پیش از این در چیدانه و در مطلب سقف کناف، جدید ترین مدل ها برای خانه های ایرانی! با شما راجع به سقف های کاذب و مزیت های آن صحبت کردیم. حالا این بار به سراغ کناف دیوار و سیستم های ساخت و ساز خشک (درای وال) رفتیم تا شما را بیشتر با آن ها آشنا کنیم. با چیدانه در این مطلب همراه باشید تا به همراهی سامانه خدمات کی پلاس اطلاعاتی کاربردی را در رابطه با دیوارهای کاذب کناف در اختیار شما قرار دهیم.
سیستم های ساخت و ساز خشک (درای وال) در واقع روش جدیدی برای ساخت و ساز هستند که در آنها خبری از ملات و دوغاب نیست. انواع سیستمهای درا وال شامل موارد زیر است:
برای اطلاعات بیشتر درباره این سیستم ها توصیه میکنیم مقاله سیستم ساخت و ساز خشک را بخوانید.
ما در این مقاله قصد داریم به طور خاص درباره کناف دیوار حرف بزنیم.
خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که کناف نام دیگر سیستم های ساخت و ساز خشک یا همان درای وال است. در صورتی که کناف نوعی صفحه روکش دار گچی (درای وال) است که توسط شرکت کناف تولید می شود. یعنی در واقع کناف یک نام تجاری است که به مرور زمان مردم از این واژه برای دیوارهای کاذب استفاده می کنند. ما نیز در این مطلب به دلیل آشنایی بیشتر مردم با واژه دیوارهای کناف یا سیستم های کناف از همین نام استفاده می کنیم.
شرکت کناف بیش از 80 سال است که در صنایع ساختمانی فعالیت دارد . این شرکت توسط برادران کناف (کارل و آنفوس کناف) در سال 1932 بنیان گزاری شد . در حال حاضر شرکت کناف یکی از شرکتهای بین المللی در صنایع ساختمان می باشد.
به عقیده کارشناسان در سامانه خدمات کی پلاس، دیوارهای کاذب کناف دیوارهای جدا کننده غیر باربری هستند که برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند، کناف دیوار را حتی بعد از اتمام مراحل ساخت و ساز ساختمان نیز می توان نصب کرد.
دیوارهای کاذب از سه قسمت به نام رانرها، استاد ها و پنل ها تشکیل می شوند. رانرها قاب های اصلی دیوارهای کاذب هستند که فولادی هستند که مقطع آن ها ناودانی شکل است، برای نصب دیوارهای کاذب به دیوار اصلی سازه این قاب به دیوار متصل خواهد شد. داخل این قاب های اصلی به وسیله مقاطع ناودانی سبک دیگری تقسیم می شود که به آن ها اِستاد گفته می شود و پنل ها که همان صفحات گچی یک یا چند لایه هستند روی آن ها نصب می شود.
درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه حاصل میشود. سطح بدست آمده قابلیت اجرای رنگ، کاغذ دیواری، کاشی و پوشش های دیگر را خواهد داشت. فضای خالی داخل دیوار، امکان استفاده از انواع عایق های حرارتی و صوتی را فراهم نموده و عبور و دسترسی به تأسیسات ساختمانی را میسر می سازد.
مطلب پیشنهادی: دیوار دکوراتیو با سنگ آنتیک در دکوراسیون داخلی حمام!
دیوارهای کاذب کناف بر حسب مکانی که می خواهند در آن مورد استفاده قرار بگیرند و عملکرد شان دارای انواع مختلفی هستند که با آن ها آشنا خواهیم شد:
مطلب پیشنهادی چیدانه: 9 ایده برای دیوارهایی که در دکوراسیون منزل شما یکه تازی می کنند!
در پایان میخواهیم به برخی از سوالات رایج در زمینه اجرای دیوارهای کاذب بپردازیم:
بله به راحتی می توان از دیوارهای پوششی کناف برای این کار استفاده کرد.
بله به راحتی این کار امکان پذیر است فقط باید از متخصصان آشنا در این زمینه کمک بگیرید.
اگر بعد از اجرا برای پوشش نهایی از رنگ ها یا کاغذ های دیواری ضد آب استفاده شود بله اما در غیر این صورت فقط می توان با پارچه نمناک سطح روی آن ها را تمیز کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیوارهای کاذب کناف میتوانید به سامانه خدمات کی پلاس مراجعه کرده و با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.
مطالب پیشنهادی ما: