یکی از دلایل جذابیت سریال «مهیار عیار»، فضای تاریخی و داستانهای پرماجرای آن است. این سریال با نمایش دقیق زندگی در دوران صفویه، بیننده را به عمق تاریخ ایران میبرد. ماجراهای هیجانانگیز مهیار، شخصیتهای قوی و جلوههای بصری منحصربه فرد این سریال، تماشای آن را برای مخاطبان لذت بخش میکند.
داستان سریال «مهیار عیار» در دوران صفویه اتفاق افتاده و درباره راهزنی است که بر اساس اتفاقی که در شهر یزد برایش میافتد، پای چوبهدار میخواهد مادرش را برای آخرین بار ببیند. جوانمردی برای اینکه راهزن به خواستهاش برسد، وساطت میکند و این کار او راهزن را متحول میکند و سبب میشود که به سمت عیاری روی بیاورد.
امروز در چیدانه به سراغ بررسی طراحی صحنه این سریال میرویم:
چند نکته اساسی در طراحی صحنه این سریال باعث ایجاد فضای مشابه با دوران داستان فیلم شده است که بیننده احساس میکند خود آن دوران را تجربه میکند:
1. طراحی صحنه فضاهای تاریخی: طراحی دکور شامل بازسازی بناهای تاریخی و معماری آن زمان است. استفاده از ارسیهای خیره کننده در خانهها، گنبدها و حیاطهای بزرگ در شکلگیری فضاهایی واقعی و جذاب کمک کرده است. در ادامه تصویری از بهنام تشکر نقش در کلانتر شهر اصفهان مشاهده میکنید در این اتاق نکات معماری آن زمان که شامل اتاق اندرونی و بیرونی است به خوبی رعایت شده است همچنین با استفاده از گچبریهای دستی آن زمان رونق و شکوه معماری را در دوره صفوی به نمایش میگذارد.
2.اجسام و ابزار: وسایل زندگی روزمره، مانند ابزارآلات چوبی، ظروف سفالی و پارچههای سنتی و ترمه حتی در طراحی لباس، بهدقت انتخاب شدهاند تا حس قدیمی بودن را بیشتر القا کنند.
همچنین بخوانید: وضعیت حسرتبرانگیز لوکیشن شبهای برره، ویرانی کامل!
این عوامل همگی با هم ترکیب شدهاند تا دنیای جذاب و واقعیای از دوران صفوی در سریال “مهیار عیار" خلق کنند.