10 قابلیت محصولات وال اسپید: پانلهای والاسپید جدید ترین نوع دیوار پیش ساخته فوق سبک هستند که استفاده از آنها در پروژههای دکوراسیون داخلی بسیار گسترش پیدا کرده و مورد توجه طراحان داخلی قرار گرفته است.
استفاده از مصالح ساختمانی جدید یکی از فاکتورهاییست که طراحان دکوراسیون داخلی بروز را از بقیه متمایز میکند. در این مقاله از چیدانه میخواهیم به معرفی دیوار محبوب این طراحان بپردازیم. یعنی پانلهای پیش ساخته وال اسپید که جدیدترین نوع دیوار پیش ساخته فوق سبک هستند.
این پانلها مزایای فوقالعادهای دارند که توجه بسیاری از طراحان و معماران را به خود جلب میکند. شرکت ابنیه مقاوم آریا تولیید کننده این محصول میباشد. در ادامه -خیلی خلاصه- دیوار پیش ساخته وال اسپید را معرفی میکنیم و سپس به بررسی مزایا و دلایل محبویت آن میپردازیم.
بخش جالب ماجرا این است که ساختار این دیوارها را آجر و بلوک تشکیل نمیدهد. بلکه از پانلهای مستطیلی بسیار سبکی تشکیل میشوند که با چفت شدن در کنار یکدیگر، سطحی یکپارچه (بدون درز) را به عنوان دیوار ایجاد میکنند.
در تصویر بالا ساختار این دیوارها و چیدمان پانلهای والاسپید در کنار یکدیگر به خوبی نشان داده شده است.
هر یک از این پانلها شامل:
توجه: پروفیلهای گالوانیزه هر 30 سانتیمتر در طول دیوار تکرار شده و پایداری دیوار را به خوبی تامین میکنند.
برای نصب این دیوارها بر خلاف دیوارهای سنتی، هیچ نیازی به ملات نیست. بلکه اجرای آنها به صورت خشک است و به سازههای نگهدارنده پیچ میشوند.
در آخر نیز از ملات کچ و یا گچبرگ (صفحات گچی) به عنوان پوشش نازککاری بر روی دیوار استفاده میشود.
برای آشنایی بیشتر با دیوارهای وال اسپید به سراغ مدیر فروش شرکت ابنیه مقاوم آریا رفتیم و از ایشان خواستیم تا برایمان بیشتر توضیح دهند که چه مزایایی باعث محبوبیت زیاد این دیوارها در بین متخصصین دکوراسیون داخلی شده است. این مزایا را در ادامه میخوانید.
سرعت نصب پانل های پیش ساخته وال اسپید تقریبا 3 برابر متریال سنتی است. به طور میانگین یک استادکار و شاگرد در یک روز میتوانند در هر 100 متر مربع دیوار نصب کنند.
این در مقایسه با متریال سنتی فوقالعاده است و سرعت اجرای کار را در پروژههای بازسازی و نوسازی به طور چشمگیری افزایش میدهد.
پانلهای پیش ساخته وال اسپید برای اجرا نیازی به ملات و دوغاب ندارند. بنابراین میتوان این نوع دیوار پیش ساخته فوق سبک را کاملا بیدردسر و بدون ایجاد نخاله نصب کرد.
قبلا هم اشاره کردیم که این پانلها در هنگام نصب به سازههای نگهدارنده پیچ میشوند. پس در صورت نیاز میتوان آنها را باز و مجددا در یک پروژه دیگر استفاده کرد.
معمولا بعد از مرحله نازککاری با ملات یا گچبرگ، دیوار باید با دیوارپوش مناسب دیزاین شود. در یک دیوار پیش ساخته سبک هیچ محدودیتی از این نظر وجود ندارد. استفاده از:
و سایر دیوارپوشهای دکوراتیو که در طراحی و دکوراسیون داخلی استفاده میشوند، بر روی دیوار های پیش ساخته وال اسپید قابل اجرا هستند.
هیچ محدودیتی برای استفاده از میخ و پیچ جهت نصب دیوارکوبها و سایر المانهای دکوراتیو بر روی دیوار پیش ساخته فوق سبک وال اسپید وجود ندارد.
علاوه بر وزن بسیار کم یک دیوار پیش ساخته فوق سبک، آنها ضخامت کمی نیز دارند.
این ویژگی استفاده از آنها در فضای داخلی را مناسب کرده است. زیرا ضخامت کم این پانلها باعث میشود که فضای معماری افزایش بیابد و این موضوع برای طراحان داخلی اهمیت زیادی دارد.
ضخامت پانلهای وال اسپید از 8 تا 20 سانتیمتر متغیر است.
به طور کلی میتوان گفت که دیوار های پیش ساخته وال اسپید عملکرد بسیار خوبی در شرایط آبوهوایی مختلف دارند و این مسئله برای طراحان داخلی بسیار مهم است.
یکی از چالشهای طراحان داخلی عایقکاری و پیشگیری از رطوبت احتمالی در آینده است. زیرا رطوبت میتواند مشکلات زیادی را به بار آورد. مثلا خراب شدن کاغذ دیواری و پوستهپوسته شدن دیوار!
این موضوع به ویژه در مناطق شرجی اهمیت بسیار بالاتری دارد.
با استفاده از دیوار پیش ساخته فوق سبک والاسپید به جای روشهای قدیمیتر، مشکل نم و رطوبت در این مناطق به طور کامل رفع میشود. چرا که جذب رطوب در این دیوارها صفر است.
قبلا هم اشاره کردیم که ساختار دیوارهای پیش ساخته وال اسپید شامل پلیاستایرن و ورق گالوانیزه است. پلیاستایرن موجود در این دیوارها دانسیته بالایی دارد و به همین دلیل عایق بسیار عالی برای سرما و گرما میباشد.
خاصیت عایقی این دیوارها باعث میشود در حالی که هوای بیرون بسیار گرم یا خیلی سرد است، خانه دمای نسبتا مطلوبی داشته باشد.
استفاده از این دیوارها برای مناطق کوهستانی و کویری بسیار توصیه میشود و انتخاب اول بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی است.
همانطورکه در تصویر بالا مشخص است، پروفیلهای گالوانیزه به صورت دایره دایره پانچ شدهاند. به همین دلیل امکان اجرای تاسیسات از درون دیوار با اجرای شیارزنی در پلیاستایرن امکانپذیر میباشد.
بنابراین میتوان بر اساس نیاز هر پروژه:
این قابلیت باعث میشود که دست طراح به خصوص در پروژههای بازسازی کاملا باز باشد و محدودیتی در طراحی و جاگذاری وسایل برقی، جاگذاری کلید پریزها و نورپردازی نداشته باشد.
استفاده از دیوار پیش ساخته سبک هزینههای جانبی را به طور چشمگیری کاهش میدهد.
به عنوان مثال برای اجرای دیوار های پیش ساخته وال اسپید بر خلاف روشهای سنتی:
در نهایت کاهش هزینههای جانبی، کاهش دور ریز مصالح، افزایش کارایی و افزایش امنیت (ضد زلزله بودن این دیوارها) باعث میشود که طراحان داخلی استفاده از این محصول را نسبت به محصولات مشابه و دیوارهای سنتی در اولویت قرار دهند.
در این مقاله به معرفی پانلهای پیش ساخته والاسپید به عنوان جدیدترین نوع دیوار پیش ساخته فوق سبک پرداختیم و درباره این حرف زدیم که چرا این دیوارها مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی قرار گرفتهاند؟
از مزایایی مثل نصب سریع و تمیز این دیوارها در مقایسه با دیوار های سنتی گرفته تا قابلیتهایی مثل عبور تاسیسات، امکان اجرای هر نوع پوشش دکوراتیو و کاهش هزینهها که در مورد کدام به طور کامل توضیح دادیم.
شرکت ابنیه مقاوم آریا تولید کننده این پانلها با تکنولوژی سوئیس است. برای آشنایی بیشتر با محصولات و خدمات این شرکت میتوانید از طریق لینک زیر به پروفایل این شرکت در چیدانه بروید.
«در صورت تمایل میتوانید از طریق همین لینک به پروفایل شرکت ابنیه مقاوم آریا در چیدانه هدایت شوید»
(نمونهکارهای بیشتر + اطلاعات تماس شامل تلفن همراه، آدرس وبسایت، پیج اینستاگرام، آیدی تلگرام و سایر راههای ارتباطی در پروفایل موجود است)
مطالب پیشنهادی مرتبط: