15 مدل‌ ویترین کابینت آشپزخانه، کدام را می‌پسندید؟

15 مدل‌ ویترین کابینت آشپزخانه، کدام را می‌پسندید؟

یکی از بخش‌های کابینت‌های آشپزخانه، ویترین کابینت‌هاست. بعضی از افراد آن را می‌پسندند و برخی دوست ندارند در آشپزخانه دکوری بگذارند. این موضوع بستگی به سبک طراحی کابینت‌ها و سلیقه شما دارد. نظر شما چیست؟ شما ویترین آشپزخانه را می‌پسندید؟ اگر به فکر تغییر و بازسازی کابینت‌های آشپزخانه‌تان هستید، در این مطلب از چیدانه انواعی از مدل‌های ویترین کابینت آشپزخانه را ببینید و ایده بگیرید.

تابلو فرش ریحان

 

ویترین آشپزخانه، بدون در یا در دار؟

ویترین کابینت آشپزخانه می‌تواند در دو مدل؛ در دار و با در شیشه‌ای طراحی شود و یا بدون در و به صورت یک طبقه باز از کابینت باشد. از ویترین کابینت هم می‌توانید برای گذاشتن ظروف زیبای پذیرایی استفاده کنید و یا چند اکسسوری جذاب در آن قرار دهید. گاهی در ویترین‌های با در شیشه‌ای، از شیشه‌های مات استفاده می‌شود. بعضی از انواع ویترین‌های آشپزخانه در قسمت بیرونی آشپزخانه که به سمت فضای پذیرایی یا نشیمن هستند، قرار دارد تا نمای بیرونی آشپزخانه جذابتر به نظر برسد.

 

سبک طراحی ویترین کابینت آشپزخانه

ویترین کابینت آشپزخانه در انواعی از سبک‌های کابینت‌ آشپزخانه مانند؛ کلاسیک، نئوکلاسیک و یا مدرن در نظر گرفته می‌شود. ویترین کابینت‌های مدرن، ساده‌تر و اغلب با در شیشه‌ای هستند. در کابینت‌های کلاسیک و نئوکلاسیک، ممکن است تزئیناتی در کناره‌های آنها وجود داشته باشد. در انواع کابینت‌های هایگلاس، چوبی و ممبران می‌توان از ویترین استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی: ویترین کابینت کلاسیک، 12 ایده برای تکمیل زیبایی آشپزخانه کلاسیک

 

نورپردازی در ویترین کابینت

یکی از عوامل زیباتر شدن ویترین کابینت‌های آشپزخانه، نورپردازی آنهاست. نورپردازی درست داخل ویترین، باعث زیبایی و جذابیت نمای کابینت‌های آشپزخانه می‌شوند. درب شیشه‌ای در ویترین‌های کابینت در دار، علاوه بر روشن کردن کابینت، باعث انعکاس و زیبایی بیشتر فضای کابینت و وسیله‌ی داخل آن می‌شود.

 

کاربرد ویترین کابینت آشپزخانه

گاهی به ویترین آشپزخانه، باکس کابینت هم گفته می‌شود. در ادامه انواع مدل‌های ویترین کابینت آشپزخانه را ببینید. تناسب بین فرم و سبک کابینت‌ها با شکل ویترین‌ها بسیار مهم است.

 

 

انواع طرح ویترین کابینت آشپزخانه

ویترین‌های کابینت آشپزخانه نه تنها برای ذخیره‌سازی اشیاء کاربرد دارند، بلکه به‌عنوان جزئی از دکوراسیون آشپزخانه عمل کرده و به زیبایی فضای آشپزخانه افزوده می‌شوند. این ویترین‌ها در طرح‌ها و سبک‌های مختلفی موجود هستند که هرکدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. در ادامه به بررسی هر طرح به‌طور جداگانه پرداخته‌ایم.

ویترین شیشه‌ای ساده

ویترین‌های شیشه‌ای ساده با شیشه شفاف و بدون هیچ قاب یا جزئیات اضافی طراحی می‌شوند. این  مدل طراحی  سبب می‌شود که محتویات داخل ویترین به‌خوبی دیده شود، بنابراین برای نمایش ظروف دکوری یا ظروف شیشه‌ای مناسب است. همچنین طراحی ساده و شیک آن باعث می‌شود که فضای آشپزخانه بسیار مرتب و تمیز به نظر برسد. ویترین‌های شیشه‌ای برای سبک‌های مدرن و مینیمالیستی، فضاهای کوچک یا آشپزخانه‌های شلوغ که نیاز به سادگی و نظم دارند، مناسب‌اند.

ویترین شیشه‌ای با قاب چوبی

در این طرح، شیشه‌های شفاف یا مات درون قاب‌های چوبی نصب می‌شوند. قاب‌ها ممکن است از چوب‌های طبیعی مانند بلوط، گردو یا چوب‌های مصنوعی MDF ساخته شوند.  ترکیب چوب و شیشه که در این سبک ویترین استفاده می‌شود، حس گرما و طبیعی بودن به فضای آشپزخانه  داده و برای سبک‌های کلاسیک و روستیک بسیار مناسب است. این طراحی به آشپزخانه زیبایی و اصالت خاصی می‌بخشد.

 

ویترین با درب کشویی

این ویترین‌ها با درب‌های کشویی خود به‌جای باز شدن به سمت بیرون، به‌صورت افقی یا عمودی حرکت می‌کنند. در واقع درب‌های کشویی فضای کمتری را اشغال کرده و به راحتی باز و بسته می‌شوند. بنابراین باید گفت این نوع ویترین  برای آشپزخانه‌های کوچک که نیاز به بهینه‌سازی فضا دارند مناسب است. همچنین دسترسی به محتویات ویترین راحت‌تر می‌شود.

ویترین با درب‌های قاب‌دار (طرح کلاسیک)

در این طرح، درب‌های ویترین دارای قاب‌های چوبی یا MDF با جزئیات تزئینی مانند مشبک‌کاری یا منبت‌کاری هستند. این طراحی به آشپزخانه ظاهری کلاسیک و فاخر می‌دهد. قاب‌های چوبی با طراحی‌های پیچیده باعث می‌شود که ویترین به‌عنوان یک عنصر دکوراتیو برجسته در آشپزخانه ظاهر شود.

 

ویترین با شیشه مات یا نیمه‌شفاف

در این نوع ویترین‌ها، شیشه‌ها مات یا نیمه‌شفاف هستند تا محتوای داخل ویترین به‌طور کامل دیده نشود. این طرح برای کسانی که نمی‌خواهند محتویات داخل کابینت‌ها کاملاً نمایان باشد مناسب است. در واقع شیشه مات می‌تواند به ایجاد نظم و یکپارچگی در آشپزخانه کمک کند و جلوه‌ای آرامش‌بخش و مرتب ایجاد نماید.این نوع ویترین برای سبک‌های مدرن، مینیمالیستی و کسانی که به دنبال پنهان کردن محتویات داخل کابینت‌ها هستند، مناسب است.

 

ویترین با درب‌های متحرک (مگنتی یا لولایی)

درب‌های این ویترین‌ها از نوع مگنتی یا لولایی هستند که به‌راحتی باز و بسته می‌شوند. این طراحی باعث می‌شود که دسترسی به محتویات ویترین سریع‌تر و راحت‌تر باشد. به‌ویژه در آشپزخانه‌های شلوغ یا بزرگ که نیاز به دسترسی سریع به وسایل دارند، این طراحی بسیار مناسب است.

 

ویترین زاویه‌ای

این ویترین‌ها  برای استفاده از فضای زاویه‌ای آشپزخانه طراحی  شده و معمولاً در گوشه‌های آشپزخانه نصب می‌شوند.  این طراحی برای آشپزخانه‌هایی که دارای فضای زاویه‌ای هستند بسیار مفید است. ویترین‌های زاویه‌ای فضای بلااستفاده در گوشه‌ها را به‌خوبی پر کرده و باعث استفاده بهینه از فضای آشپزخانه می‌شوند.

 

ویترین‌های بلند و باریک

همانطور که از نام این نوع ویترین‌ها مشخص است، این مدل ویترین‌ها به‌صورت بلند و باریک طراحی می‌شوند و برای استفاده از فضای عمودی آشپزخانه مناسب هستند. ویترین‌های بلند و باریک فضای کمی را اشغال کرده و در عین حال حجم زیادی از وسایل را در خود جای می‌دهند. باید گفت، طراحی بلند و باریک  در آشپزخانه‌های کوچک که نیاز به ذخیره‌سازی بیشتر دارند، بسیار مناسب است.

 

ویترین با درب شیشه‌ای آینه‌ای

درب‌های ویترین در این طرح ترکیب شیشه و آینه هستند. در این  مدل می‌توان از شیشه شفاف یا مات و آینه‌های خاص استفاده کرد. باید گفت، آینه‌ها باعث بازتاب نور شده و فضای آشپزخانه را بزرگ‌تر و روشن‌تر نشان می‌دهند. و سبب ایجاد جلوه‌ای لوکس و درخشان در آشپرخانه خواهند شد.

 

ویترین با طبقات چرخشی

طبقات داخل این مدل ویترین به‌صورت چرخشی طراحی شده‌اند که با چرخاندن آن‌ها می‌توان به تمام محتویات دسترسی پیدا کرد. این نوع طراحی  برای فضاهای کوچک بسیار مفید است و دسترسی به تمامی طبقات ویترین را آسان‌تر می‌کند. همچنین سبب می‌شود که بتوان از فضای داخلی ویترین به صورت بهینه استفاده نمود.

کلام آخر:

در این مطلب با نمونه‌هایی از ویترین آشپزخانه در انواع سبک‌های مدرن و کلاسیک و نئوکلاسیک آشنا شدیم. برای انتخاب هر نوع ویترین، بهتر است قبل از آن نمونه‌ها و ایده‌های مختلفی از آنها ببینید و بهترین مدل آن را انتخاب کنید.

از کجا بخرم؟ از کی کمک بگیرم؟

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه