شاید خیلی از شما اسم سیستم کناف را نشنیده باشید و یا درمورد این تکنولوژی چیز زیادی ندانید. ما اینجاییم تا شما را با این متد مدرن در ساخت و ساز آشنا کنیم و بهترین برند کناف را به شما معرفی کنیم. در دنیای امروز که مصالح مدرن کم کم جایگزین مصالح سنتی میشوند، سیستم کناف در طراحی داخلی ساختمان بطور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است، به طوری که در حال حاضر از صفحههای کناف گچی در ساختمانسازی به عنوان مصالح واجب و حذف ناشدنی یاد میشود. با چیدانه همراه باشید تا در انتهای این مطلب شناخت خوبی از این تکنولوژی پیدا کنید. مشاوران تخصصی شرکت آتیمان با سابقهای طولانی در اجرای سیستم کناف، در ارائه این مقاله به ما کمک خواهند کرد.
کناف نسل جدید گچ است و در ساخت و ساز، تمامی کارهایی که پیش از این با گچ انجام میشده را میتوان با اضافه کردن یکسری مزایای جدید توسط کناف انجام داد. خاستگاه سیستم کناف کشور آلمان است و امروز در سطح جهان، جزو پرمصرفترین متریالها برای سقف، دکور و پارتیشنهای جداکننده به شمار میرود.
کناف شامل دو بخش کلی و دو بخش جزئی است:
کنافکاری تخصصی حرفهای است که باید توسط شرکتهای باسابقه و معتبر انجام شود. شرکت کناف و معماری داخلی آتیمان با استفاده از مرغوبترین جنس کناف، بهمراه نیروهای ماهر خود و ارزانتر از همه جا این خدمت را به مشتریان ارائه میدهد. به طور کلی کنافکاری به چهار روش مختلف انجام میشود:
در این روش پنلهای گچی کناف با پیچ شدن به یک سازه فلزی که به دیوار زمینه متصل است، پیوند میخورد. دقت کنید که در اینجا باید بین صفحه گچی و دیوار زمینه فاصله کمی وجود داشته باشد تا تاسیسات الکتریکی و مکانیکی از آنجا عبور کنند.
این دیوار فضاهای داخلی ساختمان را از هم جدا میکند و شامل قاب سبک فولادی است که بصورت پیشساخته آماده میشود و صفحات گچی روی آن پیچ میشوند. درنهایت تمام درزها توسط بتونه پر شده و برای نصب کاشی و یا رنگکاری آماده میشود.
پرکابردترین نوع کنافکاری کناف مشبک سقف است. در این روش تایلهای گچی یا پوشالی با آویزهایی به سقف متصل میشوند و سپس تایلهای از پیش ساخته شده به آنها میچسبند.
در این روش ابتدا زیرسازی فولادی انجام میشود و سپس صفحات کناف با پیچ و مهره بر روی این زیرسازی فولادی محکم خواهند شد.
این سوال در ذهن خیلی از مجریان پروژه و یا افرادی که قصد ساختمانسازی دارند شکل میگیرد که چرا باید کناف جایگزین متریال سنتی ما بشود؟ اصلا کناف مقرون بصرفهتر است یا گچ؟ اما جواب چیست؟
پاسخ این سوال کاملا به نفع کناف است. اینکه از لحاظ هزینه کدامیک از این دو بهترند کاملا به سبکی که شما میخواهید در ساختمان خود به کار ببرید بستگی دارد، اما به صورت کلی پیاده کردن سیستم کناف از گچکاری هزینه کمتری را در بر دارد. زیرا شما باید در گچکاری هزینههایی مانند میلگرد، رابیتسکاری، جوشکاری، هزینه کارگر و … را بپردازید اما کناف سبکتر بوده و حمل آن بسیار آسانتر است و هزینه نهایی را برای شما کاهش میدهد.
اما این را در نظر داشته باشید که کنافهای بسیار دکوراتیو به نصابی دقیق و ظریف و حرفهای نیاز دارد و ممکن است از گچ گرانتر دربیاید. بنابراین ما پیشنهاد میکنیم ابتدا طرح کار خود را مشخص کنید و بعد تصمیم بگیرید.
ضمن اینکه در کارهای بسیار کلاسیک و در جاهایی که تمایلی به استفاده از ابزار آماده ندارید گچ شما را راضی خواهد کرد اما به طور کلی کناف دارای مزایایی است که آن را به گچ برتری میدهد. حالا این مزایا چیست؟
چرا باید از کناف بعنوان سیستمی آماده در سازه و دکور داخلی خود استفاده کنیم؟ کارشناسان شرکت آتیمان به ما پاسخ میدهند:
به طور کلی و تیتروار مزایای سیستم کناف به شرح زیر است:
1. دیوارهای کنافی از دیوارهای سنتی حدودا 10 برابر سبکتر هستند. بنابراین بار مرده ساختمان کم میشود و بحرانهایی مانند ریزش ساختمان در زلزله و ایجاد خطرات جانی برای ساکنین بمراتب کاهش مییابد.
2. نحوه اتصال پانلهای کناف به سازهها هم باعث کاهش نیروی زلزله وارد بر ساختمان میشود.
3. کنافکاری سرعت ساخت و ساز بالا میرود و پروژه زودتر به سرانجام میرسد، منوط بر اینکه بهترین برند کناف را برای کار خود انتخاب کنید.
4. کنافها به صورت فشرده تولید میشوند و فضای کمتری را اشغال میکنند و متعاقبا هزینه حمل و نقل نیز کاهش پیدا میکند. ضمن اینکه همین موضوع هنگام نصب کناف باعث میشود مساحت قابل استفاده برای ساکنین ساختمان نیز بیشتر شود.
5. در دیوارهای قدیمی و کهنه، اگر قسمتی از تاسیسات ساختمان آسیب ببیند پیدا کردن منطقه خرابی و تعمیر آن بسیار سخت است، اما اگر دیوارها با از کناف خوب و مطلوبی ساخته شده باشند براحتی برداشته میشوند و قسمت آسیبدیده تاسیسات شناسایی و ترمیم خواهد شد.
6. اگر دیوارهای کنافی خراب بشوند و یا قسمتی از آنها آسیب جدی ببیند میتوان آن دیوار را برداشت و تعویض کرد که این باعث میشود عمر ساختمان هم افزایش پیدا کند.
7. در مناطق زلزلهزده که نیاز به ساخت و ساز سریع و فوری داریم، سیستم کناف پیشنهادی عالی است.
اجازه بدهید در این بخش از مقاله سیستم کناف از برگ برندهاش رونمایی کند!
امروز که مهمترین دغدغه دنیا حفظ انرژی و جلوگیری از هدررفت آن است، کنافکاری میتواند در راستای این هدف نقشی عالی و موثر را بازی کند.
دیوارهای کنافی میتوانند در برابر نفوذ سرما و گرما و حتی صدا عایقی مناسب باشند. در داخل دیوارها میتوان عایقهایی از جنس پشم شیشه، پشم سنگ و یا پلیاستایرن تعبیه کرد. این عایقها در میان دو دیوار کنافی قرار میگیرند و انرژی داخل ساختمان شما را حفظ میکنند. همچنین در دیوارهای کنافی میتوان الیافی را به کار برد که در برابر حرارت و آتشسوزی مقاومت کنند. این مورد برای چاههای تاسیساتی و کارگاههای جوشکاری بسیار کارآمد است. پنلهای ضدرطوبت کنافی نیز وجود دارند که در استخرها و یا مناطق مرطوب بسیار کاربردی هستند.
شرکت آتیمان بهترین مارک کناف را به مشتریان خود ارائه میدهد و اجراهای حرفهای آن در پروژههای مختلف باعث شده است سیستم کناف در ایران نیز مانند سایر نقاط جهان خیلی زود در مسیر گسترش و پیشرفت قرار بگیرد.
در این مقاله کناف را که امروزه جایگزین متریال سنتی در ساختمانسازی شده و سرعت ساخت و ساز را بطرز معجزهآسایی بالا برده است معرفی کردیم. سیستم کناف با ظرافت و مزایای بسیار خود دکوراسیون داخلی خانه شما را متحول خواهد کرد.
درست است که کیفیت کناف مهم است اما به همان میزان تخصص ومهارت مجریان آن نیز اهمیت دارد. شرکت کناف و معماری داخلی آتیمان با ارائه بهترین جنس کناف در بازار و ارزانترین و حرفهای ترین کار اجرایی، سهم بزرگی از کیفیت کنافکاری کشور را برعهده دارند. برای بازدید از پروژههای این شرکت به پروفایل آن سر بزنید.
مطالب پیشنهادی: