انواع میله پرده: اگر به دنبال تغییرات جدیدی در دیزاین پنجرهها هستید، میلههای پرده را فراموش نکنید! اگرچه میله پرده جزئی از لوازم جانبی پرده است، اما در نهایت میتواند تفاوت چشمگیری در ظاهر پنجره ایجاد کند. آویختن پرده از میله پرده های تزئینی میتواند دکوراسیون منزل شما را به سطح بالاتری برساند. ما در این راهنمای خرید به بررسی لوازم جانبی پرده و انواع میله پرده میپردازیم. به مطالعه ادامه دهید تا با آنها بیشتر آشنا شوید.
لوازم جانبی متداول پردهها شامل موارد زیر است:
فلز، چوب، سرامیک، شیشه و رزین قالبگیری شده از جمله موادی هستند که برای ساخت درپوشهای انتهایی و ظریف استفاده میشوند. اشکال معمول شامل نیزه، پیکان، توپ، برگ، ستاره، گل، طومار و غیره است. طرحهایی دیگر شامل شکل حیوانات، پرندگان، خوشههای انگور، گلها، برگها و.موارد دیگر میباشد.
برخی از ملزومات پرده برای طراحیهای مدرن مناسب هستند، در حالی که برخی دیگر با طرحهای سنتی مطابقت دارند.
مشاهده بیشتر
میله های پرده بزرگترین وسیله جانبی پردهها هستند و سایر لوازم جانبی مثل درپوشهای انتهایی، براکتها، بندهای پشتی و سایر ملزومات تزئینی اغلب با توجه به نوع میله پرده انتخاب میشوند.
ملزومات پرده را میتوان از دید پنهان کرد و یا به عنوان یک المان تزئینی به کار برد. مثلا بعضی از این ملزومات مثل میله پرده فلزی و قلاب پرده اغلب توسط پارچهها یا سایر وسایل پنهان میشوند. در مقابل ملزوماتی مثل منگولهها، قلابهای رینگی، ریزهکاریها، بندها و موارد دیگر اغلب با توجه به سبک مورد نظر در کنار پرده اصلی استفاده شده، به آن سبک داده و بر زیبایی پرده میافزایند.
میله پرده به عنوان نگهدارنده اصلی پردههای شما و به عنوان کانون اصلی ملزومات پرده عمل میکند:
انواع میله پرده تزیینی در مجموعهای از طرحها و قطرها موجود است و به طرز چشمگیری بر ظاهر پنجره و اتاق تأثیر میگذارد.
نکات مهم:
پیشنهاد: رنگها و پرداختهای مختلف مانند انواع میله پرده طلایی یا مشکی را برای چشمگیرتر کردن اتاق خود امتحان کنید.
نکاتی مهم:
این مدل یکی از متداول ترین انواع میله پرده است که به صورت یک میله منفرد در بالای پنجره نصب میشود و پرده از طریق حلقهها، مرواریدها یا جیب های پرده از آن آویزان میشود. این میلهها در طیف وسیعی از مواد از جمله پلاستیک، چوب و فلزاتی نظیر برنز، برنج، نقره، فولاد ضد زنگ و … موجود هستند.
بیشتر میلههای تک پردهای به صورت آزادانه بر روی براکتهای دیواری قرار میگیرند، در حالی که بقیه در هر دو انتها 90 درجه منحنی هستند و مستقیماً به دیوار نصب میشوند. میلههای صاف بدون منحنی معمولا به وسیله یک المان زینتی از دو طرف میله بسته میشوند.
میله پرده های دوتایی از نظر طراحی شبیه میله های تک پردهای هستند. یعنی بیشتر آنها بر روی براکتهای دیواری قرار میگیرند و توسط المانهای زینتی از دو سوی میله بسته میشوند. اما به شما این امکان را میدهند که پردهها را به صورت لایهبندی شده دیزاین و آویزان کنید. به طور معمول پرده پشت نازک و شفاف است و پرده روی میله جلو ضخیمتر بوده و جلوی نور را میگیرد.
این میله پردهها شامل یک میله عقب کوتاهتر با پیچهای ساده و یک میله جلو بلندتر با المانهای تزئینی بیشتر است.
بر خلاف میلههای تک پرده، که اغلب به صورت جداگانه خریداری میشوند، میلههای دو پرده اغلب به صورت مجموعهای همراه با براکتهای دوتایی متناسب ارائه میشوند. این میلهها از نظر جنس در انواع مختلفی از فلزات نظیر طلا، نیکل، کروم و موارد دیگر در دسترس هستند.
در این مقاله از چیدانه سعی کردیم درباره لوازم جانبی پرده و انواع میله پرده حرف بزنیم. به تابستان نزدیک میشویم. خیلیها عادت دارند دارند پردههای خانه را در شش ماه گرم سال و شش ماه سرد سال تعویض کنند. این کار هم از نظر طراحی و دکوراسیون –دیزاین متناسب با با تناژهای رنگی فصل- و هم از نظر بهداشتی اهمیت دارد. مدل میله پرده، لوازم جانبی پرده و انتخاب درست جزئیات نیز علاوه بر خود پرده تاثیر تعیین کنندهای در زیبایی بصری دارند.
پیشنهاد میکنیم که قبل از هر اقدامی مقالات زیر را نیز درباره پردهها بخوانید: