خرید میلگرد و استعلام لحظه‌ای قیمت میلگرد

خرید میلگرد و استعلام لحظه‌ای قیمت میلگرد

خرید میلگرد

میلگرد یکی از اجزای مهم در ساختمان‌سازی است که در کنار بتن، به ساختمان استحکام می‌بخشد. هرچند بتن به تنهایی مقاومت بالایی را برای ساختمان فراهم می‌کند، اما از آن‌جایی که نقطه ضعفِ بتن، کمبود مقاومت پیچشی و کششی است، میلگرد این کمبود را جبران می‌کند. میلگرد به ساختمان‌سازی اصولی کمک می‌کند و باعث می‌شود ساختمان به مرور زمان، استحکام خود را از دست ندهد.

فیلم نت

میلگرد چیست؟

میلگرد، پروفیلی با سطح مقطع دایره‌ای و توپُر است که در سایزهای مختلف تولید می‌شود و وظیفه اصلی آن، تقویتِ مقاومتِ بتن است. بتن به‌عنوان یکی از مقاوم‌ترین مصالح در ساختمان‌سازی شناخته می‌شود. مقاومت بتن در حدی است که شسکتن آن با نیروی بسیار زیاد هم سخت است. بتن در کنار تمام مزایایی که دارد، یک نقطه ضعف بزرگ دارد؛ مقاومت چرخشی و کششی کمی دارد و همین نقطه ضعف، آسیب زیادی به ساختمان وارد می‌کند.

میلگرد به ساختمان کمک می‌کند تا در برابر نیروی کششی و چرخشی، مقاومت بیشتری به‌دست آورد. این مزیت باعث می‌شود ساختمان در طولانی‌مدت، آسیب کمتری ببیند. میلگردها را معمولا از جنس فولاد می‌سازند که شامل عناصری مانند کربن، کروم، نیکل، منگنز و سیلیسیم است که کم یا زیاد شدن هر کدام از این عناصر، بر آستانه تحملِ میلگرد و تأثیر می‌گذارد.

خرید بهترین نوع میلگرد

یکی از دغدغه‌های اصلی مهندسان سازه، خرید بهترین نوع میلگرد براساس نوع ساختمان است. میلگردها براساس اندازه، کیفیت، قیمت و ویژگی‌های دیگر، به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. اگر قصد دارید بهترین نوع میلگرد را با قیمتی مناسب خریداری کنید، بهتر است به جزئیات مختلفی توجه کنید و خرید خود را براساس تقسیم‌بندی زیر انجام دهید:

انتخاب میلگرد براساس شکل ظاهری

میلگردها را براساس شکل ظاهری می‌توان به سه دسته زیر تقسیم کرد:

  1. میلگرد ساد: میلگرد ساده یکی از رایج‌ترین انواع میلگرد در ساختمان‌سازی است. این نوع میلگرد، پروفیلی با سطح مقطع دایره‌ای و توپُر و بدون آج است که در ساختمان‌سازی و صنعت استفاده می‌شود. میلگرد ساده، مقاومت کششی ساختمان را افزایش می‌دهد و در کنار بتن، استحکام خوبی به سازه می‌بخشد. از جمله کاربردهای این مدل می‌توان به ایجاد استحکام بتن‌آرمه، شفت‌های صنعتی و نما اشاره کرد. هرچند این محصول، مقاومت نسبتا خوبی دارد، اما برای سازه‌های سنگین مثل پل، مناسب نیست و عمده مصرف آن در سازه‌های کوچک‌تر است. قطر میلگرد ساده، از ۶ تا ۲۰۰ میلی‌متر متغیر است.
  2. میلگرد آجدار: یکی دیگر از انواع میلگرد، میلگرد آج‌دار است که برای ساختن پل‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس BRT، ساختمان‌ها و برج‌ها استفاده می‌شود. یکی از مزیت‌های این میلگرد، داشتن آج‌ است که باعث می‌شود اتصال خوبی بین بتن و میلگرد ایجاد شود. به همین دلیل، از میلگرد آج‌دار می‌توان در ساخت سازه‌های سنگین‌تر استفاده کرد. این میلگرد در قطرهای مختلف تولید می‌شود.
  3. میلگرد کلاف: میلگرد کلاف به شکل کلاف در هم پیچیده و در سایزهای مختلف تولید می‌شود. میلگرد کلاف در صنایع ساختمان‌سازی و فنرسازی و همچنین به‌عنوان سیم‌خاردار، سیم بکسل و زنجیر فلزی نیز استفاده می‌شود. میلگرد کلاف بسته به سایز و جنس، قیمت‌های مختلفی دارد.

انتخاب میلگرد براساس قیمت

یکی دیگر از معیارهای انتخاب میلگرد، توجه به قیمت آن است. میلگردها براساس شکل ظاهری، قطر، جنس، کارخانه تولیدکننده و عوامل دیگر، قیمت‌های مختلفی دارند. به لطف تکنولوژی و وبسایت‌هایی که به‌صورت آنلاین قیمت آهن‌آلات و میلگرد را اعلام می‌کنند، شما می‌توانید قیمت روز میلگرد را با چند کلیک ساده به‌دست آورید و بهترین مدل را خریداری کنید. از دیگر عوامل تعیین‌کننده قیمت میلگرد می‌توان به نوسات ارز و وضعیت عرضه و تقاضا اشاره کرد.

خرید میلگرد براساس کارخانه تولید کننده

ایران بیش از نیم قرن است که در زمینه تولید میلگرد فعالیت می‌کند و کارخانه‌های متنوعی در زمینه ساخت و عرضه انواع میلگرد، تاسیس شده‌اند. آهن ۱۲۳ انواع میلگرد ساخته‌شده توسط کارخانه‌های داخلی را همراه با جزئیات و قیمت، در دسترس شما قرار داده است تا بتوانید بعد از مقایسه، خرید خود را انجام دهید. در ادامه می‌توانید با مهم‌ترین کارخانه‌های سازنده میلگرد آشنا شوید:

  1. کارخانه ذوب آهن: مجموعه ذوب آهن یکی از حرفه‌ای‌ترین کارخانه‌های تولیدکننده میلگرد در سطح کشور است که توانسته گواهی‌نامه استانداردِ تولید با بالاترین سطح کیفی را از آن خود کند. این کارخانه دو نوع میلگرد ساده و آج‌دار را در سایزهای مختلف تولید می‌کند.
  2. کارخانه فولاد سپهر ایرانیان: یکی دیگر از کارخانه‌های معتبر در ایران، فولاد سپهر ایرانیان است که در سال ۱۳۸۸ تاسیس شد. این کارخانه با تولید انواع میلگرد باکیفیت، توانسته گواهینامه استاندارد ملی دریافت کند.
  3. کارخانه هیربد زرندیه: کارخانه هیبرد زرندیه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۱ شروع کرد. این کارخانه انواع میلگرد را در شکل‌های ساده، آج‌دار، مارپیچ، مرکب و… تولید می‌کند.
  4. کارخانه کیان کاشان: این کارخانه در سال ۱۳۸۰ و در شهرکت صنعتی امیرکبیر کاشان تاسیس شد. این کارخانه انواع میلگرد آجدار و ساده را در دو گرید A2 و A3 و در سایزهای ۸ الی ۱۶ میلی‌متر تولید می‌کند.

خلاصه‌ای از آنچه گفتیم

در این نوشته، راهنمایی مختصری برای آشنایی با کارکرد میلگرد و شناخت انواع میلگرد نوشتیم. خرید بهترین نوع میلگرد یکی از دغدغه‌های اصلی مهندسان سازه است. میلگرد می‌تواند به ساختمان، مقاومت مناسبی ببخشد که این مقاومت، تضمین‌کننده جان انسان‌ها خواهد بود. به همین دلیل صرف وقت برای خرید بهترین نوع میلگرد، کاملا منطقی به نظر می‌رسد. اگر قصد خرید میلگرد را دارید، به جزئیات مختلفی مثل قیمت، کارخانه تولیدکننده، سایز، شکل ظاهری و میزان مقاومت توجه داشته باشید.

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه