تقریبا همهی آدمها، برای طراحی دکوراسیون داخلی و چیدمان وسایل منزل خود سعی میکنند به کوچکترین و جزئیترین مسائل هم توجه داشته باشند. به همین دلیل هم هست که تمامی اجزای دکوراسیون هر خانهای برای اعضای آن خانه، یادآور خاطرات و لحظاتی است که به خوبی در ذهنشان نشسته. در این مطلب از تور خانهگردی چیدانه، به خانهی زیبا و متفاوت خانم مهتاب طباطبایی رفتیم. جایی که هر بخشی از آن، یادآور خاطرات سفرهای لذتبخشی است که در دکوراسیون فیروزهای و یاسی او به خوبی جا خوش کردهاند. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا با داستان چیدمان این خانه آشنا شویم.
مطلب مرتبط: عکس خانههای زیبا در ایران، نگاهی به بهترین تورهای خانهگردی چیدانه!
یکی از آیتمهای مهمی که در انتخاب یک خانه برایم اهمیت داشت، دلباز و روشن بودن آن بود. درنتیجه، دلیل اینکه من این خانه را برای زندگی انتخاب کردم، منظره و ویوی بینظیر آن بود. برای پیدا کردن این خانه تقریبا 10، 11 سال زمان گذاشتم، چرا که به دنبال چنین خانهای در منطقهی درکه بودم، درنهایت هم، توانستم خانهی مورد علاقهام را پیدا کنم. شاید زمان زیادی را برای این خانه 140 متری سپری کرده باشم اما در حال حاضر که در آن زندگی میکنم، ارزش این زمان را درک میکنم.
داستان طراحی خانهی من از شروع قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا شروع شد. در این زمان، شروع به طراحی و نقاشی در خانه کردم و بخش بخش خانهام را با عشق چیدمان کردم. بخش زیادی از وسایل و متریالهایی که در خانهام استفاده کردم را در طول 7 سال سفر به نقاط مختلف جمعآوری کردم. از آنجایی هم که به رنگ فیروزهای علاقهی بسیاری دارم، سعی کردم که در بیشتر بخشهای خانه از این رنگ، استفادهی خوبی داشته باشم.
پیش از این در مطلبی با عنوان «انواع رنگ آبی، آبی ایرانی یا آبی فرانسوی؟» در رابطه با رنگ فیروزهای گفتهایم که این رنگ یک رنگ کاملا ایرانی، شرقی و با حس تازگی است و در معماری ایرانی بسیار دیده میشود. اما نکتهای که وجود دارد این است که در دکوراسیون مدرن هم به زیبایی هرچه تمامتر قابلیت استفاده دارد. به عبارتی، این رنگ هم در خانههای مدرن کاربرد دارد، هم در خانههای با طراحی سنتی.
از آنجایی که استفاده از متریال طبیعی و از دل طبیعت برایم خیلی مهم بود، پیدا کردن این نوع از متریالها، آن هم در دوران قرنطینه کار خیلی سختی بود. این امر بهنوعی بهعنوان بزرگترین چالش چیدمان و طراحی خانه به حساب میآید. اما با تمام این موارد، از چیزی که میخواستم دست نکشیدم و شروع کردم به پرسوجو و سرزدن به فروشگاههای آنلاین تا چیزی که میخواستم را پیدا کنم و سفارش دهم.
مطلب پیشنهادی: زیباترین گیاهان آپارتمانی، از نگاه یک اینستاگرامر ایرانی
از آنجایی که بخش زیادی از وسایل را خودم طراحی کردم و یا آنها را از سفرهایی که طی سالها به شهر و کشورهای مختلف داشتم جمع آوری کردم، میتوانم بگویم که تقریبا تمامی وسایل خانه شبیه به خود من هستند. تقریبا تمامی وسایلی که در خانه به کار بردم، برایم خاطرهانگیز هستند. چرا که آنها را در طول سفرهایم جمعآوری کردم و درنتیجه برایم تداعیکنندهی آن سفرها و خاطرهها هستند.
همچنین، تمامی تابلوهایی که در خانه وجود دارند، کار خودم هستند. در کنار این نیز میتوانم به چند مجموعهی چوبی اشاره کنم که آنها را هم خودم طراحی کرده و ساختهام.
مطلب مرتبط: دکوراسیون خانه یک جهانگرد ایرانی، روایت مردی از تبار صلح!
در این مطلب از تور خانهگردی چیدانه، به خانهی 140 متری خانم دکوراتور رفتیم و نگاهی به دکوراسیون فیروزهای و یاسی این خانه انداختیم.
شما نیز میتوانید تصاویر دکوراسیون منزل خود را از طریق واتساپ یا تلگرام به شماره 09961615376 ارسال کنید و یا به پیج چیدانه یا پیج منزل دایرکت کنید تا روایت خانهی شما را هم بشنویم.
عکاس: امیر صادقی | بازنویسی و انتشار: فهیمه مصدرالامور