با گذشت زمان و تحولات معماری، استفاده از پارتیشنهای شیشهای در منازل و ادارات به عنوان یک روش مدرن و اصولی برای تفکیک فضا و ایجاد فضای خصوصی رو به افزایش است. این نوع پارتیشنها علاوه بر ایجاد تمایز و جداسازی بین انواع فضاها، به دلیل شفافیت و ظاهر زیبا، به طراحی معماری مدرن نیز کمک میکند. در ادامه، به بررسی گامهای نصب پارتیشنهای شیشهای در منازل و ادارات میپردازیم تا با مزایا و روشهای صحیح استفاده از این پارتیشنها آشنا شویم و بتوانیم به کمک آن به بهبود فضای کاری و زندگی خود بپردازیم.
برای آشنایی با نحوه نصب پارتیشن شیشه ای یک سری مراحل وجود دارد که این مراحل را به صورت مختصر ولی مفید که خارج از حوصله کاربر نباشد، مورد بررسی قرار میدهیم که شامل:
اولین مرحله در معرفی مراحل اجرای پارتیشن شیشه ای مراجعه به یک سایت معتبر و اینترنتی در این زمینه است تا بتوانید سفارش خود را به صورت آنلاین یا تلفنی به ثبت برسانید. کارشناسان مجموعه در مورد نوع پارتیشن انتخابی و ابعادی که مد نظر دارید سوالاتی میپرسند. در این مواقع است که شما میتوانید با قیمت تقریبی آشنا شوید؛ چراکه با توجه به ابعاد و بودجهای که مد نظر دارید، میتوانید انتخاب هوشمندانهای برای که ثبت سفارش جهت اجرای پارتیشن شیشهای داشته باشید.
پارتیشن ساز یکی از مجموعه های با سابقه و معتبر در کشور است که پروژههای زیادی را برای اجرای پارتیشنهای شیشهای باکیفیت با استفاده از متریال مرغوب و استاندارد مدیریت کرده است. همانطور که از بررسی مراحل و نحوه نصب پارتیشن شیشه ای برمیآید، تنها کیفیت و تبحر یک تیم ماهر میتواند ضامن کیفیت نصب پارتیشن شیشهای برای استفاده در طولانی مدت در مکانها و موقعیتهای متنوع باشد. همچنین شما میتوانید از طریق سایت پارتیشن ساز و در بخش قیمت پارتیشن شیشه ای با محاسبه گر آنلاین میزان متراژ و متریال موردنظرتان را وارد نمایید و قبل از ثبت سفارش و خرید، از قیمت پارتیشن شیشه ای مدنظرتان مطلع شوید.
مرحله دوم برای نصب پارتیشن شیشهای اندازهگیری است. تیمی که به محل اعزام میشود در مورد شرایط محل قرارگیری پارتیشنها ارزیابیهای لازم را انجام میدهند. برای اجرای پارتیشن شیشهای کارشناس باید در این زمینه اطلاعات قابل قبولی را به دست آورد و به همین خاطر، مکان اجرای پارتیشن باید به درستی اندازهگیری و ارزیابی شود تا متخصصین بتوانند با توجه به اندازهای که برآورد شده است، به تولید و ساخت پارتیشن بپردازند.
یکی دیگر از مراحل اجرای پارتیشن شیشه ای مرحله طراحی پارتیشن است. هر موقعیت مکانی یک سری نیازهای انحصاری دارد و به همین خاطر، در طراحی پارتیشن باید یک سری ویژگیهای متفاوت را مد نظر قرار داد. بعد از بررسی اندازهگیریهای انجام شده، سیستمهای مختلفی برای اجرای پارتیشن را میتوان انتخاب کرد.
نوع موقعیت مکانی با نصب نوع پروفیلی که به کار میرود، وزن پارتیشن، نوع شیشه و بسیاری از اصول و قواعد دیگر در طراحی پارتیشن جزء موضوعات کلیدی محسوب میشود، طراح همچنین باید به بررسی دیوارها، سقف و کف بپردازد تا در هنگام اجرای پارتیشن مشکل خاصی به وجود نیاید.
توجه به مشخصات کف، دیوار و سقف باعث میشود تا طراحی به بهترین شکل ممکن انجام شود که برای ارزیابی کف باید گفت کف اگر با مصالح ساختمانی ساخته شده باشد، نصب پارتیشن بسیار راحتتر است. در مورد مشخصات دیوار هم جهت برای نصب پارتیشن تک جداره، حداقل یک طرف پارتیشن باید به دیوار وصل شود؛ چراکه مقاومت پارتیشن شیشهای حفظ خواهد شد.
توصیه ما به شما این است که سعی کنید برای ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری جهت نصب پارتیشن شیشهای از دیوارهایی که با مصالح ساختمانی همچون آجر و سفال ساخته میشود استفاده کنید. در مورد مشخصات سقف هم اتصال بین پارتیشن و سقف بسیار مهم است که عمدتاً پارتیشنهای فریم لس را برای سقفهای غیر معلق، کناف، کاذب و گچ میتوان مناسب دانست، اما استفاده از یک پروفیل محکم و مقاوم در پشت سقف کاذب هم نکته بسیار مهمی به شمار میآید.
در مرحله بعدی بعد از طراحی پارتیشن، نوبت به انتخاب نوع شیشه میرسد که میتوان گفت شیشهها و فریمهای گوناگونی با توجه به سلیقه شما و نحوه نصب طراحی و ساخته میشوند که شیشههای پرکاربردی که میتوان نام برد شامل ریلی، تک جداره، دوجداره، فریم لسدار، فریمدار و متحرک است.
مرحله بعدی برش شیشه است که بعد از انتخاب نوع شیشه با توجه به اندازههایی که طراح برای پارتیشن شیشهای برآورد میکند، شیشههای انتخابی را باید برش داد. برای این کار هم از ابزار مخصوصی استفاده میشود.
مرحله مهم بعدی رنگکاری پروفیلها است که معمولاً بعد از برش دادن شیشهها باید پروفیلهایی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد را با رنگ پورهای و به صورت کاملاً یک دست رنگ آمیزی کرد.
زمانی که کار رنگ زدن پروفیلها به پایان میرسد، نوبت به جوشکاری و نصب پارتیشن شیشهای است که این مرحله هم حساسیت خواست خود را دارد. نصب ابزار یراق آلات اختصاصی هم جزو مراحلی است که در بررسی نحوه نصب پارتیشن شیشه ای مورد توجه قرار میگیرد.
امروزه از یراق آلات مخصوصی استفاده میشود که با توجه به نوع شیشه و پارتیشن کاملا متفاوت هستند. کیفیت یراق آلات به این دلیل مهم است که اگر از استاندارد پایداری پیروی کنند، در طولانی مدت با عمر مفید پارتیشن شما را روبرو خواهند کرد.
این مرحله مربوط به نصب فریمها و جوشکاری است که میتوان گفت پارتیشنهای شیشهای فریم لس جز پرطرفدارترینها هستند، ولی پارتیشنهای شیشهای فریمدار هم از امنیت بالاتری برخوردار بوده و به همین خاطر نصب انواع پارتیشن فرایند خاص خود را طی میکند. عمدتاً پروفیلهای آلومینیوم یا استیل برای ساخت پارتیشن شیشهای مورد استفاده قرار میگیرند که با در نظر گرفتن ابعاد و برش شیشه، پروفیلها را به صورت توکار یا روکار میتوان نصب کرد. فریم پارتیشنهای ثابت و متحرک با یکدیگر یکسان نیست، چرا که پارتیشنهای متحرک را میتوان مشاهده کرد و با استفاده از متههای مخصوص جوشکاری پروفیلها و یراق آلات آن را در محل نصب انجام داد.
جلا دادن هم آخرین مرحله است که معمولاً برای جلا دادن در مرحله آخر پولیش کاری شیشه و یراق آلات انجام میشود که به هر حال، با پولیش کاری پارتیشن زیبا و براق به نظر میرسد و از آلودگیها خود را در امان نگه میدارد.