در طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی میشود هزاران ایده داد و مشتری را به عالم خیال برد اما در عمل، پیادهسازی این ایدهها عملی است؟ اگر کسب و کارتان را راهاندازی کردهاید و به دنبال طراحی داخلی شرکت تان هستید، بهتر است اینقدر در اینستاگرام و سایتهای خارجی دنبال عکسهای خیلی رویایی نباشید. میپرسید چرا نگردم؟ چون بر اساس بودجه و فضایی که دارید و البته نوع فعالیت و خدمات شرکت، بسیاری از آن عکسهای زیبا و خیرهکننده کنار میروند و اصلا به دردتان نمیخورند، مگر اینکه بخواهید کل واحد اداری یا ساختمان شرکتتان را بکوبید از اول بسازید که منطقی و اقتصادی نیست. در چیدانه جویای واقعیت شدیم و از اهالی فن پرسیدیم رازها و اصول طراحی داخلی فضای اداری، از دیدگاه یک معمار دلسوز چیست؟ این 7+1 اصل را هر دکوراتوری به شما نمیگوید؛ آنها یادداشت کنید، یک روز به دردتان میخورد.
وقتی به دکوراسیون شرکت خصوصی های سطح شهر مینگریم، متوجه میشویم ایدههای هوشمندانهای پشت آن لوازم اداری پنهان است که واقعا در فضای یکنواخت و گسترده یک اداره دولتی مشاهده نمیکنیم. چرا که شرکتهای خصوصی بودجهای محدود دارند و برای هزینه کردن، خیلی دقیق و با وسواس پیش میروند.
دو فرق اساسی در طراحی ادارات دولتی و دکوراسیون شرکت خصوصی میبینیم:
در یک اداره دولتی اصولا بودجه زیادی به مسئول خرید پرداخت میشود و مدیران هم معمولا نظارت دقیقی بر نحوه خرج این بودجه ندارند و گاهی میبینیم مسئول خرید بدترین کیفیت متریال را تهیه میکند یا وقت نمیگذارد افراد باتجربه را برای طراحی فضای اداری بیابد. این در حالی است که برای طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی، مدیر عامل تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا در ازای هزینه طراحی داخلی، بهترین و باکیفیتترین خدمات را دریافت کند.
مطلب پیشنهادی: زشتترین ساختمانهای دنیا که معمارش کلی هزینه تراشیده است!
در ادامه این مطلب، 1+7 اصلی که در طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی باید رعایت شود اما دکوراتورها از شما مخفی میکنند را برای شما ردیف کردهایم؛ اگر آنها را بلد باشید، هنگام استخدام اهالی فن یا پیمانکار پروژه سرتان کلاه نمیرود.
شما یک نهاد دولتی نیستید که مردم مجبور باشند به دفتر کارتان مراجعه کنند و باید در دید ارباب رجوع بدرخشید که دوست داشته باشد، باز هم به شرکت شما برگردد. اینجا دکوراسیون شرکت خصوصی خصوصی خیلی اهمیت دارد و باید درباره آن هوشمندانه برندسازی شود. برگردید تصویر اول این مطلب را ببینید که چطور کارشناسان پاسارآرایه، برند یک خودرو را در یک اتاق کوچک برجسته و بهیاد ماندنی ساختهاند، هوشمندانه با کمترین هزینه.
مطلب پیشنهادی: برندسازی در طراحی دفتر کار ، جوری که منحصر به فرد به نظر بیایید
مهندس معماری که دکوراسیون شرکت خصوصی را طراحی میکند، در اکثر مواقع با کارآفرینانی سر و کار دارد که واحد اداری یا مغازه کوچکی را در دست دارند و میخواهند آن را طراحی اداری کنند. در مواردی که فضای اداری بزرگ و چند طبقه است، معمار قدرت مانور زیادی دارد و بیمحدودیت میتواند ایدهپردازی کند اما در اکثر موارد باید دیزاین دفتر کاری کوچک را برای 5 تا 50 کارمند به بهترین شکل انجام دهد.
به تصویر زیر دقت کنید، همه چیز سرجای خود است و شرکت پاسار آرایه پروژه تغییر دکوراسیون این محل کار را در یک مغازه کوچک در زعفرانیه پیاده کرده است؛ اینجا خبری از پارتیشنهای بزرگ و اختلاف سطح و اتاقها و راهروهای تو در تو نیست و کارمندان میتوانند به راحتی کنار هم در یک فضای خصوصی کوچک برای خودشان و ارباب رجوع به کارشان برسند؛ در طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی کوچک این نکات یادتان نرود:
مطالب پیشنهادی: برای دفتر کارم چه تم رنگی را انتخاب کنم؟
شاید دکوراتورها بخواهند شما را متقاعد کنند که سبک دکوراسیون کلاسیک و خیلی لوکس میتواند دید مشتری را نسبت به کسبوکار شما عوض کند اما قرار دادن میز اداری کلاسیک یا مبلمان سلطنتی بیشتر به درد سازمانها و غولهای یک صنف میخورد، اگر شما چنین سازمانی دارید، بله خوب است سراغ این سبک بروید اما کسبوکارهای امروزی و استارتاپهای متشکل از جوانان خلاق، بهتر است برای دکوراسیون شرکت خصوصی خود که کلی برای آن زحمت کشیدهاند، سبک مدرن یا مینیمال را انتخاب کنند.
در سبک دکوراسیون مدرن یا مینیمال، از لوازم و مبلمان ساده، با رنگهای خنثی و طراحیهای سازگار با دید بیننده استفاده میشود. ذهن بیننده خطوط موازی و رنگهای مشخصی را میبیند و در تجزیه و تحلیل تصاویر خسته نمیشود. مزایای سبک مدرن برای دکوراسیون شرکت خصوصی از این قرار است:
مطلب پیشنهادی: سلیقه تهمینه میلاتی در معماری و دکوراسیون فیلمهایش
وقتی هدف طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی است، خیلی کم پیش میآید که کل ساختمان برای فعالیت آن شرکت ساخته شده باشد و شاید تنها فرق ساختمانهای اداری سطح شهر با ساختمان مسکونی، وجود یک نگهبان و کوچک بودن آشپزخانهاش باشد. بیشتر صاحبکارها ساختمانهای اداری و تجاری را باکمترین امکانات تحویل میگیرند و تغییر دکوراسیون اداری آن بر عهده معمار پروژه است اما معمار یا پیمانکار برای کوچکترین تغییر باید به فکر برقکاری و نورپردازی آن محل باشد.
در شهرهای شلوغ اجاره یا خرید دفتر کار گران است و صاحبکارها اصولا در فضایی خیلی کوچک چندین سیستم و کارمند را مشغول به کار میکنند؛ اگر به اصول نورپردازی و برقکاری دقت نشود و فقط نمای ظاهری قشنگی به شما تحویل دهند، دچار این مشکلات میشوید:
تحمیل هزینه برقکاری و نورپردازی اصولی، یک روز در اوج کار، گریبانتان را میگیرد
مطلب پیشنهادی: هنر نورپردازی و نقش انواع لوازم روشنایی
کسی که دیزاین دفتر کار شما را انجام میدهد، باید به بهترین نحو از بودجه شما استفاده کند، نه اینکه بهترینهای بازار را برای شما بیاورد بگوید انتخاب کن! همه ما بلدیم برویم گرانترین آیتمها را سفارش دهیم اما برای دکوراسیون شرکت خصوصی، اصولا بودجه محدود است؛ مثلا در انتخاب کفپوش میتوان از مدلهای دو رنگ استفاده کرد که هم دفتر کار شیک و مدرن به نظر برسد هم، تقسیم فضا انجام شود، مانند تصویر زیر.
مطلب پیشنهادی: بیا تفاوت انواع کفپوش را برایت توضیح دهم
با پارتیشن میتوانید کارهایی که سازنده ساختمان اداری برای واحدهای تجاری و اداری انجام نداده، خودتان با کمترین هزینه انجام دهید. مثلا اگر در آشپزخانه واحد وسط اتاق انتظار باز میشود، میتوانید از شرکت پیمانکار بخواهید با پارتیشن جداسازی فضا انجام دهد و از شر بنایی خلاص شوید.
مثلا در نمونه کار شرکت پاسار آرایه ببینید چطور این آپارتمان اداری با پارتیشن صاحب چند اتاق مجزا شده است.
مطلب پیشنهادی: معجزه انواع پارتیشن را در محل کار ببین
اجازه ندهید پیمانکار مبلمانی را برای شما بخرد که خوشگل و مدرن باشد اما کیفیت لازم را برای شما تامین نکند. گاهی به خاطر طراحی جدید مبلمان باید پول هنگفتی بدهید، در صورتیکه با همان هزینه میتوانید مبلمان یا اثاثیه بایگاهی کارآمدتری بخرید.
مثلا پاسار آرایه میتوانست مبلمان اداری چرم شیری یا سفید برای کارفرمایش سفارش دهد اما این رنگ خیلی زود چرک میشود و از لباس افراد رنگ میگیرد. نمای زشت چرک روی مبلمان به هیچ وجه برای مارکتینگ و دیدگاه مشتری و ارباب رجوع شما خوب نیست.
مطلب پیشنهادی: صندلی اداری ارگونومیک، ضامن سلامت کارمندان
در شهرهای شلوغ صاحبان کسب و کار نمیتوانند متراژهای بزرگی برای محل کار خود در نظر بگیرند زیرا در مراکز پاخور شهر، اجاره بها گران است. پاسار آرایه در پروژههایش با تکیه بر اصول علمی طراحی دکوراسیون اداری، بهترین پلنها را به صاحبان شرکت خصوصی میدهد.
در پایان
حالا که 7+1 اصل مهم در طراحی دکوراسیون شرکت خصوصی را یاد گرفتید، به نظرتان کدام یک از آنها مهمتر است؟ اگر شما بخواهید دفتر کارتان را بازسازی کنید، به چه مواردی دقت میکنید ما این توصیههای کلیدی را به مشتریانمان ارائه میدهیم تا از همکاری با ما راضی باشند؛ منتظریم نظرات خودتان را در اینستاگرام چیدانه یا پاسار آرایه ببینیم
مطالب مرتبط