دکوراسیون آرام و دلنشین کتابفروشی مجتبی جباری با نام “کتاب‌سرای راوی”

دکوراسیون آرام و دلنشین کتابفروشی مجتبی جباری با نام “کتاب‌سرای راوی”

دکوراسیون آرام و دلنشین کتابفروشی مجتبی جباری

در دورانی که بسیاری از ورزشکاران و هنرمندان به دنبال تاسیس رستوران و کافه هستند، مجتبی جباری، ستاره سابق تیم استقلال، که از دوران بازی به کتاب‌خوانی علاقه داشت، کتابفروشی در محله زعفرانیه و در کنار خیابان ولیعصر به نام راوی راه‌اندازی کرده است. کتابفروشی راوی علاوه بر فضای فرهنگی خوبی که ایجاد کرده، معماری خاص و زیبایی دارد. طراح دکوراسیون کتابفروشی مجتبی جباری همسرش بوده است.

فیلم نت
فیلم نت

در این مطلب به بررسی دکوراسیون آرام و دلنشین کتاب‌سرای راوی یا کتاب‌فروشی مجتبی جباری، هشت شاکی استقلالی‌ها پرداخته خواهد شد. همچنین با داستان شکل‌گیری و قصه این بنا آشنا خواهید شد. پس در ادامه با چیدانه همراه باشید.

دکوراسیون آرام و دلنشین کتاب‌سرای راوی

کتابفروشی مجتبی جباری، کتاب‌سرای راوی کجاست؟

در خیابان ولیعصر تهران بعد از پل پارک وی، به سمت شمال که حرکت کنید، حیاط سبز و تازه‌ای قرار گرفته که در انتهای آن کتابفروشی راوی به چشم می‌خورد. این کتاب‌فروشی در بخشی از باغ موقوفات دکتر محمود افشار در محدوده شمیران واقع شده است. در کنار موسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران که آن هم از موقوفات دکتر محمود افشار است.

کتابفروشی مجتبی جباری، کتاب‌سرای راوی کجاست؟

این بنا از گذشته محلی برای ارتقای فرهنگ و هنر بوده!

مکانی که کتاب‌فروشی راوی در آن واقع شده، مانند هر مکان دیگری در دلش روایت‌هایی جمع شده و قصه‌ای دارد. قصه این مکان، ادامه داستان پر فرازونشیب روز‌های گذشته است. این فضا روزگاری تفرجگاهی ییلاقی بوده، ایامی محل گردآمدن نامداران فرهنگ و هنر، و روزهایی محل تحصیل و کسب علم! این بنا از دیرباز محلی برای ارتقای فرهنگ و هنر بوده است.

این بنا از گذشته محلی برای ارتقای فرهنگ و هنر بوده!

دکوراسیون آرام و دلنشین کتابفروشی مجتبی جباری

کتابفروشی راوی، فضای آرام و دلنشینی دارد. که به شما امکان می‌دهد، علاوه بر خرید کتاب مورد نظرتان، در فضای آرامش‌بخش آن لحظه‌ای مکث کنید، در اندیشه‌های خود غرق شوید و به مطالعه کتاب مورد علاقه‌تان بپردازید. طراحی دکوراسیون کتاب‌سرای راوی به‌طور کامل برعهده عقیق فراهی همسر مجتبی جباری بوده است. دلیل انتخاب نام “کتابسرای راوی" این بود که این مکان راوی اتفاقات و قصه‌هاست. این کتاب‌فروشی زیبا در عین سادگی طراحی شده و در آن حدود یک چهارم کتابفروشی‌های معمول با همین ابعاد و مختصات هزینه شده است.

دکوراسیون آرام کتابفروشی مجتبی جباری

ساختمانی با نمای آجری زیبا که پلکان دوار آن، شما را نیم طبقه‌ای به سمت بالا می‌برد. که در آن‌ قفسه‌های متعدد کتاب‌ها قرار گرفته‌اند. تنظیم روشنایی محیط با نورپردازی ملایم صورت گرفته تا تمرکز بیشتر روی کتاب‌ها و عناوین‌شان باشد. رنگ غالب فضا هم سفید، مشکی و خاکستری‌ست. ترکیب کتاب‌های رنگارنگ بین قفسه‌های تیره، تصویری متناسب و چشم‌نواز ایجاد کرده است. از آن‌جایی که می‌خواستند حرفه کتابفروشی به خوبی پیش برود از نظرات ناشران مجربی مانند نشر “بیدگل" استفاده کردند. این همکاری باعث شد تا در چینش و گزینش کتاب‌ها بهترین انتخاب‌ها را داشته باشند.

مطلب پیشنهادی: دکوراسیون لوکس خانه صبا راد و مانی رهنما در ترکیه 

دکوراسیون دلنشین کتابفروشی مجتبی جباری

کتاب‌سرای راوی از نظر طراحانش چه جور جایی است؟

عقیق فراهی در مورد طراحی این فضا می‌گوید: “راوى براى من یادآور راه‌اندازى کتابخونه‌ای در فیلم رستگارى در شائوشنگ است. در جغرافیایى که خواهانى برایش نیست، ولى نماد امید به زندگى مى‌شود. حالا که تکمیل و چراغش روشن شده، دنبال پُستری از ریتا هِیوُرث هستم، تا با یک قاشق، دالانی به سوی سمت دیگر دیوارهایش بسازم."

کتاب‌سرای راوی از نظر طراحانش چه جور جایی است؟

بهترین تعریف از محیط راوی را خود این مجموعه به زبان آورده:"راوی" محلی‌ست برای تمرین آهستگی در دل زندگی پرهیاهوی شهری. ما فضایی ساختیم برای لحظه‌ای درنگ، برای دمی، نفسی تازه کردن، تا شما بتوانید روایت‌گر تجربه‌ای باشید و یا به روایت دیگران گوش بسپارید. اگر گذرتان به خیابان ولیعصر افتاد، در نزدیکی باغ فردوس و لابه‌لای چنارهای بلند قامت، سری بگردانید و سراغ “راوی" را بگیرید.

کتاب‌سرای راوی از نظر طراحانش

افتتاح کتاب‌سرای راوی با حضور اهالی فوتبال و هنر

افتتاح کتابفروشی راوی در تیر ماه سال 1402 با حضور بسیاری از افراد مشهور همراه بود و در خبرهای مختلف سر و صدای زیادی داشت. در مراسم افتتاحیه، اهالی فوتبال، سینما، موسیقی و شعر مانند وریا غفوری، کاپیتان سابق استقلال، شفیعی کدکنی شاعر پر آوازه، پیمان معادی، سروش صحت، شهرام ناظری و سهراب پورناظری حضور داشتند. علاقه مجتبی جباری به فرهنگ و هنر موجب سرمایه‌گذاری در یک اثر سینمایی، حمایت از اجراهای تئاتر و دوستی نزدیک با اهالی هنر شد.

مطلب پیشنهادی: دکوراسیون شیک خانه پیمان معادی

افتتاح کتاب‌سرای راوی با حضور اهالی فوتبال و هنر

 

کتاب‌سرای راوی یا کافه کتاب راوی!

در طبقه پایین کتابفروشی راوی نیز یک کافه فعال شده که میزبان مهمانان خواهد بود. کتابسرای راوی به نوعی نام کافه کتاب را هم یدک می‌کشد. این کتاب‌فروشی علاوه بر خرید و خواندن کتاب،‌ امکان استفاده از کافه و نوشیدن یک قهوه گرم را هم برای دوست‌داران دنیای فرهنگ فراهم می‌کند.

کتاب‌سرای راوی یا کافه کتاب راوی!

و در آخر

کتاب‌فروشی راوی به مدیریت مجتبی جباری و طراحی عقیق فراهی، همسرش، چون عصاره‌ای از گذشته در دلش قصه‌ای دارد. امروز نیز در ادامه آن مسیر راوی روایت‌های کتاب‌هایش خواهد بود. دکوراسیون این فضا در عین زیبایی، ساده، آرام و دلنشین طراحی شده است.

برای آشنایی با دکوراسیون محل کار دیگر افراد مشهور ایرانی، مطلب رونمایی هادی چوپان از دیزاین داخلی باشگاهش را از دست ندهید.


دیدگاه کاربران
بهبودزاده در تاریخ 25 اردیبهشت 1403
زنده باد👍
فریدون در تاریخ 26 اردیبهشت 1403
از چشم بد بدور باد !
محمد در تاریخ 27 اردیبهشت 1403
آنکه زیادکتاب میخواندراه غلبه راکشف میکند🌹
شیوا در تاریخ 27 اردیبهشت 1403
چقدر دلنشین و عالی...تبریک بخاطر این حجم از درک‌و شعورو فرهنگ...
حقیقی در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
چقدر عالییییییه امیدوارم افرادی که درآمد خوبی دارند بخش از آن رو صرف اشاعه فرهنگ و هنر این سرزمین مظلوم کنند وگرنه سیستم دولتی تنها به آمال و آرزوهای خود می‌پردازد
محمود در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
درود بر جناب جباری عزیز بسیار عالی
پرویز فیضی در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
مجتبی جباری با شخصیت و جنتلمن
اشکان در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
عالی و بسیار خوب ..تشکر از آقای جباری ..عشق است وریا غفوری ..انسان آزاده..
باران در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
عاااااااااالی و دنج 🥰
سعید در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
ستاره ایی بدرخشید و ماه مجلس شد
محمود بصیری در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
من خودم بر این ایده و کار شما می‌بالم درود بر شما آقای جباری و همسرتان که افتخار آفریدید به امید روزی که جوانان ایرانی با کتاب و کتابخوانی شروع و از فضای مجازی فاصله بگيرند
مینو در تاریخ 28 اردیبهشت 1403
آفرین به آقای مجتبی جباری
مهدی در تاریخ 29 اردیبهشت 1403
مجتبی فوتبال را هم با درک و فهم بالا بازی میکرد... در فوتبال که تکرار نشدنی بود، امیدوارم در مسیر پیش رو هم موفق باشه...
رسول در تاریخ 31 اردیبهشت 1403
مطمئنا همسر ایشان سهم بسزایی در برپایی این مرکز فرهنگی داشته که بایستی به آقای جباری برای داشتن چنین همسری تبریک گفت

ثبت دیدگاه