مواد و مصالح: معمولا نقاشی کردن در و دیوارهای خانه به عنوان یکی از گزینه های تغییر دکوراسیون داخلی مورد بررسی قرار می گیرد. اگر شما هم قصد انجام چنین کاری را دارید پس بهتر است حتما این مطلب را تا انتها دنبال کنید، چرا که این مطلب شما را با یکی از مدرن ترین و بهترین نوع رنگ های ساختمانی یعنی رنگ اکرلیک آشنا می کند و به شما در گرفتن تصمیمیات بهتر یاری می رساند، پس با چیدانه همراه باشید تا با کمک گروه رنگ ساختمانی نیو کالر رنگ های اکرلیک را بیشتر بشناسیم و ببینیم چرا آن ها گزینه مناسب تری برای استفاده در طراحی دکوراسیون داخلی خانه هستند.
رنگ اکریلیک نوعی رنگ است که از اختلاط پودر رنگ و نوعی چسب حاصل می شود. پایه اصلی و حلال این رنگ آب است و در ساخت حلال آن از مواد نفتی و شیمیایی استفاده نمی شود و به دلیل اختلاط آن با چسب بهتر به سطوح زیرین خود می چسبد.
به گفته کارشناسان گروه رنگ ساختمانی نیو کالر نکته جالبی که در مورد رنگ های اکریلیک وجود دارد این است که تا زمانی که این رنگ ها خیس هستند با اب ترکیب می شوند و به محضی که خشک می شوند دیگر با آب ترکیب نمی شوند و در واقع ضد آب می شوند و این می تواند یکی از ویژگی ها و نکات مثبت رنگ اکریلیک باشد.
رنگ اکریلیک به نسبت دیگر رنگ های ساختمانی مدرن تر و جدید تر است. این رنگ یکی از رنگ هایی است که بسیار دوست دار طبیعت است زیرا در ساخت حلال آن از مواد شیمیایی استفاده نمی شود. نکته مهم دیگر این است که رنگ های اکریلیک بر خلاف دیگر رنگ های ساختمانی بوی بد در موقع مصرف ندارند و این ویژگی را مدیون حلال های پایه آب خود هستند.
مقاوم بودن این رنگ ها در برابر شست و شو نیز یکی دیگر از دلایل محبوبیت این نوع رنگ ها است. اگر به بند دوم از همین مطلب مراجعه کنید دلیلی آن را متوجه خواهید شد.
گروه رنگ ساختمانی نیوکالر معتقد اند نکته مثبت دیگر این رنگ ها این است که آن ها به سرعت خشک می شوند و همین امر سرعت عمل رنگ آمیزی ساختمان را بالا می برد. سرعت بالای خشک شدن این اجازه را نیز به شما می دهد که اگر قسمتی از دیوار نیاز به انجام رنگ کاری مجدد داشت به سرعت بتوانید این کار را انجام دهید.
ویژگی دیگر این است که مقاومت زیادی به تابش نور خورشید که حاوی اشعه ماورای بنفش UV است دارد و برعکس رنگ های روغنی که پس از گذشت چندین سال گچی می شوند هرگز این اتفاق برایشان نمی افتد.
رنگ اکریلیک رنگ مقرون به صرفه ای است که می تواند جایگزین رنگ های روغنی شود. انعطاف پذیری بالای این رنگ ها این امکان را به شما می دهد که برای هر سطحی اعم از سطوح گچی، سیمانی، آجری از آن ها استفاده کنید و بهترین نتیجه ممکن را بگیرید.
برای دیدن نمونه کارهای بیشتر و به دست آوردن اطلاعات تماس این گروه می توانید به وبسایت گروه رنگ ساختمانی نیو کالر مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.
گرد آوری شده توسط تحریریه چیدانه