این روزها بسیاری از خانمهای باسلیقه ایرانی، کسب و کارهای کوچکی را در فضای خانهشان راه میاندازند و از هنر و سلیقهشان، کسب درآمد میکنند. خانم «تینا مهدوی» هم یکی از این خانمهای باسلیقه ایرانی است که در فضای کوچک اما دلنشین خانهاش، محیط کار زیبا و دلنشینی را بهوجود آورده که ساعاتی از روز را در آن به تولید محصولات سفارشی زیبایش مشغول است و ساعاتی دیگر را در فضای دلنشین خانهاش لذت میبرد. با چیدانه همراه باشید تا درباره ی جزییات طراحی دکوراسیون داخلی این خانه بیشتر بدانیم.
پشت در ورودی سرخرنگ منزل خانم مهدوی، فضایی گرم و سرزنده با کاغذدیواریهایی آجری که با نوری ملایم و متمرکز پوشانده شده، حکایت از خانهای پر از صفا و سرزندگی دارد؛ خانهای که تمام عناصر آن بهدرستی و با ریزبینی و دقت خاصی انتخاب شده است.
خانم مهدوی از 10 سالگیاش برایمان تعریف کرد که چطور با اعتماد به نفس و سلیقه، اتاق خودش را با کمترین هزینه نقاشی و تغییر دکوراسیون داد. از تجربه ایشان در منزل مشترک با همسر هنرمندشان و تغییراتی که در خانهشان صورت دادهاند، پرسیدم که اینطور گفتند:وقتی به این خانه آمدیم، دستم برای تغییرات در فضای خانه خیلی بازتر بود. با توجه به اینکه فضای خانه کوچکتر بود، اتاقی که کمتر مورد استفاده قرار میگرفت را به سالن اضافه کرده و به اتفاق همسرم دیوارهایش را رنگ کردیم. بعد وسایل را با توجه به رنگ اصلی خانه انتخاب کرده و چیدیم.
در ساخت بسیاری از وسایل از سلیقه و طراحی خودم استفاده کردم؛ حتی میز تلویزیونی و ویترینها را هم خودم طراحی کردم و برادرم ساختند.
سعی داشتیم چند نوع کاربری از اتاق جدیدی که به فضای خانه اضافه کردهایم، داشته باشیم؛ هم به عنوان میز غذاخوری و هم اتاق کار و هم محل مطالعه. پردهای را هم متناسب با رنگ دیوارها انتخاب کردم که فضای فرورفتگی اتاق و میز غذاخوری را کمی تفکیک کنم. بیشتر سعی کردم از ایدههای مقرون بهصرفه استفاده کنم که در عین سادگی، زیبایی و جلوه خاصی به خانه ببخشند.
ویترین اتاق هم کتابخانهای قدیمی متعلق به همسرم بود که مجددا آن را رنگ کردم و روی آن نقاشی کشیدم و با ظروف رنگی پرش کردم تا جلوهای متفاوت به این اتاق ببخشد.
سعی کردم از جزئیاتی متناسب با فضا استفاده کنم تا به زیبایی محیط بیفزایم. بیشتر این جزئیات را خودم ساخته و طراحی کردهام. قاب گلهای بالای میز غذاخوری، تکهپارچههای قدیمیای بود که آنها را بریدم و روی پارچه دیگری چسباندم و قاب گرفتم. تابلوهای نقاشی دیگری را هم در جاهای دیگر خانه قرار دادم تا تناسبی بین فرمهای خانه ایجاد شود.سبد حصیریای را هم بالای میز غذا به عنوان لوستر استفاده کردم.
یکی از مبلهای سالن را هم با پارچههای گلگلی، خودم روکش کردم و در اتاق قرار دادم تا با فضای آنجا هماهنگی بیشتری داشته باشد. به گل و گیاه و وسایل طبیعی خیلی علاقه دارم و معتقدم به فضای خانه روح میبخشد. سعی کردم بیشتر از وسایل طبیعی و از جنس چوب استفاده کنم.
از کاغذدیواریهای اضافی هم برای پوشاندن مکعب چوبیای که طراحی همسرم بود، استفاده کردم و به عنوان نیمکت آن را در گوشهای از اتاق گذاشتم. حتی آباژورها را هم با استفاده از برش گلهای پارچه و چسباندن آن روی یک شید ساده، خودم ساختم. سعی کردیم از فضای پرت و بیکاربرد در خانهمان به عنوان فضایی مفید و دلنشین استفاده کنیم.
خانه خانم مهدوی کوچک است اما با انتخاب درست و دقیق جزییات به شهری از زیباییهای ریز و درشت تبدیل شده که هر گوشه از آن هیجانی وصفناپذیر برای مهمانهایشان بهوجود میآورد.
خانم مهدوی وسایل و تزیینات کوچک و زیبایی میسازد و از طریق صفحه اینستاگرامش به فروش میرساند. این تزیینات دکوراتیو زیبا در همین خانه دلنشین و دوستداشتنی درست میشود. وقتی به هر گوشه از خانه نگاه میکنید، جلوههای زیبایی از هنر و سلیقه این خانم هنرمند را میبینید.
این گزارش یکی از مطالب جذاب مجله منزل بود که با شما به اشتراک گذاشتیم. برای دیدن مطالب جذاب دیگر آن، می توانید نسخه ی چاپی این مجله را از کیوسک های روزنامه فروشی تهیه کرده یا فایل فشرده ی آن را از سایت طاقچه خریداری نمایید.
ضمنا اگر دوست دارید دکوراسیون داخلی خلاقانه و زیبای خود را با ما و مخاطب های دیگر به اشتراک بگذارید، در تورهای چیدانه شرکت کرده و فرصت همکاری با تحریریه چیدانه را از دست ندهید.
مطالب بیشتر:
منبع: مجله منزل | نویسنده: عرفان شریف نژاد | تحریریه چیدانه