خانه های ییلاقی و خانوادگی حال و هوای دیگری دارد. مکانی که برای دورهمی های خانوادگی به دور از شلوغی شهر و زندگی روزمره مدرن انتخاب می شود، هر سبک و دکوراسیونی هم داشته باشد، دلنشین است و تاثیر خود را می گذارد. با این اوصاف در این قسمت از تور خانه گردی چیدانه می خواهیم دکوراسیون داخلی ویلای دوبلکس و خانوادگی در شهر دماوند را معرفی کنیم که ایرج نعیمایی و ساره صادق قاسمی آن را برای خانواده خود مهیا کرده اند. خانه نعیما یک خانه ویلایی است که با الهام از معماری ایرانی و عناصر سنتی ساخته و چیدمان شده است.
گرم، صمیمی، دلنواز، آرامش بخش، آهنگین
خانه ما زمین پدری است و این زمین را در اصطلاح محلی زرمیران نام گذاشته اند.
در اولین قدم نظر همه خانواده بر اساس معماری این بود که به دلیل داشتن منظره مناسب، حتما تمام زاویه رو به منظره با شیشه تمام قد پوشانده شود و در اولین اتود طراحی، یک خانه مدرن طراحی شد. جالب اینجاست زمانی که اعلام کردیم دوست داریم معماری ایرانی در طراحی داخلی حضور داشته باشد، فقط چند عدد چوب به سقف اضافه شد، طراحی در این شرایط مانند یک طرح وصله پینه شده به نظر می رسید و شبیه سفره خانه بود.
این شد که تصمیم گرفتیم خودمان طراحی را انجام دهیم. مجموعه کتاب های معماری ایران که مخصوص هر شهر ایران بود را بررسی و سپس با یک معمار آشنا هماهنگ و شروع به ساخت کردیم. با اینکه معماری قدیمی این منطقه با متریال چوب ساخته بوده است، همه ادعا داشتند چوب برای این منطقه مناسب نیست. ولی در نهایت با مبارزه و بحث های زیاد موفق شدیم آنچه که می خواهیم را اجرا کنیم.
مطلب پیشنهادی: طراحی و ساخت ویلا، چه سبکی انتخاب کنیم؟
ما می دانستیم یکی از مواردی که در ایجاد احساسات خوب در خانه مهم خواهد بود، معماری آن خانه است و المان های معماری ایرانی مانند آجر، چوب، لعاب و … در هر فضایی احساس دلگرمی و مهربانی را انتقال می دهد.
پیشنهادات چیدانه: از کجا بخریم؟ از چه کسی کمک بگیریم؟
برای طراحی و ساخت ویلای خود از اهالی فن پیشنهادی کمک بگیرید:
برای ما طبیعت منشا آرامش و زیبایی است، به همین دلیل تلاشمان بر این بود که خانه جزیی از طبیعت اطرافش باشد و بر این اساس انتخاب رنگ ها، متریال و چیدمان عناصر معماری انجام شده است.
مطلب پیشنهادی: 10+1 جذابیت منحصر به فرد معماری ایرانی!
معمولا قبل از انتخاب هر دکوراسیون و طراحی در محیط، چیدمان آن را روی کاغذ یا در کامپیوتر پیاده می کردیم و سپس با همفکری اعضای خانواده نتیجه میگرفتیم که کدام طراحی اجرا شود.
در مطلب آجرچینی در ساختمان های مدرن ایرانی! گفته شده آجر به عنوان شناخته شده ترین مصالح ساختمانی در ایران از دیرباز یکی از انتخاب های معماران ایرانی و سازندگان ساختمان در این کشور بوده و هست. این عنصر که از خاک ساخته شده و حس و حالی نوستالژیک برای هر ایرانی دارد، از لحاظ سازگاری با آب و هوا و اقلیم ایران بسیار مناسب است. هنوز می توان ساختمان های باستانی را در گوشه گوشه ایران یافت که با آجر ساخته شده و پا برجا هستند. آجر خود به تنهایی ظاهری ساده و شاید یکنواخت دارد. اما معجزه مرموز آجر چیست؟! و چه چیزی در این مصالح ساختمانی باعث شده تا پس از گذشت سال ها، هنوز به چشم متخصصان و مردم ایران زیبا به نظر برسد؟! برای مطالعه ادامه مطلب به لینک آن مراجعه کنید.
دنج بودن، نورگیر بودن، دلباز بودن احساس خانه بودن به ما می دهد.
چوب به عنوان نخستین ماده اولیه ای که بشر برای ساخت درب و پنجره مورد استفاده قرار داده است به سبب زیبایی و اصالت منحصر به فرد خود همواره جایگاه خود را در این صنعت حفظ کرده است. از زمان تولید پنجره های اولیه تا کنون تکنولوژی فرآوری و کاربرد چوب همیشه در حال رشد بوده است. ویژگی های پنجره های تمام چوب فرآوری شده تا به حدی پیشرفت داشته که می توان موارد زیر را در این باره نام برد: قابلیت ساخت به صورت دو جداره، زیبایی، طول عمر بالا، عایق حرارت و غیره. ادامه این گفته ها را در مطلب انواع پنجره در ساختمان، از قاب های چوبی تا upvc مطالعه کنید.
پروژه ی عکاسی ویلای دماونداستودیو پر09125493397مشاهده پروفایل
بالکن در اولویت اول و پذیرایی و پنجره ها دومین مرحله مهم در ساخت بودند.
برای نصب آجر در معماری داخلی یا ساختمان از اهالی فن پیشنهادی کمک بگیرید:
هماهنگی زیبایی و کاربردی بودن خانه با المان ساخت خانه چالش اصلی ما بود و عدم پذیرش سلیقه در طراحی از طرف معمار یکی دیگر از مسائل چالش برانگیز محسوب می شد.
در مطلب چیدمان منزل به سبک ایرانی، هم شیکه هم سنتی! آمده اگر در نماهای در و پنجره های چوبی به کار رفته در عمارت های تاریخی ایران دقت کرده باشید، حتما متوجه هنر ظریف و زیبایی از بازی با چوب در نمای این سازه ها شده اید. هنری که به گره چینی معروف است و در هشت بهشت اصفهان، کاخ چهل ستون، خانه های تاریخی کاشان و یزد به زیبایی به کار رفته است. در خانه نعیما هم گره چینی را می توانید در میزهای اصلی و پایه های گلدان مشاهده کنید.
خانه را برای حل این مشکل دو طبقه کردیم.
بر اساس گفته های مطلب شیک ترین نرده ها برای آپارتمان های دوبلکس امروزی! هر نرده ای باید با توجه به دکوراسیون داخلی آن خانه انتخاب شود. مسلما نرده های چوبی برای خانه هایی با سبک کلاسیک و یا حتی روستیک مناسب هستند. البته در برخی از خانه های دوبلکس ایرانی که دکوراسیون سنتی دارند، نیز می توانید حضور نرده های چوبی را ببینید، این نرده ها می توانند در انواع و اقسام مدل ها حضور داشته باشند. در خانه نعیما نرده های راه پله ار جنس چوب و با طراحی بدنه ساده دیده می شوند که البته با طراحی دندانه ای شکل و در کنار کف پله چوبی پله های نسبتا مدرنی را به وجود آورذه اند.
خرید اغلب وسایل داخلی از پارکینگ پاساژ پروانه انجام شد و متریال ساخت را هم از شهرهای قم و کاشان تهیه کردیم.
سالن اصلی خانه یعنی دکوراسیون پذیرایی و حیاط همسطح از فضاهای محبوب ما به شمار می رود. ولی دیواری که با آجر شیشه ای طراحی شده است و زیر راه پله طبقه دوم دوست نداشتنی هستند.
مطلب پیشنهادی: 8 پیشنهاد شگفت انگیز برای فضای زیر پله
شیشه های دکوری آخرین وسیله هایی هستند که برای خانه و از بازار تهران تهیه شده است.
برای نصب نرده در راه پله فضای داخلی از اهالی فن پیشنهادی کمک بگیرید:
نقاشی روی دیوارها و لعاب های دست ساز ساخته اعضای خانواده هستند.
اگر می توانستیم در طبقه دوم بالکن اضافه می کردیم، به نظر من این فضا نیاز به تغییر دارد.
“عکس مربوط به متن زیر نیست"
داخل اتاق ها، لوستر و وسایل متفرقه موجود نیست فقط برای تخت ها از منطقه لواسان تخت های سنتی خریداری شده به قیمت حدود ۱ میلیون تومان
ما به طور کلی بسیاری از وسایل را از قبل داشتیم. کار چوب از لحاظ کیفیت و ماندگاری بسیار مورد پسند است.
به نظر ما چیدمان و هماهنگی بین اجزای یک خانه مهمتر از جزییات تک به تک و جداگانه یک خانه است.
برای مشاهده تصاویر بیشتر از دکوراسیون داخلی ویلای دوبلکس به پروفایل عکاس مراجعه کنید. شما هم می توانید تصاویر خانه خود را از طریق تلگرام و واتس اپ به شماره 09388547140 ارسال کنید.