شهاب حسینی از این اتاق خاص، حکمرانی تازه خود را آغاز کرد

شهاب حسینی از این اتاق خاص، حکمرانی تازه خود را آغاز کرد

سریال آبان تازه‌ترین اثری‌ست که از نمایش خانگی پخش شده. روایت زندگی یک نابغه هوش مصنوعی که برای توسعه ایده خلاقانه‌اش دچار مشکل شده و با اتفاقات ریز و درشت زیادی در این مسیر مواجه شده. در این مطلب به سراغ طراحی صحنه این سریال می‌رویم. با ما همراه باشید.

شهاب حسینی

تابلو فرش ریحان

خانه آبان و امیر

آبان (لاله مرزبان) نقش اصلی این سریال است و اصلا داستان با محوریت اتفاقات پیرامون او جلو می‌رود. مختصات خانه او همان چیزی‌ست که در خانه‌های طبقه متوسط شاهدیم. یک میز ناهارخوری چوبی ساده همرنگ با کابینت‌ها، کاشی‌های قدیمی سبزرنگ و پرده‌‌های توری. این در واقع همان چیزی‌ست که طراح صحنه این سریال برای یک خانواده سه نفره ایرانی در سال 1403 ترسیم کرده است.

سریال آبان

ویلای بابک

بابک محمودی (امین حیایی) در این سریال به عنوان مدیر توسعه کسب و کار معرفی می‌شود اما خب در ورود به سریال با روی دیگر زندگی‌اش مواجه می‌شویم. آنجایی که سر میز قمار، ویلای لوکسش را باخته و کهنه‌رفیقش، فریبرز ثابت (شهاب حسینی) برای بازگرداندن ویلای او پای میز بازی می‌نشیند. در بالای میز دو چراغ آویز گرد را می‌بینیم که خود نشانی از مینی‌مالیست بودن (نوعی هویت در افراد متمول) است. البته که طراح صحنه تصمیم گرفته در گوشه سمت چپ تصویر یک درختچه خانگی نیز قرار دهد تا فضای زندگی ثروتمندانه کاراکتر همگام با داستان پیش رود. در نهایت میزانسنی که برای میز پوکر هماهنگ شده همان چیزی‌ست که بین افراد ثروتمند رواج دارد.

سریال آبان

دفتر کار مدیریتی فریبرز در هلدینگ ثابت

خب کارگردان تلاش کرده تا برای نقشی که شهاب حسینی ایفا می‌کند کمی از سویه‌های گادفادرگونه بهره ببرد. دفتر کار او با مدرن‌ترین المان‌های روز طراحی شده و همان چیزی‌ست که به قولی در طراحی آفیس‌های امروزی به کار گرفته می‌شود. استفاده از مبل چستر شاید اصلی‌ترین نقطه تمایز اتاق او با سایر نقاط هلدینگ است. به طور کلی طراح صحنه سریال آبان برای اتاق ریاست این سریال انتخاب‌های نسبتا درستی داشته و همین یکی از عواملی‌ست که باعث شده این سریال در گام نخست با اقبال نسبتا خوبی از سوی مخاطبان مواجه شود.

سریال آبان


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه