در این قسمت از تور خانهگردی چیدانه به سراغ خانهی با دکوراسیون بنفش و زرد دنیا و سعید رفتیم تا ببینیم این زوج خوش سلیقه، برای طراحی خانهشان از چه ایدههایی استفاده کردند. با ما در ادامه این تور همراه باشید.
مهمترین نکته با توجه به استیجاری بودن منزل، انتخاب خانهای بود که بتوانیم با خیال راحت تغییراتی که مد نظرمان است را اعمال کنیم و نگران جابجایی طی سالهای آینده نباشیم. البته اولویتهای دیگری مثل نورگیر مناسب و داشتن همسایههای خوب در تصمیمگیری ما تاثیرگذار بودند. فرآیند انتخاب و تحویل منزل مجموعا 6 ماه زمان برد که بیشتر آن به زمان تخلیه منزل توسط مستاجر قبلی مربوط بود.
مطلب بیشتر: دکوراسیون بنفش و سفید، خانه عطیه و علی به رنگ سال 2018
همانطور که در سوال قبلی بیان شد سکونت طولانی مدت، نورگیر مناسب، آرامش محله و همسایههای خوب بالاترین اولویت را برایمان داشت. البته تمامی فاکتورهای فوق در چهارچوب قیمت مناسب قابل پذیرش بود. به خاطر همین موضوع از فاکتورهایی مثل داشتن آسانسور یا نوساز بودن منزل (که باعث تحمیل مخارج بالاتر شد)، چشمپوشی کردیم.
چه داستان طول و درازی! به دلیل قدیمی بودن منزل تقریبا تمامی ارکان منزل دچار تغییر شد. به جز جانمایی اتاقها و دیوارها مابقی جزئیات مثل شیشهها، کفپوش، شیرآلات، رنگ، کابینتها و کمدهای دیواری به طور کامل بازسازی شدند. حتی مجبور به تغییرات محدودی در لولهکشیها و سیمکشیها در دکوراسیون بنفش و زرد شدیم. رنگها قسمت اساسی و مهم تغییر دکوراسیون منزل ما بودند. به زبان خودمانی هر دو ما عاشق رنگ هستیم و معتقدیم که تمامی رنگها زیبا هستند و در جای خودشان باید استفاده شوند. لذا محدودیت خاصی در استفاده از رنگها یا استفاده از سبک خاصی از دکوراسیون نداشتیم. استخوانبندی تغییر دکوراسیون در منزل ما سادگی بود تا محیط کوچک خانه دلبازتر و دلنشینتر شود.
تجربه زیادی در این زمینه نداشتیم. تقدم و تاخر اجزای پروژه گاهی باعث بروز اشتباهات و تاخیرهایی میشد. گاها در آخرین لحظه رنگ کابینت یا مبل یا دیوار عوض میشد. اما نتیجه کار برای خودمان دلچسب بود.
انتخاب مبلمان چالش بزرگی بود و البته تنها عنصری بود که از ابتدا فروشنده و حتی مدل انتخابی برایمان مشخص بود. متاسفانه بیشتر مبلمان تولیدی در بازار یا بسیار تجملاتیاند یا شبیه به هم هستند.
مطلب بیشتر: دکوراسیون بنفش این خانه ایرانی حال تان را خوب می کند!
تعویض کابینتها بسیار زمانبر بود. هم پروسه طراحی به دلیل تغییر در جانمایی کانتر، گاز و یخچال زمانبر و چالشی بود و هم پروسه ساخت و نصب آن از طرف فروشنده خستهکننده شد. البته به دلیل هزینهبر بودن ساخت کابینت و تاکید بر تمیز بودن نتیجه، انتخاب شرکت و کارگاه مورد نظر نیز طولانی شد.
امروزه مشکل کوچک بودن فضای خانه تقریبا گریبانگیر همه ماست. ما سعی کردیم طراحی منزلمان بر اساس این دیدگاه باشد که مهمان زیادی نداریم و اگر هم سالی چند بار مهمانان زیادی داشته باشیم به هرحال بیشتر سال خودمان هستیم و خودمان. پس نیازی به میز نهارخوری بزرگ یا کمددیواری بزرگ یا مبلمان هفت نفره و… نداریم.
مطلب بیشتر: دکوراسیون بنفش و سفید، جادوی رنگ در خانه بانوی تهرانی!
در زمان انجام تغییرات به دلیل محدودیت منابع مالی در سرویس بهداشتی تغییرات مدنظرمان را انجام ندادیم. قطعا اولین تغییر سرویس بهداشتی خواهد بود.
کتابخانه ما که در طراحی یکی از مهمترین بخشهای خانه بود پر از خاطراتمان است. کلی از کتابهای کتابخانه هدیه من و همسرم به یکدیگر است.
گلدانهای ما، به طور مداوم تغییر میکنند. البته جای خواب پنبه (حیوان خانگیمان)، بعد از مرگ تبدیل به جدیدترین عضو دکوراسیون شده است.
مطلب پیشنهادی: دکوراسیون آبی و زرد، رمز شادابی خانه خاکستری آذین و حامد!
جاکلیدی محصول خلاقیت و ذوق همسرم هست که از یک تکه چوب و تعدادی گیره چوبی ساخته شده.
در سالن اصلی روی مبل جایی است که هر روز پس از کار روزانه رفع خستگی میکنیم. فیلم یا فوتبال تماشا میکنیم و یا صحبت میکنیم.
درگیر اصول نباشید و آنچه خوشحالتان میکند را اجرا کنید.
شما هم می توانید تصاویر دکوراسیون منزل خود را از طریق واتس اپ یا تلگرام به شماره 09961615376 ارسال کنید و یا به پیج چیدانه یا پیج منزل دایرکت کنید تا درباره داستان خانه شما هم بگوییم.
عکاس: محمدحسن جمالی | بازنویسی و انتشار: فهیمه مصدرالامور