Chidaneh.com placeholder image

کسب و کار معماری، آنلاین هم میتونه باشه؟

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که امروزه جوانان و دانشجویان دارند، پیدا کردن شغل مناسب پس از تمام شدن دوره‌ی تحصیل و دانشگاه است. یکی از رشته‌هایی که در طی این سال‌ها فارغ‌التحصیلان زیادی داشته، معماری و معماری داخلی است. یکی از روش‌هایی که افرادی با تحصیلات معماری و معماری داخلی می‌توانند از طریق آن درآمدزایی کنند، کسب و کار آنلاین در زمینه معماری است. این روزها با توجه به شرایط جامعه، دورکاری و کار آنلاین رواج زیادی یافته است در نتیجه فرصت مناسبی برای محک زدن خودتان برای ایجاد یک کسب و کار آنلاین در زمینه معماری است. در این مطلب با خانم مهندس مهشید رئیسی همراه هستیم تا راجع به کسب‌وکار آنلاین معماری صحبت کنیم. این مطلب از چیدانه را از دست ندهید.

سرویس خواب بالسا

کسب و کار آنلاین

کسب‌وکار آنلاین یا اینترنتی، هرگونه فعالیت به صورت آنلاین و از طریق اینترنت است که منجر به کسب درآمد می‌شود. ابزارهای زیادی امروزه برای کسب‌وکار اینترنتی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند با کمترین هزینه کسب‌وکاری را راه‌اندازی کنید و درآمد داشته باشید.

جوکر

کسب و کار آنلاین معماری 

معماری و طراحی دکوراسیون داخلی از رشته‌هایی هستند که زمینه‌ کسب وکار آنلاین را به خوبی فراهم می‌کنند. با توجه به چند بعدی بودن رشته معماری، توانایی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این رشته، متنوع و مختلف است و در نتیجه به خوبی امکان انجام کارهایی در زمینه‌های مختلف را به آنها می‌دهد. در ادامه چندین نمونه از کسب‌وکار آنلاین و کسب درآمد از طریق اینترنت را به شما معرفی می‌کنیم.

کسب‌وکار آنلاین معماری، نویسنده باشید!

توانایی نوشتن و نویسندگی شاید در نگاه اول، به نظر کار پولسازی نیاید، ولی این تصور درست نیست. اگر توانایی خوب نوشتن دارید، در کنار اطلاعات معماری‌ می‌تواند زمینه‌ی درآمدزایی شما را ایجاد کند. یکی از نیازهای شرکت‌های معماری و طراحی داخلی نوشتن مطالب مرتبط برای سایت و صفحات تلگرام و اینستاگرام آنهاست.

البته باید در نظر داشته باشید که برای موفقیت در این کار باید اصول سئو و تولید محتوا را یادبگیرید. چرا که در بهینه‌سازی سایت، نوشتن محتوایی که مشتری را به خود جذب کند بسیار اهمیت دارد.

معماری را با علوم دیگر ترکیب کنید! 

یکی از ایده‌هایی که می‌تواند شما را از دیگران و معماران معمولی متمایز کند، ترکیب دانش معماری و طراحی داخلی با علوم دیگر است. به طور مثال شما در طراحی دکوراسیون داخلی می‌توانید معماری و روانشناسی را ترکیب کنید و در طراحی‌های خود بسیار از علم روانشناسی بهره ببرید. با توجه به اینکه معماری، رویکردها و شاخه‌های بسیار متنوعی دارد اگر شما در یکی از زمینه‌ها متخصص و ماهر شوید، این تخصص شما را از دیگر معماران متمایز می‌کند در نتیجه بستر درآمدزایی بیشتر برای شما فراهم می‌شود.

می‌توانید تبلیغ کار خود و ایده‌هایتان را در اینستاگرام انجام دهید و با استفاده از این بستر خود را به مشتری‌ها و دیگران بشناسانید. در کسب‌وکار اینترنتی و تبلیغات استفاده از تصویر و فیلم و کلیپ بسیار در جذب مشتری تاثیرگذار است.

مثال دیگر برای متخصص شدن در یک زمینه؛ موضوع فنگ‌شویی است که این روزها بسیار توجه افراد را به خود جلب کرده است. مطالعه و متخصص شدن در رابطه با این موضوع (یا هر موضوع دیگری که علاقه‌مند هستید) شما را از دیگران متمایز می‌کند.

مطلب پیشنهادی: پکیج آموزش دکوراسیون داخلی، از زبان یک متخصص+ ویدئو

کسب و کار آنلاین معماری، ساخت و فروش اکسسوری!

این روزها با استقبال از خرید و فروش‌های اینترنتی، تاثیر داشتن فضای مناسب برای فروش محصول اهمیت کمتری پیدا کرده است، در واقع کسی که جامعه‌ خریدار محصول خود را بشناسد و تبلیغات درستی در این زمینه انجام دهد، به راحتی و بدون داشتن فضایی خاص می‌تواند درآمدی کسب کند. به طور مثال شما می‌توانید اکسسوری‌های طراحی داخلی را طراحی و درست کنید و با استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی آنها را به فروش برسانید. در این‌باره بهتر است با انواع روش‌های ارسال و پست آشنا باشید و همه‌ی مراکز اطراف محل خود را به خوبی بشناسید تا در ارسال محصولات به مشکل بر نخورید.

کسب‌وکار معماری؛ اپلیکیشن بسازید!

به گفته مهندس مهشید رئیسی، اگر شما معمار هستید و به ساخت اپلیکیشن علاقه‌مندید، و یا ممکن است تجربه‌ی کمی در این زمینه داشته ‌باشید؛ ساخت اپلیکیشن‌های مورد نیاز معماران یکی از راه‌های درآمدزایی است. مطمئنا ساخت اپلیکیشن هم مانند هر مهارت دیگری، نیاز به تجربه و یادگیری دارد. شما می‌توانید طی یک دوره‌ی فشرده چندماهه به خوبی این مهارت را بدست بیاورید و پس از آن از طریق طراحی اپلیکیشن کسب‌وکاری راه بیندازید.

طراحی نرم افزار معماری

کسب‌وکار آنلاین معماری با طراحی‌های سه‌بعدی

یکی از مهارت‌هایی که اغلب دانشجویان معماری در طی دوران تحصیل نیاز به یادگیری آن دارند، کار با نرم‌افزارهای سه بعدی است. یکی از نرم‌افزارهای مطرح در این زمینه 3DMAX است. شما می‌توانید از طریق بالابردن توانایی و مهارت خود در این زمینه، درآمدزایی داشته باشید. این نوع درآمدزایی می‌تواند به راحتی به صورت آنلاین و دورکاری انجام شود.

همچنین اگر شما توانایی نرم‌افزاری بالایی دارید و در کنار آن، با زبان انگلیسی آشنایی کامل دارید؛ این دو در کنار هم می‌تواند فرصتی برای کسب‌وکار بین‌المللی شما باشد. شما با مهارت زبان خود می‌توانید ارتباطاتی با کشورهای دیگر برقرار کنید و همکاری هایی در زمینه طراحی سه‌بعدی با کشورهای مختلف داشته باشید.

خانم مهندس مهشید رئیسی - مدرس تخصصی دکوراسیون و بازاریابی دکور

سمینار های تخصصی دکور
خانم مهندس مهشید رئیسی – مدرس تخصصی دکوراسیون و بازاریابی دکور

کلام آخر:

برای موفقیت در زمینه کسب‌‌وکارهای معماری و طراحی داخلی باید مهارت‌های کافی را کسب کنید. داشتن علم معماری در کنار مهارت‌های مختلف اولین قدم برای ایجاد کسب‌وکار مناسب در رشته معماری و معماری داخلی است. ولی فراموش نکنید که برای موفقیت باید هدف مشخصی را انتخاب کنید و در مسیر آن با برنامه‌ریزی و تلاش کنید، به این منظور آموزش‌های شرکت رئیسی معمار شرق به شما کمک می‌کند تا با کسب‌وکار در زمینه معماری داخلی درآمد خوبی داشته باشید. به پروفایل خانم مهندس مهشید رئیسی سر بزنید و با کارشناسان در ارتباط باشید.

مطالب پیشنهادی:

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه