از خرابی صندلی اداری شامل موارد زیر می‌شود:

1- خرید صندلی با کیفیت، خرید صندلی اداری و چرخدار را از فروشگاه‌های معتبر انجام دهید که محصولاتی با کیفیت از برندهای خوب را به فروش می‌رسانند و دارای گارانتی می‌باشند. چون با خرید صندلی بی‌کیفیت قطعا در زمان کوتاه مدت به علت خرابی، صندلی اداری نیاز به تعمیر یا تعویض خواهد داشت.

2- صندلی اداری را در فضاهای مرطوب، فضای باز و در معرض مستقیم نور خورشید قرار ندهید.

3- صندلی اداری را زود به زود دستمال بکشید چرا که نشستن گرد و غبار روی آن موجب کهنه شدن و خرابی سریع صندلی خواهد شد.

4- صندلی اداری را به صورت دوره‌ای بازبینی کنید تا از مشکلات تعمیری در آینده جلوگیری شود. این بازبینی و نگهداری می‌تواند شامل تمیز کردن دوره‌ای، تعویض قطعات کهنه در اولین فرصت، رفع خرابی‌های کوچک و حتی تغییر موقعیت نشستن روی صندلی اداری باشد.

سوالات رایج درباره تعمیر صندلی اداری

  1. برای از بین بردن صدای جیرجیر صندلی چه کنیم؟ از اسپری‌های روان کننده برای رفع جیرجیر صندلی استفاده می‌شود.
  2. هزینه‌ی تعمیر صندلی اداری چقدر است؟ شما می‌توانید با ارائه مشخصات صندلی و گفتن ایراد آن به یک تعمیرکار ماهر با قیمت حدودی تعمیر آشنا شوید.
  3. چه زمانی صندلی نیاز به روغن‌کاری پیدا می‌کند؟ در صورت که سیلندر گاز کارایی خود را از دست داده باشد یا صندلی صدای جیرجیر دهد برای رفع این مشکلات نیاز به روغن‌کاری است.

خلاصه

شما به راحتی می‌توانید پس از یافتن مشکل با ابزارهای مختلفی قطعات اصلی را تعمیر یا تعویض کنید در غیر این صورت از یک تعمیرکار ماهر کمک بگیرید. ما در این مقاله شما را با مراحل تعمیر صندلی اداری آشنا کرده‌ایم. یکی از مهم‌ترین دلایلی که موجب خرابی صندلی می‌شود خرید صندلی بی‌کیفیت و بسیار ارزان قیمت است چرا که این صندلی‌ها به مرور زمان و به سرعت کارایی خود را از دست می‌دهند و نیاز به خرید یک صندلی جدید است. حتما برای پیشگیری از خرابی به خوبی از آن نگهداری کنید.

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه