پارچه مبلمان فضای باز، کدام دوام بیشتری دارد و کاربردی‌تر است؟

پارچه مبلمان فضای باز، کدام دوام بیشتری دارد و کاربردی‌تر است؟

همیشه فضاهای باز خانه‌های حیات‌دار یا ویلاها با یک دست مبل مناسب فضای حیاط کامل می‌شوند و جلوه مدرن‌تری به خود می‌گیرند. آیا شما هم چنین فضایی در خانه یا ویلایتان دارید و علاقه‌مند هستید تا این فضا را با یک دست مبل کامل کنید؟ حتما می دانید که مبلمان فضای باز دردسرهای خودش را دارد و نوع متریال مورد استفاده در این نوع مبلمان اهمیت زیادی پیدا می کند. از پارچه مبلمان فضای باز گرفته تا جنس بدنه و… در این مقاله قصد داریم تا انواع پارچه مبلمان فضای باز را به شما معرفی کنیم و کاربردهای هر یک را مورد بررسی قرار دهیم تا شما را در انتخابی سنجیده‌تر یاری دهیم؛ پس در این مطلب با ما همراه شوید.

سرویس خواب بالسا

 

انواع پارچه مبلمان فضای باز

قبل از انتخاب یک پارچه مبلمان فضای باز مناسب، بهتر است تا با انواع آن آشنا شوید و براساس نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید. دوام و کاربرد هریک از انوع پارچه ها کاملا بستگی به شرایط محیطی و نوع آب‌وهوایی دارد که قرار است مبل‌ها در آن قرار گیرد. پس حتما به همخوانی نوع پارچه با شرایط محیطی و آب و هوایی فضای مورد نظر خود دقت کنید.

از جمله انواع پارچه مبلمان فضای باز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پلی استر

این نوع از پارچه مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد و برای محیط‌های بارانی و آب و هوای مرطوب گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود.

مزایا:

  • چروک نمی‌شود و در طولانی مدت کمتر دچار ساییدگی و تغییر شکل خواهد شد
  • تمیز کردن بسیار آسان است و در صورت خیس شدن به راحتی خشک می‌شود
  • در فضاهای مرطوب و شرجی در برابر رشد کپک مقاوم است

معایب:

  • در بلند مدت و در معرض آفتاب شکل اولیه خود را از دست می‌دهد
  • در معرض تابش مستقیم نور خورشید ممکن است بعد از مدتی دچار رنگ‌پریدگی شود

اکریلیک

پارچه اکریلیک یکی دیگر از انواع پارچه مبلمان فضای باز است که گزینه مناسبی برای روکش مبلمان محیط بیرون از خانه محسوب می‌‌شود. این نوع از پارچه شباهت‌های زیادی با پارچه پلی استر دارد.

مزایا:

  • در برابر چروک و تغییر شکل مقاوم است
  • تمیز کردن آن بسیار آسان است است و در برابر لکه‌پذیری مقاوم است
  • خاصیت ضد آب دارد و برای فضاهای مرطوب و بارانی مناسب است
  • دارای تنوع  طرح‌ و رنگ‌

معایب:

  • شرایط نگهداری آن کمی سخت‌تر از پارچه‌های پلی استر است
  • نسبت به پارچه‌های پلی استر مقاومت کمتری در برابر کپک دارد

 

نایلون

پارچه‌های نایلونی بیشتر برای تودوزی‌های مبلمان فضای باز استفاده می‌شوند و کمتر روکش‌های اصلی مبلمان با پارچه‌های نایلونی پوشانده می‌شود.

مزایا: 

  • این نوع از پارچه‌ها خاصیت کشسانی بالایی دارند
  • مقاومت خوبی در برابر رطوبت و کپک از خود نشان می‌دهند

معایب:

  • در برابر تابش مستقیم آفتاب خیلی سریع شکل اولیه خود را از دست می‌دهند

نکته: اگر قصد دارید که از پارچه‌های نایلونی برای روکش مبلمان فضای باز خود استفاده کنید، بهتر است آن‌ها را حتما زیر سایه‌بان قرار دهید.

پارچه تکستایل

پارچه تکستایل یکی از انوع پرطرفدار پارچه مبلمان فضای باز محسوب می‌شود و در ساخت سایه بان نیز استفاده بسیاری دارد. این نوع از پارچه در حقیقت همان پلی استر بافته شده محسوب می‌شود که با یک لایه PVC روکش شده است.

مزایا:

  • مقاومت و دوام بالایی در برابر رطوبت و و کپک زدن دارد
  • به دلیل وجود لایه PVC روی آن، زیر نور آفتاب دچار رنگ‌پریدگی نمی‌شود
  • در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد

معایب:

  • بافت خشکی دارد و ممکن است راحتی پارچه‌های دیگر را نداشته باشد

مطالب پیشنهادی: 6 نکته برای خرید مبلمان مناسب دکوراسیون منزل

هنگام انتخاب پارچه مبلمان فضای باز به چه نکاتی توجه کنیم؟

بعد از آشنایی با انواع پارچه مبلمان فضای باز بهتر است به نکاتی که ممکن است در تصمیم‌گیری نهایی ما بسیار موثر باشند توجه کنیم و با بررسی شرایط و نیاز خود، انتخاب دقیق‌تری داشته باشیم.

از جمله این نکات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقاومت در برابر آب و رطوبت

یکی از موارد بسیار مهم در انتخاب پارچه مبلمان فضای باز، مقاومت آن در برابر آب و رطوبت است. شاید با خود بگویید که مبلمان را زیر سایه‌بان قرار می‌دهید تا از خیس شدن آن‌ها جلوگیری کنید. اما باید بگوییم که این کار از نفوذ رطوبت و کپک زدن آن‌ها جلوگیری نخواهد کرد. این قابلیت خصوصا در آب و هوای مرطوب و شرجی مانند شمال کشور و فضاهای نزدیک به دریا بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد تا مبلمان شما دوام بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: مبل چرم راحتی، از انتخاب رنگ تا نگهداری!

قابلیت تنفس پارچه

بسیاری بر این باورند که پارچه‌هایی که قابلیت تنفش دارند، رطوبت را از خود عبور می‌دهند و مقاومت خوبی در برابر نفوذ آب از خود نشان نمی‌دهند. باید بگوییم که این تصور کاملا اشتباه است!

پارچه‌های ضد آبی که قابلیت تنفس دارند از کپک زدن و رشد قارچ در ساختار مبل جلوگیری می‌کنند و دوام آن را افزایش می‌دهند.

مقاوم در برابر تابش نور آفتاب

یکی از موارد مهم دیگری که هنگام خرید پارچه مبلمان فضای باز بهتر است به آن توجه کنید، مقلومت پارچه مورد نظر در برابر اشعه ماورای بنفش نور خورشید است. از آنجایی که مبلمان در فضای بیرون همواره در معرض تابش نور خورشید هستند، بهتر است از جنسی باشند که در معرض نور دچار رنگ پریدگی یا تغییر شکل نشوند.

در پایان:

پارچه‌های مناسب برای رومبلی طیف وسیعی از تنوع را شامل می‌شوند که ما در این مطلب برخی از پرکاربردترین آن‌ها را معرفی کردیم. همان‌طور که اشاره شد انتخاب درست پارچه مبلمان فضای باز، اهمیت بسیاری چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ  دوام خواهد داشت. پس بهتر است هنگام گزینش پارچه مناسب برای مبلمان فضای باز خود به نکات گفته شده در این مطلب دقت کنید تا انتخاب سنجیده‌تری داشه باشید.

برای خرید بهترین مبلمان فضای باز گروه دکورز به شما کمک می کنند.

مطالب مربتط:

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه