Chidaneh.com placeholder image

راهنمای بستن چمدان برای سفر + ویدئو

راهنمای بستن چمدان برای سفر: شاید شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که هنگام رفتن به سفر، بستن چمدان برایتان به یک چالش تبدیل می‌شود یا آنقدر وسایلتان برای یک سفر یک هفته‌ای زیاد است که سه چمدان هم برایتان کم است. سفر کردن یکی از لذت بخش ترین تفریحات بشر محسوب می شود، اما آماده شدن و جمع آوری لوازم و وسایل برای یک سفر شاید برای خیلی ها کار چندان جالبی نباشد، بخصوص اگر چمدان کوچکی داشته باشید و انبوهی از لباس و وسایل ضروری برای یک سفر ایده آل! راه حل این مشکل تنها آشنایی با برخی نکات است که کارتان را آسان خواهد کرد. 

در این مقاله با ارائه راهنمای بستن چمدان برای سفر، شما را با این نکات آشنا خواهیم کرد و چگونگی بسته بندی چمدان از جمله نحوه انتخاب چمدان مناسب، نکات مفید و ترفندهایی که نحوه بسته بندی چمدان را از یک چالش به یک مرحله لذت بخش در روند سفر تبدیل می‌کند، در اختیارتان قرار می‌دهیم. پس با چیدانه همراه باشید تا با هم ایده های منحصر به فرد جمع کردن یک چمدان کوچک و کامل را ببینیم.

فیلم نت
فیلم نت

.jabeh_embed_frame{position:relative; overflow: hidden; padding-top: 56.25%;} .jabeh_embed_frame iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%; height:100%;border:none; min-height: 100% !important;}

چه نوع چمدانی را انتخاب کنیم؟

اولین مرحله در بستن چمدان برای سفر، انتخاب یک چمدان مناسب است. اصول انتخاب یک چمدان کاملا بسته به نوع مسافرتی که قصد دارید بروید و مدت زمان آن متفاوت است. دقت کنید که چمدان یک محصول سلیقه‌ای نیست و کاملا باید جوابگوی نیازهای شما در طول سفر باشد. در ادامه شما را با برخی نکات که بهتر است هنگام خرید چمدان به آن‌ها توجه کنید، آشنا خواهیم کرد.

اندازه چمدان

اندازه معمول یک چمدان که در خطوط هوایی نیز بابت حمل آن دچار دردسر نخواهید شد، 115×157 سانتی متر است. سعی کنید چمدانی را که بزرگتر از حد نیازتان است، انتخاب نکنید و گنجایش چمدان کاملا براساس وسیله‌هایتان باشد. در انتخاب اندازه چمدانتان مدت زمان سفر، مقاصد سفر و شیوه‌های حمل و نقل در طول سفر را در نظر بگیرید. به طور مثال یک سفر یک هفته‌ای تفریحی که اکثر سبک‌های لباسی شما شبیه به هم هستند، با یک چمدان متوسط قابل مدیریت است و نیازی به یک چمدان بزرگ نیست.

دوام چمدان و قیمت آن

اگر اهل سفر هستید و در طول سال زیاد به سفر می‌روید، چمدان یکی از وسیله‌های ضروری در سبک زندگی شما به شمار می‌رود و هنگام خرید حتما به دوام و کیفیت آن دقت بیشتری کنید. خرید یک چمدان با کیفیت و با دوام، نسبتا هزینه بیشتری را طلب می‌کند اما ارزشش را خواهد داشت. اما اگر فردی هستید که زیاد به سفر نمی‌روید، صرف هزینه اضافی برای خرید یک چمدان گران‌ قیمت چندان منطقی نخواهد بود.

توجه به چرخ‌های چمدان

چمدان‌های جدید اکثرا دارای چهار چرخ هستند و قابلیت چرخش 360 درجه دارند تا هنگام کشیدن روی زمین شما را کمتر دچار دردسر و اذیت کنند. هنگام خرید چمدان حتما به نوع چرخ‌های آن، ارگونومیک بودن آن‌ها، بادوام بودن و قابلیت تحمل وزن چرخ‌ها دقت کنید.

بیشتر بخوانید: شستشو و نظم دهی آسان لباس های چرک بعد از سفر!

10 قدم اصولی برای جمع‌آوری چمدان مانند یک حرفه‌ای

بعد از اینکه چمدان مناسب خود را انتخاب کردید، نوبت به نحوه اصولی بسته‌بندی وسایلتان و قرار دادن آن‌ها در چمدان می‌رسد. در راهنمای بستن چمدان برای سفر، 10 قدم اصلی و مهم را در روند بستن چمدان در اختیارتان قرار می‌دهیم تا در این مرحله دچار مشکل نشوید و نکته‌ای را از قلم نیندازید.

قدم اول- انتخاب لباس‌ها

اولین راهنمایی برای بستن چمدان سفر، انتخاب لباس‌ها و وسیله‌هایی است که قرار است با خود به سفر ببرید. برای این‌کار بهتر است شرایط آب و هوایی مقصد خود را به دقت بررسی کنید و از قبل بدانید که قرار است چه فعالیت‌هایی را در سفر انجام دهید تا برای هرکدام یک دست لباس مناسب همراه خود ببرید. یادتان نرود که بیشتر از هرچیز به راحتی فکر کنید و یک یا دو دست از لباس‌هایی را که حس راحتی بیشتری به شما می‌دهند، فراموش نکنید.

همچینین برای کم حجم شدن وسیله‌هایتان از لباس‌‌هایی که رنگ خنثی دارند و می‌توان با چند استایل متفاوت آن‌ها را ست کرد، غاقل نشوید. این نکته در استفاده بهینه از لباس‌هایتان بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: چگونه وسایل سفر را در چمدان کوچک جای دهیم؟

قدم دوم- وسیله‌هایتان را دسته‌بندی کنید

بعد از اینکه تمامی وسیله‌هایی را که باید با خود به سفر ببرید مشخص کردید، آن‌ها را به بخش‌های مشخصی دسته بندی کنید. به عنوان مثال لباس زیرها، لباس‌هایتان، لوازم بهداشتی، آرایشی و لوازم الکترونیکی را از یکدیگر تفکیک کنید و در دسته‌بندی‌های جداگانه‌ای قرار دهید.

قدم سوم- لباس‌هایتان را متناسب با فضای چمدان تا کنید

همیشه هنگام چمدان بستن این سوال به سراغمان می‌آید که لباس‌هایم را تا کنم یا رول؟ باید بگوییم ترکیب هردوی آن‌ها نتیجه مطلوب‌تری را ایجاد می‌کند. سعی کنید لباس‌ها با پارچه‌های ظریف و نازک را که ممکن است چروک شوند و همچنین شلوارها را، تا کنید و لباس‌هایی که بافت مستحکم‌تری دارند، رول کنید. 

قدم چهارم- از پک‌های زیپ‌دار استفاده کنید

شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید که وسیله‌هایتان را در فضای چمدان رها کنید و آن‌ها تا پایان سفر مرتب و تمیز باقی بمانند. به طور مثال لوازم آرایشی، داروها و وسیله‌های ریز و درشتی را که ممکن است گم شوند،‌ قبل از قرار دادن در چمدان داخل پک‌های پلاستیکی زیپ‌دار قرار دهید. همچنین وسیله‌های برقی مانند اتوی مو، شارژر و مواردی از این قبیل را نیز در یک پک جداگانه قرار دهید تا هنگام نیاز دسترسی راحت‌تری به آن‌ها داشته باشید.

قدم پنجم- سلامت چمدان را بررسی کنید

بعد از اتمام بسته بندی وسیله‌های خود، چمدان را از کمد بیرون بیاورید، روی زمین قرار دهید و تمامی قسمت‌های آن را بررسی کنید. زیپ‌ها و قفل‌های چمدان را با دقت بررسی کنید و از سلامت آن‌ها اطمینان حاصل کنید. به دلیل اینکه در پروازها چمدان‌ها هنگام جابه‌جایی به این طرف و آن طرف پرتاب می‌شوند، هرگونه در رفتگی زیپ، شکستگی قفل‌ها و پارگی روی سطح چمدان ممکن است باعث بیرون ریختن وسیله‌هایتان از چمدان شود.

قدم ششم- وسیله‌ها را در چمدان جاگذاری کنید

مهم‌ترین مرحله در بستن چمدان برای سفر، جاگذاری وسیله‌ها در چمدان است. اگر وسیله‌های خود را همان‌طور که گفتیم در پک‌های زیپ‌دار جداگانه دسته بندی کرده‌اید، باید در جاگذاری آن‌ها دقت کنید تا استفاده‌ای بهینه از فضای چمدان شود. سعی کنید ابتدا پک‌ها را در جهت‌های مختلف افقی و عمودی در چمدان جای دهید و فضاهای خالی بین آن‌ها را با لباس‌ها پر کنید.

قدم هفتم- وسیله‌ها را طبقه‌بندی کنید

یکی از نکاتی که در بستن چمدان حائز اهمیت است،‌ تقسیم درست وزنی وسیله‌ها داخل چمدان است تا حمل آن آسان‌تر شود و ثبات بیشتری داشته باشد. سعی کنید اقلام و وسیله‌های سنگین مانند کفش، وسیله‌های برقی یا چکمه‌ها را در لایه‌های داخلی چمدان قرار دهید. اقلام شکننده را در لایه میانی قرار دهید تا محافظت بیشتری از آن‌ها شود و خطر آسیب رسیدن به آن‌ها به حداقل رسد. اقلام ضروری و به اصطلاح دم دستی را روی تمامی وسیله‌ها قرار دهید تا دسترسی سریع‌تر و راحت‌تری به آن‌ها داشته باشید.

قدم هشتم- مقداری فضای خالی در چمدان باقی بگذارید

اگر طی سفر خود قصد خرید دارید یا برنامه‌ای جهت خرید سوغاتی برای عزیزانتان دارید، سعی کنید 20 درصد از فضای چمدان خود را برای خرید وسیله‌های اضافی در طول سفر خالی نگه دارید. این کار به شما کمک می‌کند تا هنگام برگشت از سفر مجبور نشوید تا یک ساک یا چمدان اضافه دیگر برای وسیله‌های جدید، خریداری کنید.

قدم نهم- وسایل ارزشمند را در چمدان قرار ندهید

وسایل ارزشمند خود مانند لپ‌تاپ، جواهرات، پول نقد و مواردی از این قبیل را به هیچ عنوان داخل چمدان خود قرار ندهید. سعی کنید چنین مواردی را داخل کیف دستی خود که اجازه حمل آن را به داخل هواپیما دارید، بگذارید.

قدم دهم- چمدان را ببندید و آماده کنید

آخرین مرحله از بستن چمدان برای سفر، چفت و بست کردن چمدان است. بعد از قرار دادن تمامی وسیله‌ها داخل چمدان، زیپ‌های آن ‌را ببندید، از بسته بودن تمامی زیپ‌ها اطمینان حاصل کنید و در نهایت تمامی زیپ‌های چمدان را قفل کنید تا امکان باز شدن آن هنگام حمل و نقل وجود نداشته باشد. 

مطالب پیشنهادی: 7 وسیله مورد نیاز سفری راحت و ایمن

در پایان:

همان‌طور که مطالعه کردید، چمدان بستن اگر براساس برنامه‌ریزی و اصول باشد، آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید چالش برانگیز نخواهد بود و می‌تواند حتی لذت بخش هم باشد. در راهنمای بستن چمدان برای سفر قصد داشتیم تا شما را با نکاتی آشنا کنیم که هنگام بستن چمدان بهتر است به آن توجه کنید تا کمتر دچار چالش و دردسر شوید.

نویسنده: پریچهر


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه