Chidaneh.com placeholder image

فیلم بیگانه، ترکیب بندی متفاوت رنگ‌ها

«بیگانه فیلم لحن و فضاست.»

اینجا بدون من، آسمان زرد کم عمق، من دیه گو مارادونا هستم، غلامرضا تختی و در نهایت فیلم بیگانه، اگر یکی از فیلم‌های بهرام توکلی را دیده باشید حتما متوجه هنر این کارگردان در صحنه آرایی و قاب بندی‌های زیبا شده‌اید. بهرام توکلی فیلم‌های خود را با رنگ روایت می‌کند. روایت‌های جذاب که در مطلب فیلم دکور این هفته می‌خواهیم با بررسی فیلم بیگانه به آن بپردازیم.

فیلم نت
فیلم نت

فیلم بیگانه، اقتباسی از اتوبوسی به نام هوس

قبل از شروع روایت دکوراسیون خانه‌ها در فیلم بیگانه، به معرفی کوتاهی از فیلم می‌پردازیم.

خلاصه فیلم بیگانه:

نسرین (پانته آ بهرام) معلم نقاشی یک آموزشگاه آزاداست که به خانه خواهر ناتنی اش (مهناز افشار) به بهانه دیدن می‌آید. اما آنجا برای چند روزی ماندگار می‌شود. او که در انتظار دیدن شوهر خواهرش (امیر جعفری) است…

عوامل فیلم بیگانه

کارگردان: بهرام توکلی

تهیه کننده» سعید ملکان

بازیگران: 

  • مهناز افشار
  • پانته آ بهرام
  • امیر جعفری
  • هومن برقع نورد

درباره فیلم بیگانه

بیگانه درامی اجتماعی است که در ژانر عاشقانه و خانوادگی با  اقتباسی از نمایشنامه «اتوبوسی به نام هوس» نوشته تنسی ویلیامز در سال 1392 ساخته شده است. در این فیلم نیز مانند دیگر آثار بهرام توکلی هارمونی رنگ، طراحی صحنه و لباس‌ و نور پردازی توانسته است تاثیر مثبتی را در روایت داستان به جای بگذارد.

 

 

 

 

دکوراسیون خانه‌ ایرانی در فیلم بیگانه: آپارتمانی ساده با داستانی پر ماجرا

بیشتر داستان فیلم بیگانه در آپارتمانی کوچک که در منطقه جنوب شهر تهران واقع شده است می‌گذرد. آپارتمانی که نورپردازی و ترکیب بندی رنگ‌ها در آن فضایی سرد را برای بیننده ترسیم می‌کنند. 

بسیاری از منتقدان سینمایی معتقد هستند که فیلم بیگانه در اقتباس از نمایش نامه تنسی ویلیامز نتوانسته است موفق باشد، اما آن چیزی که مشخص است این فیلم مانند اینجا بدون من به خوبی در فرم و فضا ایرانیزه شده است و یادآور فضای دکوراسیونی خانه‌های ایرانی است.

طراحی صحنه فیلم بیگانه

با توجه به گوناگونی وسایل و تنوع رنگ‌ها در آپارتمان سپیده و امیر نمی‌توانیم برای دکوراسیون خانه سبکی خاص تعریف کنیم. اما می‌توانیم نکاتی را که معرف دکوراسیون خانه‌های ایرانی است را برای این فیلم نام ببریم. دکوراسیون خانه این فیلم برای من یادآور افرادی است که اگر چه لباسی که بر تن دارند ممکن است کهنه یا از مد افتاده باشد اما انتخاب و ترکیب درست اجزا و رنگ‌های لباس توانسته است تاثیری خوب و آبرومند را در بیننده بگذارد.

 

 

 

 

ویژگی طراحی صحنه خانه سپیده و امیر

این ویژگی ها را به طور کلی می توانیم در موارد زیر خلاصه کنیم:

  • مبلمان راحتی پارچه‌ای که با پارچه‌های درشت بافته شده تزیین شده است.
  • میز غذاخوری چوبی با رومیزی پارچه‌ای گلدوزی شده
  • فرش‌های قدیمی دست باف در اتاق نشیمن
  • کوسن‌های پارچه‌ای رنگارنگ روی کاناپه
  • گیاهان آپارتمانی فضای خانه را دلپذیر و تازه تر کرده است
  • پرده‌های ساده از جنس پارچه‌های گلدار و توری

فضای خانه سپیده و امیر بی تلکف، ساده و صادفانه است. سپیده زنی هنرمند است که در کنار عروسک سازی از هنر خود برای تزیین خانه استفاده کرده است. رنگ‌های این خانه مانند سبک روستیک از رنگ‌های تند و براق دور است.  ترکیب رنگ‌ها در صحنه‌های مختلف این خانه آرام و لطیف هستند و و حتی در سایه نور پردازی خانه به دور از هیجان و ماجراجویی به نظر می‌آیند.

مطالب بیش تری از فیلم دکور را در چیدانه مطالعه کنید:

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه