معرفی انواع دکوراسیون نشیمن؛ طراحی فضایی دلنشین برای دورهمی خانوادگی

معرفی انواع دکوراسیون نشیمن؛ طراحی فضایی دلنشین برای دورهمی خانوادگی

دکوراسیون نشیمن

دکوراسیون نشیمن قلب هر خانه‌ای است و برای اینکه مناسب با دورهمی خانوادگی و گذراندن وقت فراغت باشد، باید با سبکی دلنشین طراحی شود. نشیمن نماینده سلیقه و خلاقیت شما در دکوراسیون خانه است که در انتخاب پالت رنگی استفاده شده، مبلمان و سایر دکوراتیوها باید با نهایت دقت انجام شود.

جوکر

دکوراسیون نشیمن

در واقع، اساس دکوراسیون سایر قسمت‌های خانه نیز تحت تاثیر دکوراسیون نشیمن است و تقریبا به نحوی چیده می‌شود که بتواند همان تم را رعایت کند. البته، این یک قانون نیست. اما، می‌تواند الهام بخش طراحی سایر نقاط خانه باشد.

سبک‌های مختلف در دکوراسیون نشیمن

سبک‌های بسیار متنوعی برای دکوراسیون اتاق نشیمن و چیدمان آن وجود دارد که برخی دمده شده‌اند و برخی دیگر وابسته به زمان نبوده و همیشه قابل استفاده هستند. اگر بخوهیم طراحی چیدمان نشیمن را دسته‌بندی کنیم، باید گفت که نورپردازی، مبلمان، رنگبندی، اکسسوری، دکوراتیوها و وسایل دیگر مانند انتخاب فرش، پرده، کتابخانه، میز همگی مواردی هستند که هنگام استفاده از یک سبک خاص باید در نظر گرفته شوند تا آن سبک را هر چه تمام‌تر به نمایش بگذارند.

چیدمان اتاق نشیمن

در ادامه انواع دکوراسیون نشیمن را بررسی خواهیم کرد که می‌توانید مطابق با سلیقه خود یک یا تلفیقی از چند سبک را به عنوان سبک مورد علاقه خود انتخاب کرده و نشیمن خانه را با آن تزیین کنید.

دکوراسیون به سبک انتقالی (Transitional Interior Design)

دکوراسیون سبک انتقالی یک از محبوب‌ترین سبک‌ها در چیدمان اتاق نشیمن است که سبک سنتی و مدرن را باهم در خود دارد. این سبک، تلفیقی از رنگ‌های شیرین و گرم است که شادی و طراوت را به فضای نشیمن منتقل می‌کند. در این سبک این مبلمان است که باید حرفی برای گفتن باشد و نقطه کانونی سبک انتقالی است.

دکوراسیون نشیمن

 به همین جهت، تاکید بر استفاده از دکوراتیوها در این سک به حداقل می‌رسد. سبک انتقالی تلفیقی از سبک مدرن و سنتی است. برای اینکه بتوان در سبک انتقالی فضا را پر کرد، معمولا از کوسن‌ و فرش استفاده می‌شود. استفاده از مبلمانی با لبه‌های گرد و جنسی از چوب، استیل و فولاد المان‌های متداول در این سبک است. پالت رنگی این سبک از طیف رنگ‌های روشن انتخاب می‌شود.

دکوراسیون نشیمن به سبک سنتی (Traditional Interior Design)

یکی از معروف‌ترین سبک‌ها در طراحی دکوراسیون داخلی نشیمن، سبک سنتی است که استفاده از مبلمانی با جنس چوب تیره محور این سبک است. استفاده از میز، صندلی و مبلی با جزییات زیاد و از جنس چوب قرار است نقطه کانونی سبک سنتی باشد. به همین جهت، ترکیب این مبلمان با پارچه‌های طرحدار به سبک گلدار، راه راه و چهارخانه ابریشمی، لینن و مخل در طراحی رومبلی، پرده و کوسن‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.

دکوراسیون نشیمن به سبک سنتی

 

 در این سبک معمولا از لوسترهایی کریستالی استفاده می‌شود. اکثر نشیمن‌ها با سبک سنتی پالت رنگی خنثی دارند که با رنگ روغن یا گل آرایی همراه شده است. در این سبک همه چیز باید با هم همخوانی داشته باشد. بنابراین، اگر اهل ست کردن وسایل با هم نیستید، سبک سنتی برای شما مناسب نیست.

چیدمان نشیمن به سبک مدرن (Modern Interior Design)

سبک مدرن تنها در یک دوره از زمان قابل استفاده است و مثل سبک سنتی، همیشگی نیست. به همین جهت، با گذر زمانف نیازمند اصلاح یا تغییر است. در این سبک معمولا مبلمانی انتخاب می‌شود که لبه‌های نرم و سطح براقی داشته باشد. فلز، کروم و شیشه سه عنصر مهم در تشکیل سبک مدرن هستند که هنگام طراحی نشیمن باید به آن توجه شود.

دکوراسیون اتاق نشیمن به سبک مدرن

در سبک مدرن نیز استفاده از دکوراتیوها به حداقل می‌رسد و در مقابل، تمرکز و توجه باید بر المان‌هایی که هنر را بیشتر نشان می‌دهد وجود دارد. به همین دلیل، استفاده از رنگ‌های برجسته در انتخاب مبلمان به سبک مدرن باید رعایت شود.

دکوراسیون نشیمن به سبک آرت دکو (Art Deco Interior Design)

دکوراسیون نشیمن به سبک آرت دکو

سبک آرت دکو، سبکی است که بر استفاده از اشکالی هندسی تاکید دارد و بیشتر رنگ‌های طلایی در انتخاب اکسسوری‌ها به چشم می‌خورد. پالت رنگی سبز لیمویی و فیروزه‌ای از رنگ‌های معرفی شده در این سبک است. در این زمینه، دکوراسیون پذیرایی منزل به سبک آرت دکو ایده‌ای منحصر‌به‌فرد برای همه نسل ها می‌تواند ایده دیگری برای طراحی به سبک آرت دکو باشد. می‌توانید دکوراسیون پذیرایی منزل به سبک آرت دکو را نیز در کنار اتاق نشیمن تجربه کنید.

دکوراسیون نشیمن به سبک مینیمالیست (Minimalist Interior Design)

ایده اصلی سبک مینیمال بر این گفته استوار است که «کم هم زیاد است»؛ به ویژه در اتاق نشیمن که محل تجمع روزانه افراد خانواده است، استفاده از کمترین وسایل حس بهتری را به افراد منتقل می‌کند. هر چه شلوغی کمتر باشد، احساس آرامش بیشتری خواهید داشت. فضایی آرام، مرتب و بدون به هم ریختگی از ویژگی‌های سبک مینیمال است. استفاده از رنگ‌های خنثی به ویژه مبلمانی بژ می‌تواند حس بیشتری را به فضای نشیمن ببخشد.

دکوراسیون نشیمن به سبک مینیمال

 در دکوراسیون آشپزخانه مینیمال؛ سبکی ساده، قابل دسترس و در عین حال پیچیده که زیبایی خاصی نیز دارد را می‌توانید همزمان با نشیمن تجربه کنید. چرا که سایر بخش‌های خانه با الهام از طراحی اتاق نشیمن می‌توانند به همان سبک یا کمی متفاوت تزیین شوند.

دکوراسیون نشیمن به سبک الکتریک (Electric Style for Interior Design)

دکوراسیون نشیمن به سبک الکتریک

سبک الکتریک سبکی است که بیشتر روی وسایل و مبلمان کاربردی و راحت تمرکز دارد و در واقع، تعادلی بین بافت نرم و سخت در انتخاب وسایل و دکوراتیوها دارد تا به فضا عمق دهد. در این سبک سعی می‌شود از دکوراتیوهایی استفاده شود که مکمل هم هستند به‌طور مثال، می‌توانید از یک فرش پشمالو نرم می‌توانید استفاده کنید و حس و حال خوبی را به فضای نشیمن بدهید. می‌توانید فضا را با یک میز قهوه خوری، کاناپه جسورانه به همراه کوسن‌هایی رنگارنگ پر کنید.

دکوراسیون نشیمن به سبک بوهیمیان (Bohemian Interior Design)

سبک بوهیمیان یکی دیگر از سبک‌هایی است که به سرعت در حال پیدا کردن جایی در بین خانه‌ها است و حسی از آزادی و رهایی را بدون در نظر گرفتن اشل خاصی القا می‌کند. سبک بوهیمیان سعی می‌کند تا چندین فرهنگ را با هم تلفیق کند و حسی هنری داشته باشد و پا را فراتر از روزمرگی می‌گذارد.

دکوراسیون نشیمن به سبک بوهیمیان

تاکید این سبک بر طبیعت است و این یعنی انتخاب المان‌هایی مرتبط با طبیعت و طرح‌های برجسته با نقش و نگارهای بزرگ با رنگبندی روشن است که در مبلمان و سایر دکوراتیوها استفاده می‌شود. سبک بوهیمیان چیزی کاملا متفاوت از سبک‌های معمول است و با ورود به فضایی با سبک بوهیمیان انگار در دنیای دیگری قدم می‌گذارید. در این سبک سعی می‌شود از ترکیب رنگ‌ها استفاده شود تا حسی عمیق و طبیعی ایجاد کند. می‌توانید فضای بوهیمیان را با یک فرش وینتیج یا دکوراتیوی چوبی روی دیوار کامل کنید.

دکوراسیون نشیمن به سبک اسکاندیناویایی (Scandinavian Interior Design)

یکی از سبک‌هایی که به راحتی قابل شناسایی است، سبک اسکاندیناویایی است. در این سبک، وسایل چوبی به رنگ خاکستری، دیوارهای سفید، آینه‌های بزرگ، کوسن‌های بزرگ و دنج به شدت استفاده می‌شود. میز شیشه‌ای و پرده لایه لایه از دیگر المان‌های به کار رفته در این سبک است.

دکوراسیون نشیمن به سبک اسکاندیناویایی

 

در سبک اسکاندیناویایی توجه به جزییات و صنایع دستی بسیار اهمیت دارد و وجود آن در خانه بسیار طرفدار دارد. در این سبک فضای باز و رو به باغ و باغچه به شدت محبوب است و سعی می‌شود اتاق نشیمن به گونه‌ای طراحی شود که روبروی فضایی باز قرار بگیرد.

دکوراسیون نشیمن به سبک آسیایی (Asian Interior Style)

چیدمان نشیمن به سبک آسیایی

خطوط صاف و ظریف، جزییات و رنگ سه عنصری هستند که سبک آسیایی را تشکیل می‌دهند. در این سبک بیشتر از کاغذ دیواری گلدار، مبلمان ساده و فاقد طرح استفاده می‌شود که برای چیدمان نشیمن بسیار گرم و صمیمی است و حس خوبی را به اعضای خانواده می‌دهد.

دکوراسیون نشیمن به سبک روستایی مدرن (Modern Farmhouse Interior Design)

چیدمان اتاق نشیمن

سیک روستایی مدرن سبکی پر از ویژگی‌های مختلف است که برگرفته از سبک خانه روستایی سنتی است. در این سبک بیشتر از فلزات مختلف طلایی، نیکل و فلزات مشکی رنگ در طراحی وسایل دکوری استفاده می‌شود. استفاده از چوب فاقد پولیش و رنگ‌های خنثی کرم و قهوه‌ای به ویژه در این سبک به چشم می‌خورد. البته، سعی کنید فضا راب ا اضافه کردن رنگ‌هایی چون رنگ سورمه‌ای، سبز پاستلی یا نارنجی سوخته کامل کنید.

سبک مدیترانه‌ای در دکوراسیون داخلی نشیمن (Mediterranean Interior Design)

سبک دکوراسیون نشیمن مدیترانه‌ای سبکی است که بیشتر در سواحل شمالی دریای مدیترانه مانند اسپانیا، ایتالیا و یونان استفاده می‌شود. در این سبک، استفاده از آرک، ستون‌های طرح‌دار و بالکون بسیار متداول است و می‌توانید نمای داخلی نشیمن را به گونه‌ای طراحی کنید که شامل این موارد باشد و رو به بالکن باز شود تا حس بیشتری از سبک مدیترانه‌ای را تداعی کند.

سبک مدیترانه‌ای در دکوراسیون داخلی نشیمن

در این سبک بیشتر از رنگ خاکی و سبز که یادآور طبیعت است استفاده می‌شود. اما، در مجموع، پالت رنگی مایل به قرمز اخرایی، آبی تیره و رنگ شنی خنثی در سبک مدیترانه‌ای کاربرد دارد تا بتواند گرما و ارتباط موثر با طبیعت را درون اتاق ایجاد کند.

کلام آخر

سبک‌های بسیار متنوعی برای دکوراسیون نشیمن وجود دارد که بیش از 35 سبک می‌تواند باشد. سعی کردیم در اینجا به صورت خلاصه حدود ده سبک مهم و پرطرفدار را بررسی کنیم تا بتوانید در انتخاب سبک مورد علاقه شما کمک کرده باشیم.

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه