شاید درست است که بگوییم؛ قرنیز، سادهترین تزیین دیوار و کف! است. با انواع مدلهای قرنیز در مطالب قبلی چیدانه آشنا شدهایم. در این مطلب میخواهیم با قرنیز نوری آشنا شویم. انواع مختلفی قرنیز وجود دارد که بر اساس موارد مختلفی مانند؛ سلیقه فراد، مساحت اتاق، جنس قرنیز و شکل و فرم قرنیز و سبک دکوراسیون بهترین مدل انتخاب میشود. با این مطلب از چیدانه با موضوع قرنیز نوری آشنا میشویم.
خط اتصال بین دیوار و کف یا سقف با المانی به نام قرنیز پوشیده میشود. قرنیز سطحی برجستهتر از دیوار است که در پایینترین یا بالاترین قسمت دیوار متصل میشود و به جز زیبایی میتواند باعث روشن شدن کف و دیوار شوند. قرنیزهایی که در ساختارشان از نورهای خطی الایدی استفاده شده است، قرنیز نوری نامیده میشود که بخشی از نورپردازی منزل هستند.
قرنیز نوری یکی از ایدههای جدید و نو در طراحی دکوراسیون داخلی و نورپردازی است. کاربردهای قرنیز نوری عبارتند از:
همانطور که گفتیم قرنیز به جز بحث زیبایی، متریالی کاربردی در فضاهای داخلی است. در نتیجه در فضاهای مختلف؛ مسکونی، اداری، تجاری، انباری ویا پارکینگ میتوان از قرنیز نوری استفاده کرد. با توجه به فضای مورد استفاده، طرح و رنگ قرنیزها متفاوت خواهد بود.
مطلب پیشنهادی: راهنمای انتخاب بهترین رنگ قرنیز
قرنیزها از نظر جنس و متریال به انواع مختلفی: قرنیز چوبی، قرنیز امدیاف، قرنیز PVC، قرنیز سنگی، قرنیز سرامیکی و.. تقسیم میشوند. در قرنیز نوری نوارهای لامپ الایدی با توجه به روکار و یا توکار بودن قرنیز به آنها متصل میشوند و نور لازم برای کف زمین را تامین میکنند. همچنین با توجه به سبک دکوراسیون منزل، شکل و فرم قرنیز نوری میتواند ساده و یا با برجستگی و نقوش مختلف طراحی شوند. همچنین راجع به قرنیز حرارتی در مطلب رادیاتور قرنیزی بخوانید.
کلام آخر:
در این مطلب راجع به قرنیز نوری صحبت کردیم. قرنیز نوری علاوه بر زیبایی دکوراسیون به روشن کردن فضای کف و سقف ساختمان کمک میکند.