کابینت آشپزخانه جزو عناصری از آشپزخانه است که تعویض و تغییر آن در کوتاه مدت امکانپذیر نیست به همین دلیل اغلب افراد به دنبال انتخاب یک متریال و طراحی اصولی و با کیفیت هستند. کابینت ممبران این روزها یکی از انتخابهای افراد برای طراحی آشپزخانه است، پس بهتر است با ویژگیها، مزایا و معایب آن قبل از انتخاب آشنا شوید. قبلا در مطلب کابینت ممبران، در مورد این نوع از کابینت صحبت کردهایم، در این مطلب راجع به معایب کابینت ممبران صحبت خواهیم کرد. اگر به دنبال سفارش کابینت ممبران هستید، حتما این مطلب را بخوانید.
هر نوع کابینتی در کنار مزیتها و زیباییهایش، ممکن است معایبی هم داشته باشد. در واقع اصلیترین عیب کابینت ممبران این است که در صورت اجرای غیر اصولی و با کیفیت پایین، عمر کوتاهی خواهد داشت و آسیبهایی در ظاهر آن ایجاد میشود که باعث نارضایتی کارفرما خواهد شد. در ادامه معایب کابینت ممبران را بخوانید.
همانطور که میدانید در کابینت ممبران یا وکیوم، لایهای از روکش پیویسی روی سطح درب کابینت، اجرا میشود. اگر طرح و تزئیناتی که روی کابینت برش داده شده یا منبت کاری میشود، خیلی ظریف باشد، روکش به خوبی در همه قسمتهای فرورفتگیها و برجستگیهای آن کشیده نمیشود. در نتیجه بهتر است، طرحهای با نقوش درشتتر انتخاب کنید.
زمانی از کابینت ممبران راضی خواهید بود که زیبایی و استحکام کافی را داشته باشد. بخشی از این موضوع، به نوع اجرای کابینت بستگی دارد. اجرای جزئیات، در نظر گرفتن محدودیتهای اجرایی، انتخاب کارگاه وکیوم باکیفیت، به کار بردن ورق روکش با کیفیت بالا، برشهای دقیق و با کیفیت از جمله مواردی است که یک کابینت ساز متخصص و ماهر آنها را رعایت میکند. پس برای اینکه به طرح و اجرای دلخواهتان برسید، در انتخاب کابینتساز حساس و دقیق باشید. این مورد جزو معایب کابینت ممبران نیست، بلکه نکتهای است که اگر به آن توجه نکنید، بودجه خود را بیهوده از دست خواهید.
یکی از معایب کابینت ممبران، این است که میتواند در برابر نور و دما تغییر رنگ بدهد. و یا چسب روکش آن کم کم ضعیف شده و کنده شود. این موضوع برای آشپزخانههایی که پنجره دارند و نور مستقیم خورشید را دریافت میکنند اهمیت زیادی دارد. در این موضوع، انتخاب چسب با کیفیت برای وکیوم روکش روی کابینت مهم است. اگر کیفیت چسب پایین باشد، ممکن است روکش کابینت در اثر نورو حرارت باد کرده و خراب شود.
مطلب پیشنهادی: کابینت ممبران طوسی، این آشپزخانه خاصتر است!
یکی از معایب کابینت ممبران، حساس بودن روکش کابینت ممبران به نوک تیز اشیا است. با کمترین برخورد ممکن است روکش کابینت آسیب ببیند و این شروع خراب شدن سطح کابینت و روکش آن است. آسیب یک قسمت از روکش کابینت، باعث زشت شدن نمای کابینت میشود.
درست است که شما میتوانید با خراب شدن یک کابینت آن را تعویض و ترمیم کنید ولی روکشی که برای کابینتهای ممبران استفاده میشود، طرح و رنگی ثابت و یکسان ندارند، در نتیجه ممکن است در صورت آسیب دیدن و خراب شدن بخشی از کابینت، نتوانید کابینت را دقیقا با همان رنگ ترمیم و تعویض کنید. در صورت تعویض یک کابینت، ممکن است کمی تفاوت رنگی با سایر بخشها دیده شود.
مطلب پیشنهادی: کابینت ممبران سفید طلایی، جدیدترین و تاپترین مدلهای بازار
این مورد شاید برای همه افراد جزو معایب کابینت ممبران نباشد، ولی به طور کلی کابینت ممبران، قیمت کمی ندارد. کابینتهای ممبران در مقایسه با کابینتهای ملامینه و هایگلاس گرانتر هستند.
با وجود این معایبی که بیان کردیم، شاید مهمترین سوال برایتان این باشد که بالاخره کابینت ممبران را انتخاب کنیم یانه؟ جواب این سوال بستگی به خودتان دارد. زیرا همه انواع کابینتها، معایب خاص خودشان را دارند. نکتههای بیان شده در مطلب را در نظر بگیرید. با انتخاب کابینت ساز متخصص و ماهر و رعایت نکات لازم در نگهداری بهتر از کابینت، کابینتهای ممبران زیبا و باکیفیت داشته باشید.
کلام آخر:
در این مطلب راجع به معایب کابینت ممبران صحبت کردیم. حساسیت به نور مستقیم، حرارت و اجسام نوک تیز از جمله مهمترین معایب کابینت ممبران هستند. از طرفی کیفیت متریال انتخابی و اجرای کابینت تاثیر زیادی در طول عمر و زیبایی آن دارد.