فضاهای مسکونی: منصوره و همسرش ما را به خانه 80 متری گرم و صمیمی خود در اهواز دعوت کردند تا با دکوراسیون خاص به سبک تلفیقی آشنا شویم. نکته های جالب تور خانه گردی اهواز را از دست ندهید:
رنگ زرد برای من از دوران کودکی با ارزش و مهم بود، همیشه در جعبه مداد رنگی رنگ زرد را که بر می داشتم به نطرم می رسید چراغ را خاموش کرده ام و به دلیل علاقه ام به رنگ زرد آن را به دکوراسیون منزل وارد کردم. علاوه بر رنگ، به وسایل قدیمی و سنتی بسیار علاقه دارم. کلیات فضای داخلی خانه، مدرن محسوب می شود ولی در جوار فرش سنتی، گلیم، ظروف چینی سنتی و قدیمی، لاله عباسی و صنایع دستی مختلف سبک تلفیقی را خلق کرده اند.
با این مطلب نگاهی به رنگ زرد در طراحی داخلی بیندازید!
من سبک زندگی راحت را می پسندم و به نظر من خانه موزه و نمایشگاه مبلمان نیست. به سبک کلاسیک، مبلمان استیل و سلطنتی علاقه ای ندارم چون فکر می کنم این سبک زندگی را تجملاتی و سخت می کنند. حتی من بوفه هم ندارم و کتابخانه را برای قرار دادن کتاب، عکس و … انتخاب کرده ام. در کنار این نکات تنوع را بسیار دوست دارم و تغییر دکوراسیون را در فاصله زمانی کوتاه مدت انجام می دهم.
کنار اپن آشپزخانه فضایی است که بیشترین ساعات روز را در آنجا می گذرانم. علاوه بر فعالیت های روزانه در آشپزخانه، خواندن کتاب و استفاده از اینترنت را هم بر روی صندلی کنار اپن آشپزخانه انجام می دهم.
ست مبلمان با قیمت 3 میلیون، میز و صندلی ناهار خوری 2 میلیون و سرویس خواب با قیمت 2/5 میلیون تومان از محله یافت آباد تهران، بورس مبلمان تهیه شده اند.
طراحی و ساخت کابینت توسط دوست همسرم انجام شد و به دلیل اینکه خودم برای طراحی کابینت ایده های زیادی داشتم، طرح اصلی را ارائه دادم. کفپوش و رنگ دیوار را هم به متخصص سپردیم ولی باقی کارها را همسرم انجام داد.
دکوراسیون خانه اهواز با رنگ زردمحمد محسنی06135722515مشاهده پروفایل
من در دکوراسیون های زیادی در اطرافم رنگ کرم و قهوه ای می بینم در صورتی که رنگ کرم و قهوه ای کشش خاصی ندارد و خفگی ایجاد می کند. قدرت ریسک در انتخاب رنگ روشن در دکوراسیون منزل و پاشیدن رنگ وجود ندارد در حالی که انرژی زیادی به فضا می دهد. با وجود اینکه در اهواز گرد و غبار و خاک بسیار است، ولی از رنگ روشن استفاده کردم. استفاده از زمینه روشن برای طراحی داخلی و رنگ های روشن در کنار آن فضا را بزرگتر جلوه می دهد.
مطلب پیشنهادی: چگونه دکوراسیون منزل را روشن و ذدلباز جلوه کنیم!
من عاشق گیاهان هستم و از کودکی در خانه مادرم از گیاهان نگهداری می کرد. گیاه حس و حال خوبی به خانه می آورد ولی در خوزستان هر گیاهی با وجود مراقبت و نگهداری اصولی دوام نمی آورد. گیاهان خانواده کاکتوس مقاوم هستند و زندگی خوبی دارند.
پیچک پوتوس با هر شرایطی رشد می کند، به شدت مقاوم هستند و به سادگی تکثیر می شوند. گیاه بنجامین با وجود باد مصنوعی خنک کننده ای که در خانه وجود دارند، به دلیل نور مناسب منزل دوام آورده اند. هر روز اسپری برگی را یک یا دوبار انجام می دهم.
تعدادی از گیاهانی که در خانه منصوره می بینید: بن سای، یوکا، مرجان، قاشقی و بامبو.
بر اساس طراحی کابینت و بعد از نصب آنها در فضای آشپزخانه، بخشی از کابینت که به سقف چسبیده است به عنوان انبار و جهت نگهداری وسایل مورد نیاز آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد. تجهیزات آشپزخانه به رنگ سیاه در کنار کابینت سفید تضاد و ترکیب رنگی خاصی را به وجود آورده است.
رنگ روشن در دکوراسیون اتاق خواب خانه منصوره و همسرش در زمینه رنگ سفید به چشم می خورد. در کنار رنگ سفید از پارچه های طرح دار و رنگی در اتاق خواب استفاده شده است که جلوه ای خاص به فضا داده است. کالای خواب، روتختی، پرده، کوسن و تابلوهایی با طرح های رنگی زیبایی خاصی دارند.
رنگ زرد در نگاه اول در دکوراسیون فضای نشیمن و پذیرایی که هر دو در یک فضا تلفیق شده اند، به چشم می خورد. مبلمان کرم و زرد با کوسن هایی طرحدار، کمد زردی که در گوشه فضا اتاق حضور دارد، کاغذ دیواری زرد روشن از عناصر اصلی رنگ غالب هستند.
در سبک تلفیقی از جزییاتی به سبک سنتی در کنار سبک مدرن استفاده شده است. فرش ایرانی، گلیم هایی روی دسته مبل و پشتی مبل، لوازم دکوری و وسایل تزیینی قدیمی و عتیقه به خوبی گویای سبک انتخاب دکوراسیون یعنی سبک تلفیقی است. گلدان های رنگی با گیاهان سبز انرژی خوبی به فضای داخلی خانه داده است.
ویدئوی زیر را مشاهده کنید تا با کلیات فضا و همینطور جزییات خانه منصوره و همسرش به خوبی آشنا شوید، خانه زرد و شاد اهواز بی نظیر است.
برای مشاهده عکس های بیشتر از دکوراسیون خانه منصوره و همسرش در اهواز به پروفایل عکاس مراجعه کنید. می توانید عکس های طراحی داخلی زیبای خانه خود را برای ما ارسال کنید تا برای تور خانه گردی به معرفی منزل شما بپردازیم تلگرام چیدانه 09388547140 !
نویسنده: صدف حقیقت | عکاس: محمد محسنی | تحریریه چیدانه