انتخاب رنگها یکی از جذابترین و چالشبرانگیزترین کارها در دنیای دکوراسیون داخلی است. رنگ در دکوراسیون علاوه بر اینکه موجب زیبایی فضاهای داخلی میشود، حس و حال فضا را هم تحتتاثیر قرار میدهد و میتواند روحیه ساکنان خانه را بهبود بخشد. یکی از رنگهایی که در سالهای اخیر بهشدت مورد توجه قرار گرفته و جای خود را در دنیای دکوراسیون حفظ کرده، رنگ طوسی است. شاید جملهی طوسی؛ پادشاه رنگها در دکوراسیون مدرن! کمی اغراقآمیز به نظر برسد اما باید بگوییم که در شاخه ترکیب رنگها، این جمله حقیقت محض محسوب میشود. رنگ طوسی در واقع رنگی خنثی از ترکیب دو رنگ سیاه و سفید است که بهخوبی میتواند با بیشتر رنگها ترکیب شود. انواع ترکیب رنگ پرطرفدار طوسی در دکوراسیون فضاهای مختلف منزل فضاهای جذاب و زیبایی ایجاد میکند.
در این مطلب از چیدانه، 13 ترکیب رنگ پرطرفدار طوسی در دکوراسیون که زیبایی بینظیری ایجاد میکند و ویژگیهای آن بررسی خواهد شد. بنابراین با ما همراه باشید.
رنگ طوسی خنثی با انعکاس زیبایی آرام و شیک خود میتواند با بسیاری از رنگها در دکوراسیون داخلی ترکیب شود و جلوهای دلنشین و بینظیر در فضاهای مختلف خانه ایجاد کند.
یکی از پرطرفدارترین ترکیب رنگها در دکوراسیون منزل ترکیب رنگ دکوراسیون طوسی با زرد است. در چنین حالتی بهتر است رنگ طوسی رنگ زمینه باشد و زرد رنگ مکمل و جزئی برای روح بخشیدن و دلنشین کردن بیشتر فضا. بهطور مثال درتصویر بالا مبلمان طوسی رنگ در دکوراسیون منزل انتخاب شده و کوسنها و یا مبل تک به رنگ زرد و محدود انتخاب شدهاند. مطلب افسردگی رنگ طوسی را با زرد درمان کنید!! را در این زمینه از دست ندهید.
رنگ طوسی به دلیل خنثی بودن فضای پیرامون را سرد جلوه میدهد. بنابراین ترکیب رنگ قهوهای با طوسی میتواند فضای دکوراسیون شما متعادلتر کند و گرمای منحصربهفردی به فضای شما ببخشد. رنگ طوسی بهعنوان رنگ پایه و خنثی دارای ویژگیهایی مانند سکون، آرامش، انعطافپذیری و ثبات است. این رنگ فضا را لوکس، حرفهای، مدرن و شیک نشان میدهد. از طرفی قهوهای رنگی گرم، طبیعی، زنده، صمیمی و راحت است که میتواند فضا را دلنشین، مهمانپذیر، اصیل و خاص جلوه دهد. ترکیب این دو رنگ میتواند فضایی لوکس، موقر، چشمگیر و متفاوت ایجاد کند. قهوهای با پوشش ناهمواریها و سردی رنگ طوسی تعادل و توازن را در محیط برقرار میکند. این ترکیب رنگ در عین ظاهری اصیل، فضای داخلی را امروزی نشان میدهد. رنگ قهوهای از شدت ادارای و خنثی بودن طوسی کاسته و محیط را از نظر بصری پذیراتر نشان میدهد.
با استفاده از طیف رنگی طوسی در دکوراسیون منزل خود میتوانید به سادگی آرامش را مهمان فضای خود کنید. همانطور که در این فضا میبینید بهدلیل استفاده از رنگهای سیر و روشن طوسی، فضا از حالت مرده تبدیل به فضایی پویا اما با آرامش نسبی شده است. حضور جزئی رنگهای سبز و آبی شفاف، این پویایی را دوچندان کرده است. مطلب رنگ طوسی، این مدرن پرطرفدار برای دکوراسیون منزل! به شما در این زمینه کمک خواهد کرد.
همانطور که میدانید رنگ آبی کلاسیک، رنگی بین آبی کاربنی و سورمهای است و شاید بتوان گفت همان رنگ لاجوردی است. اگر شما هم تصمیم دارید تغییری در دکوراسیون خانهتان ایجاد کنید؛ میتوانید رنگ آبی را جزو گزینههایتان در نظر بگیرید و همانند تصویر بالا با اضافه کردن چند کوسن و لوازم دکوری با تم رنگ آبی به رنگ طوسی در دکوراسیون منزلتان فضایی منحصربهفرد را خلق کنید!
اگر شما به دنبال یک دکوراسیون با پالت رنگی لطیف و درعینحال خاص و قوی هستید، پیشنهاد من به شما انتخاب رنگ پرطرفدار طوسی در دکوراسیون با سفید شیری است. توجه داشته باشید که در تمام ترکیب رنگهای ذکر شده، رنگ طوسی بهعنوان رنگ زمینه و غالب و سایر رنگها بهعنوان رنگ مکمل و ثانویه مطرح شده است.
استفاده از رنگ روشن در دکوراسیون مانند سفید خالص با طوسی میتواند فضا را تا حد زیادی روشن کند. استفاده از رنگ چوب در کنار این ترکیب تا حد زیادی میتواند تعادل را در فضای داخلی منزل شما به وجود آورد.
با استفاده از رنگ سبز به سادگی میتوانید به فضایی با دکوراسیون طوسی سرزندگی و طراوت ببخشید. این دکوراسیون طوسی و سبز منحصربهفرد میتواند هم در فضای داخلی و هم در نمای خارجی ایجاد شود و جلوهی منحصربهفردی برای شما به وجود آورد. برای جلوهی بیشتر ترکیب رنگ طوسی بهتر است از رنگ سبز متمایل به زرد استفاده کنید.
ترکیب طوسی و صورتی یکی از بهترین ترکیب رنگها است. قرار گرفتن این دو رنگ در کنار هم جلوه زیبایی به دکوراسیون داخلی منزل میبخشد. در کنار این دو رنگ میتوان از یک رنگ دیگر نیز بهره گرفت و با آوردن رنگ سوم زیبایی دکوراسیون طوسی و صورتی را چند برابر کرد. برای افزودن رنگ سوم حتما مجبور نیستید به سراغ رنگهای متفاوت بروید، این رنگ میتواند طوسی تیره باشد. افزودن همین رنگ طوسی تیره به ترکیب طوسی و صورتی، معجزه میکند. میتوان از یک پرده طوسی در مبلمان و دیوارها را از طیفهای دیگر طوسی انتخاب کرد و با رنگ صورتی به این چیدمان جلوه بخشید. کوسن مبلها یا گلدانها میتوانند به رنگ صورتی انتخاب شوند. دکوراسیون طوسی صورتی کمرنگ یکی از پرطرفدارترین ترکیب رنگ طوسی بهخصوص در اتاق دختران نوجوان و تازه عروسها است.
ترکیب رنگ طوسی با نارنجی در دکوراسیون منزل یکی از بهترین ترکیب رنگهای طوسی برای انرژیبخشی به فضای داخلی شما است. نارنجی رنگی گرم و پر کاربرد در فضاهای مختلف خانه است که هم حرکت و هیجان دارد و هم در کنار بیشتر طیفهای رنگهای خنثی مکمل خوبی است. رنگ طوسی طیف گستردهای از سفید تا مشکی دارد، میتوان با انتخاب چند طوسی، کنتراست فضا را بالا برد. رنگ نارنجی نمادی از دوستی و همنشینی است را میتوان برای گرم کردن اتاق نشیمن طوسی به عنوان رنگ ثانویه به کار برد. برای این کار میتوان به راحتی با چند کوسن نارنجی مبلمان طوسی را زنده کرد یا برعکس شدت رنگ مبلمان نارنجی را با کوسن طوسی متعادل کرد. ترکیب نارنجی طوسی را با رعایت میزان استفاده و شدت رنگ برای فضاهای مختلف خانه مانند نشیمن، پذیرایی، اتاق خواب و حتی آشپزخانه بهکار برد. این رنگ برای فضاهایی مانند اتاق کودک نیز ترکیب رنگی جذابی محسوب میشود.
پیوستگی رنگ طوسی با بنفش در دکوراسیون منزل یکی از ترکیب رنگهای لوکس است که برای دکوراسیونهایی به سبک کلاسیک بسیار مناسب است. توجه داشته باشید در چنین ترکیبی، رنگ بنفش بهتر است بنفش ارغوانی باشد و برای طوسی از تنالیتههای طوسیهای سیر و روشن استفاده کنید تا ظاهر شگفتآوری به فضای دکوراسیون شما ببخشد.
رنگ مشکی، یکی از رنگهای شیک و جذاب در طراحی دکوراسیون داخلی است که از گذشته بهعنوان نماد کمال و الگوی زیبایی شناخته میشود. ترکیب رنگ مشکی با طوسی در دکوراسیون داخلی منزل میتواند به ویژگیهای هر دوی این رنگها، جلوهای زیبا و جذاب ببخشد و فضاهایی شیک و چشمگیر خلق کند. مشکی بهعنوان رنگ مکمل طوسی تعادل زیبایی در فضا ایجاد کرده و دکور خانه را مدرن و شیک میکند. این ترکیب رنگی فضاهایی زیبا و کلاسیک خلق خواهد کرد. برای مثال میتوان مبلمان را مشکی انتخاب کرد و در ترکیب با آن عناصری به رنگ طوسی مانند پتوها، کوسنها یا دستههای صندلی استفاده کرد. یا بالعکس طوسی را بهعنوان رنگ پایه و جزییات را مشکی انتخاب کرد.
ایجاد تضاد رنگی خصوصا بین رنگهای گرم و سرد از اولین پیشنهادهای طراحان داخلی برای دکوراسیون منازل است. طوسیهای روشن و تیره در کنار گرمای جذاب چوب، به این تضاد را به زیبایی ایجاد خواهند کرد. برای طراحی خانهای مجلل و متمایز میتوان از مبلمان چوبی در ترکیب با رنگ طوسی و خاکستری تیره و روشن استفاده کرد. طوسی را میتوان برای رنگ پس زمینه روی دیوارها کار کرد و کف و مبلمان چوبی را در کنارش بهکار برد. برای این کار از چوبهای روشن و طرحهای مینیمال گرفته تا ستهای بزرگ مبلمان چندنفره با چوب تیره میتوان استفاده کرد. برای زیبایی و تعادل فضا بهتر است طوسی روشن را با چوبهای تیرهتر و طوسی تیره را با چوبهای روشنتر استفاده کرد.
اگر به دنبال یک ترکیب شگفتانگیز و جذاب با رنگ طوسی هستید، ترکیب دکوراسیون طوسی و قرمز را بهکار ببرید. این دو رنگ در کنار هم نه تنها جذابیت زیبایی ایجاد میکنند بلکه به دلیل انرژی و حس زندگی رنگ قرمز در کنار سرمای رنگ طوسی در دکوراسیون به عنوان یک ترکیب انعطافپذیر شناخته میشوند. برای ایجاد تعادل میتوان از رنگهای میانی مانند طیفهای مختلف رنگ طوسی و خاکستری در ترکیب با رنگ قرمز استفاده کرد. این ترکیب رنگها به فضای خانه شما زیبایی، تعادل و جذابیت خواهد بخشید. برای این کار میتوان در کنار مبلمانی به رنگ طوسی از پردهها، رومیزیها، تزیینات و جزئیاتی به رنگ قرمز استفاده کرد. همچنین با انتخاب فرشی با زمینه لاکی یا الگوها و جزئیات قرمز حس زندگی به خانه بخشید. حتی میتوان از لوازم دکوری قرمز در مقابل دیوارهای طوسی استفاده کرد و نقطهای کانونی ایجاد کرد.
حال که با رنگهای مکمل طوسی آشنا شدید بهتر است بدانید چه رنگهایی را نباید در کنار رنگ طوسی در طراحی دکوراسیون داخلی بهکار ببرید. به طور کلی ترکیب رنگ طوسی با رنگهای خنثی دیگر توصیه نمیشود. در کنار طیفهای مختلف رنگ طوسی از ترکیب رنگهای خرمایی، عاج و بژ با طوسی استفاده نکنید چراکه این ترکیبها جلوهای خنثی، بدون جذابیت و کسل کننده در فضای خانه ایجاد خواهند کرد.
در طراحی دکوراسیون داخلی منزل انتخاب هر رنگ، مانند انتخاب یک اثر هنری، نشانگر سلیقه و شخصیت صاحب خانه خواهد بود. با تلفیق رنگها در فضاهای مختلف خانه، میتوان فضاهایی با انرژی، زیبا و متنوع ایجاد کرد. رنگ طوسی رنگی خنثی است که به راحتی با رنگهای گرم و جذاب ترکیب میشود و زیبایی بینظیری ایجاد خواهد کرد. هر یک از این ترکیبها با ویژگیها و احساسات خاص خود، به خانه روح تازهای میدمند. از ترکیب سرمای رنگ طوسی با آرامش آبی تا تجملات بنفش، از جذابیت زرد تا زیبایی سبز، از شیکی مشکی تا حرارت قرمز، از گرمای رنگ نارنجی و چوب هرکدام اثری خاص و شگفتانگیز به فضای خانه هدیه میدهند. با این رنگها، میتوانید حس تازهای در فضای زندگی خود ایجاد کنید. همانطور که در تصاویر بالا به خوبی مشاهده کرذید با این 13 ترکیب رنگ پرطرفدار طوسی در دکوراسیون منزل میتوانید هماهنگی خوبی در فضای دکوراسیون منزل خود ایجاد نمایید.
اکستریم والز یک شرکت پیشرو در زمینه طراحی و تولید انواع کاغذ دیواری است که کار خود را از 5 سال پیش در کشور چین آغاز کرده و آلبومهای منحصر به فردی دارد. شما هم برای استفاده از ترکیب رنگی طوسی در طراحی دکوراسیون منزل خود می توانید با کاغذ دیواری طوسی اکستریم والز خریدی مطمئن داشته باشید.