درب و پنجره: هرچه شهرها گسترش بیشتری پیدا می کنند و آلودگی صوتی و هوای آن ها بیشتر می شود، محبوبیت پنجره های دو جداره که به عنوان اولین حلال این مشکل ها به ذهن می رسند هم بیشتر می شود. خیلی از آپارتمان ها و خانه ها هستند که آرامش شان را مدیون همین پنجره ها هستند، شاید شما فکر کنید که این پنجره ها آن قدر که برای شان تبلیغ می کنند، مفید نیستند، اما اگر تا انتهای این مطلب با چیدانه همراه باشید، هم آن ها را به طور کامل به شما معرفی می کنیم و هم به شما می گوییم که چرا باید از آن ها استفاده کنید.
در کشور ما پنجره هایی که قاب آن ها فلزی است و از شیشه های دو جداره در طراحی و ساخت آن ها استفاده شده است به عنوان پنجره دو جداره یاد می شود، اما در واقع پنجره های دو جداره، پنجره هایی هستند که با عنوان فنی UPVC) Unplasticised Poly Vinyl Chloride) شناخته می شوند. خیلی از افراد فکر می کنند که پنجره UPVC یکی از جنس های پنجره دو جداره است، در صورتی که خود پنجره دو جداره است و پنجره های چوبی و آلومینیومی و آهنی که اسم هایشان برای تان آشنا است، جزو پنجره هایی هستند که شیشه دو جداره دارند و شکل ظاهری شان شبیه پنجره های دو جداره است، اما خیلی از قابلیت های این پنجره ها را ندارند.
مطلب پیشنهادی چیدانه به شما: انواع پنجره در ساختمان، از قاب های چوبی تا upvc
پنجره های UPVC همان پنجره های دوجداره هستند که از ماده سخت و محکم UPVC ساخته شده است. شکل چند محفظه ای آن باعث می شود در مقابل هدر رفتن گرما و سرما و تعریق مقاوم باشد. پنجره UPVC زمانی که در برابر گرما و سرمای خیلی زیاد قرار می گیرد تغییر شکل نمی دهد. هسته فلزی آن تضمین می کند که UPVC فرم و پایداری خود را حفظ می کند. گوشه های درب ها و پنجره های UPVC به صورت مکانیکی بهم متصل نمی شوند بلکه به یکدیگر جوش داده می شوند که باعث می گردد درب یا پنجره به صورت یک قالب بهم پیوسته و یک تکه باشد در صورتی که این نوع پنجره ها توسط سازندگان معتبر ساخته نشود. با گذشت زمان اندکی از نصب آن دچار تغییر حالت شده و فرم عایق بندی آن از بین می رود به علاوه آنکه از نظر ظاهری نیز دچار کهنگی می شود.
درساختار انواع پنجره های دو جداره از دو شیشه که به صورت موازی و با فاصله مناسب و یکنواخت از هم قرار گرفته اند، استفاده می شود.بین این شیشه ها را معمولا با مخلوطی از گاز آرگون و SF6 پر می کنند، این گازها قابلیت عایق حرارتی بودن و عایق صوتی بودن پنجره های دو جداره را بالاتر می برند، درون اسپیسر هایی که برای حفظ فاصله شیشه ها قرار می گیرد از سیلیکا ژل پر می شود تا رطوبت ایجاد شده مابین شیشه ها را جذب کند.
مطلب پیشنهادی چیدانه به شما: انواع عایق صوتی برای رهایی از سر و صدای شهر!
پنجره های دوجداره هم مانند هر مواد و مصالح دیگری دارای انواع و اقسام متنوعی هستند که آشنایی با آن ها می تواند شما را در انتخاب مناسب ترین نوع برای خانه تان کمک کند.
پنجره های دوجداره به نسبت پنجره های معمولی دارای ویژگی هایی هستند که باعث می شوند شما آن ها را ترجیح دهید. در این قسمت می خواهیم این ویژگی های پنجره دوجداره را با هم مشاهده کنیم؛ این ویژگی ها عبارتند از:
یکی از مهم ترین ویژگی های پنجره دوجداره، عایق بودن آن ها است، آن ها توانایی آن را دارند که با ساختار خود جلوی صداهای مزاحم و هدر رفتن انرزی را بگیرند. این پنجره های بهترین عایق های حرارتی و برودتی هستند.
پنجره های دوجداره یا همان پنجره های یو پی وی سی، مقاوم ترین نوع پنجره در برابر تغییر شکل ظاهری هستند، حتما شما هم خوب می دانید که پنجره های آلومینیومی و پنجره های چوبی بعد از مدتی در برابر شرایط طبیعی واکنش نشان می دهند و تغییر شکل می دهند، اما پنجره های یو پی وی سی، به دلیل وجود پروفیل های گالوانیزه با ضخامت 5/1 میلیمتر در برابر تغییر شکل مقاوم هستند.
در قسمت درب و پنجره از زیر مجموعه اهالی فن می توانید با شرکت هایی آشنا شوید که تخصصشان در زمینه تولید پنجره های دو جداره است، شما در آن جا می توانید با نمونه کارهای آن ها آشنا شوید و اطلاعات تماس آن ها را به دست آورید.
گردآوری توسط تحریریه چیدانه