کتابخانه مرکزی دانشگاهها فضایی مرکزی و مشترک برای همه دانشجویان و اساتید است. اغلب ساختمان دانشگاهها به شکلی طراحی میشوند که کاربری لازم را داشته باشند و هم از نظر دسترسی برای همه دانشکدهها طراحی مناسبی داشته باشد. با طراحی کتابخانه دانشگاه علم و صنعت همراه ما باشید.
کتابخانه دانشگاه علم و صنعت توسط فرهاد احمدی از معماران ایرانی معروف طراحی شده است. فرهاد احمدی متولد سال 1329 در آبادان است که در سال 1356 از دانشگاه تهران، در مقطع کارشناسی ارشد معماری و شهرسازی فارغ التحصیل شد. وی در سال 1360 عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی شد و از همان دهه فعالیتهای حرفهای خود را شروع کرد. او آثار زیادی در کارنامه خود دارد که یکی از آنها طراحی کتابخانه دانشگاه علم و صنعت است.
با توجه به رویکرد معماری سبز، که با حداقل ابراز حجم و فرم بیانی متواضعانه دارد ، و همچنین با وجود ابنیهای چون مسجد دانشگاه، سر درب ورودی و دانشکده مرتفع و نوساز کامپیوتر در اطراف آن، تصمیم گرفته شد که ساختمان به ترتیبی طراحی شود که بیان حداقلی از مداخله در محیط را دنبال نماید به یک طرح Land Escape نزدیک شود. لذا یکی از معیارهای مهم اولیه در طراحی، " قرار گرفتن ساختمان در زیرزمین شد". اگر چه برخی در هیئت راهبری، ساختمانهای متعارف را ترجیح میدادند و برخی اعتقاد داشتند که ساختمان از برون نیز نشانه های موثری داشته باشد.