بسیاری از افراد تصور میکنند که گلهای فصلی در فضای سبز شهری و باغچه منازل تنها جنبه زیبایی دارند. در صورتی که بسیاری از این گلها گیاهان دارویی هستند که در طب سنتی از جایگاه ویژهای برخوردارند. سرخارگل، رزماری، اسطوخودوس و همیشه بهار جز گیاهان زینتی یا گلهای فصلی به شمار میروند که خواص درمانی بسیاری دارند. در این مطلب به روشهای نگهداری، پرورش و کاشت گل همیشه بهار و خواص درمانی آن خواهیم پرداخت.
به گزارش فرارو، حتما بارها گلهای نارنجی یا زرد فصلی را که در مسیر بلوارها و فضاهای سبز شهرها میکارند، دیدهاید. گل فصلی همیشه بهار یا کالاندولا علاوه بر اینکه گیاهی زینتی است، به عنوان یکی از داروهای گیاهی در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. همیشه بهار برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله امراض پوستی، انواع بیماریهای التهابی و بهبود اسپاسم عضلانی مفید است. همچنین این گیاه در بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان عفونتهای چشم موثر است.
کاربرد گل همیشه بهار از ویژگیهای بارز گل همیشه بهار میتوان به رشد سریع این گیاه اشاره کرد. همیشه بهار از مرحله کاشت بذر تا رشد گیاه و گلدهی تنها به کمتر از ۸ هفته زمان نیاز دارد. شما میتوانید به جای خرید گیاه آماده آن را از طریق بذر در باغچه یا گلدان پرورش دهید. با گلدهی گیاه همیشه بهار علاوه بر خلق منظرهای بیبدیل در محیط زندگی میتوانید از فواید درمانی این گل زیبا استفاده کنید. در ادامه با روش کاشت گل همیشه بهار یا کالاندولا از طریق بذر و شرایط نگهداری آن آشنا خواهید شد. • بذرهای همیشه بهار را از فروشگاههای فروش بذر گل و گیاه در سطح شهر یا به صورت اینترنتی خریداری نمایید. • یک محیط با نور فراوان و مستقیم خورشید را در حیاط یا تراس منزلتان برای کاشت گل همیشه بهار انتخاب کنید. این گیاه روزانه به ۵ تا ۸ ساعت نور مستقیم آفتاب نیاز دارد. • برای کاشت بذرهای همیشه بهار نیاز به ترکیب خاک مخصوص نیست. همان خاک معمولی باغچه برای کاشت بذرها مناسب است.