مواد و مصالح: انتخاب رنگ دیوار اولین قدم در طراحی داخلی است. در انتخاب بهترین رنگ برای فضای خانه باید دقت زیادی صورت گیرد تا علاوه بر اینکه با فضای داخلی خانه هم خوانی داشته باشد، رضایت شما از آن نیز مهر تاییدی برای انتخاب بهترین باشد. نوع رنگ دیوار نیز مانند رنگ آن اهمیت زیادی دارد و می تواند تاثیر زیادی بر خصوصیات فضای داخلی خانه شما بگذارد. این مطلب را که با راهنمایی گروه رنگ ساختمانی نیوکالر تهیه شده، دنبال کنید تا با انواع رنگ دیوار در فضای داخلی آشنا شوید. اکنون می توانید از اشتباهاتی که باعث از بین رفتن هزینه و زمان شما می شود، جلوگیری کنید.
درصد بالایی از رنگ هایی که این روزها خریداری و مصرف می شود، بر پایه آب هستند. برای استفاده از رنگ پایه آب با دقت پیش بروید. اگر دیوار پیش از این دارای رنگ پایه روغن بوده باشد، پوشش جدید رنگی ممکن است بر روی آن ننشیند. در این شرایط گروه رنگ ساختمانی نیوکالر پیشنهاد می دهد که دیوار را بشویید و سطح دیوار را با سمباده کمی زبر کنید. سپس آن را تمیز و خشک کنید. تا پوسته جدا شده باعث ور آمدن یا بلند شدن پوشش جدید رنگ نشود.
مشاهده بیشتر
رنگ پایه روغن برای عناصر چوبی براق مانند درب و مبلمان و یا کفپوش مورد استفاده قرار می گیرد. گاهی اوقات که به شکل سنتی رنگ پایه روغن ترجیح داده می شود، ممکن است شما رنگ پایه آب را انتخاب کنید. در این حالت رنگ هایی به نامد “آلکید آب برد" waterborne alkyds یا “لعاب آب برد" waterborne enamels معرفی می شوند. این رنگ ها به دلیل اینکه سطوح صاف و نرم و با کیفیت خوبی بر جای می گذارند، بیشتر مشابه رنگ پایه روغن عمل می کنند.
بعد از دسته بندی اصلی رنگ ها به دو نوع پایه آب و پایه روغن، رنگ ها از جهت دیگی نیز به سه دسته تقسیم می شوند. رنگ براق، رنگ نیمه براق و رنگ مات. میزان درخشندگی رنگ دیوار بر اساس تولید کننده آن می توان متفاوت باشد ولی در برخی از خصوصیات مشترک هستند:
دوام و ماندگاری درخشندگی و براق بودن رنگ دیوار در انواع جدیدتر رنگ افزایش یافته است و به دنبال این قضیه بسیاری از افراد به دنبال روش های خلاقانه ای هستند تا رنگ ها را با هم ترکیب کرده و آنها را هماهنگ کنند. به گفته گروه رنگ ساختمانی نیوکالر مشتریان در استفاده از انواع رنگ دیوار بیشتر تجربی عمل می کنند تا بتوانند تاثیر خوبی از بافت مورد نظر خود بر روی دیوار دریافت کنند. خطوط نواری رنگی براق بر روی رنگ مات با تنالیته رنگی مشابه می تواند دیواری خاص و متفاوت را برای فضای داخلی منزل شما بوجود آورد. در این حالت دیوار با ظاهر بافت دار به نظر می رسد.
بسیاری از طراحان داخلی استفاده از رنگ های براق برای دیوار را به نحوی پیشنهاد می کنند که در قسمت هایی از فضا رنگ مات هم در کنار آن به کار برده شود. رنگ مات و براق به دلیل بافتی که ایجاد می کند. احساس آرامش و سکوت را به همراه دارد. و رنگ براق و درخشنده دیوار انرژی و هیجان را وارد فضای خانه شما می کند. ولی بطور کلی آنچه شما برای دکوراسیون منزل و فضای داخلی آن در نظر دارید، در اولویت است. استفاده از رنگ نیمه براق ساتنی در فضاهای کوچک و با نور طبیعی کم فضای دلنشینی بوجود می آورد. رنگ ساتنی دیوار به اندازه ای نور را منعکس می کند که رنگ به خوبی دیده شود.
برای دیدن نمونه پروزه های انجام شده این گروه به پروفایل اهالی فن رنگ ساختمانی نیوکالر در وبسایت چیدانه سری بزنید و با داشتن اطلاعات تماس از تخصص آنها به بهترین شکل استفاده کنید.
نویسنده: صدف حقیقت | تحریریه چیدانه