Chidaneh.com placeholder image

راهنمای خرید ترازوی آشپزخانه، هر چیزی به مقدار لازم!

برای آن که بتوان در دکوراسیون آشپزخانه امکانات خوبی را برای یک زندگی مدرن و البته آشپزی راحت فراهم کرد باید به سراغ انواع و اقسام لوازم خانگی برقی و یا غیر برقی رفت. این لوازم امروزه تنوع و گستردگی بسیار زیادی پیدا کرده اند و در کمترین و بیشترین کارایی خود مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از لوازم خانگی موجود در آشپزخانه از واجبات به شمار می آیند و نبودن آنها در زمان آشپزی تقریبا محال است! یکی از اصلی ترین امکانات و وسایل مورد نظر در دکوراسیون آشپزخانه، ترازوی آشپزخانه است. تقریبا می توان گفت کمتر کسی وجود دارد که در زمان آشپزی سر و کارش با ترازوی آشپزی نیفتاده باشد و لزوم وجود آن در آشپزخانه را حس نکرده باشد. در این مطلب از وب سایت چیدانه همراه ما باشید تا با هم به سراغ راهنمای خرید ترازوی آشپزخانه برویم.

فیلم نت

معرفی ترازوی آشپزخانه

ترازوی آشپزخانه با وجود ابعاد کمی که دارد و فضای محدودی که اشغال می کند می تواند بسیار مورد استفاده قرار بگیرد، به خصوص در زمانی که تصمیم دارید غذایی را بر اساس دستورالعمل دقیق خود درست کنید. برای آن که بتوان به معرفی ترازوی آشپزخانه پرداخت پیش از هر چیز باید انواع آن را معرفی کرد. به طور کلی می توان گفت که ترازوی آشپزخانه دارای دو نوع اصلی است که شامل ترازوی آشپزخانه عقربه ای و ترازوی آشپزخانه دیجیتالی می شود.

فیلم نت

ترازوی آشپزخانه مدل عقربه ای دارای یک عقربه ای است که بسیار شبیه به عقربه ساعت است. به هر میزانی که وزن مواد قرار گرفته روی ترازو را بیشتر نمایید حرکت این عقربه افزایش پیدا کرده و در نهایت می تواند وزن دقیق را به شما نشان دهد. این مدل از ترازوها رایج ترین ترازوهای آشپزخانه هستند و تقریبا می توان یک نمونه از آنها را در هر خانه ای پیدا کرد. باید گفت که هزینه این ترازوها بالا نیست و می توانید به راحتی آنها را در فروشگاه های مربوطه خریداری کنید.

نوع دوم ترازوی آشپزخانه که همان ترازوهای مدل دیجیتال هستند نمونه های مدرن تر این محصول را شکل می دهند. این نوع از ترازوها به جای آن که عقربه داشته باشند برای نمایش وزن مواد از نمایشگر دیجیتال استفاده می کنند. دقت ترازوهای دیجیتال بسیار بالاتر است و به همین دلیل نیز قیمت بیشتری از نمونه های عقربه ای خود دارد.

یکی از تفاوت های اصلی این نوع ترازو در سیستم کاری آنهاست. ترازوهای عقربه ای برای آن که وزن را نشان دهند از سیستم مکانیزه ای بهره می گیرند و برای این کار نیز نیازی به برق نخواهند داشت، به همین دلیل نیز می توان در هر جایی از آنها بهره برد. اماب باید گفت که این مسئله در رابطه با ترازوهای دیجیتال کمی تفاوت پیدا می کند. ترازوهای آشپزخانه مدل دیجیتاب برای روشن شدن و همین طور مشخص کردن وزن مواد نیازمند منبعی برای تامین برق است. ترازوهای آشپرخانه ای معمولا برای تامین برق از باتری استفاده می کنند که این باتری ها از انواع باتری های قلمی، نیم قلمی و یا باتری ساعت به شمار می روند.

مطلب مرتبط: راهنمای خرید گوشت کوب برقی، انتخابم باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

نکات خرید ترازوی آشپزخانه

برای آن که بتوانید ترازوی آشپزخانه ای مناسب خودتان تهیه کنید باید نکاتی را مد نظر داشته باشید تا در نهایت بتوانید با کمک آنها خریدی هوشمندانه و درست داشته باشید. یکی از مسائلی که در زمان خرید ترازوی آشپزخانه باید مد نظر داشته باشید دقت ترازو است. به طور کلی می توان گفت که دقت ترازو، میزان اختلاف وزن اندازه گیری شده توسط ترازو با وزن واقعی مواد را مشخص می کند. این معیار معمولا با واحد گرم مشخص می شود و نشان دهنده میزان خطای ترازو و البته انحراف آن از اندازه واقعی است.

مسئله مهم دیگری که می توانید در زمان خرید به آن توجه کنید محدوده اندازه گیری وزن است. این محدوده در ترازوهای مختلف با هم فرق می کند. بیشترین وزنی که ترازو می تواند اندازه گیری کند نشان دهنده محدوده اندازه گیری آن است. معمولا ترازوهای آشپزخانه موجود در بازار می توانند وزن های متفاوتی را که از صفر گرفته تا 5، 7 و یا حتی 10 کیلوگرمی را شامل می شوند اندازه گیری نمایند.

ناگفته نماند که واحد اندازه گیری مواد در ترازوی آشپزخانه در بیشتر موارد کیلوگرم و گرم است. با وجود تفاوت واحدهای اندازه گیری در کشورهای مختلف معمولا ترازوهای عقربه ای دارای یک واحد اندازه گیری هستند که معمولا در کشور ما این واحد، همان کیلوگرم است. این در حالی است که بعضی از ترازوهای آشپزخانه مدل دیجیتال می توانند وزن موادی را که اندازه گیری کرده اند در قالب واحدهای متفاوتی نشان دهند.

مطلب مرتبط: راهنمای خرید سرویس قاشق و چنگال، بدانید و آگاه باشید!

نکته دیگری که در رابطه با نکات خرید ترازوی آشپزخانه می توان مطرح کرد کفه های آنهاست. این محصولات معمولا دارای کفه های مخصوصی هستند که در نمونه های دیجیتال به شکل صفحه ای تخت دیده می شوند.

در نهایت هم بد نیست به موضوع بودجه و البته هزینه ترازوی آشپزخانه نیز اشاره کنیم. به طور کلی می توان گفت که هزینه ترازوهای دیجیتال از نمونه های عقربه ای بالاتر است، اما امکانات و یا همان آپشن و توانایی های انواع ترازوی آشپزخانه نیز می تواند در هزینه این محصول متفاوت باشد. شما، هم می توانید ترازوی آشپزخانه ای را خریداری کنید که تنها 100 هزار تومان قیمت دارد و هم می توانید به سراغ نمونه هایی بروید که تا 2 و یا 3 میلیون تومان نیز قیمت داده شده اند، بنابراین تفاوت قیمت در ترازوی آشپزخانه بسیار بالاست و انتخاب آن به دقت بالایی نیاز دارد.

مطلب مرتبط: راهنمای خرید آبمیوه گیری، انتخاب بهترین مارک با یک مقایسه عالی!

بهترین برندهای تولیدکننده ترازوی آشپزخانه

برندهای تولیدکننده ترازوی آشپزخانه تنوع خیلی زیادی ندارند و اگر بخواهیم بهترین آنها را نام ببریم می توانیم به فلر، والرین، بیورر، ساپر، پارس خزر، های تک، متئو، سالتر، لایکا، وسکو، آرنیکا، کمری، پرانی، زاسن هاس، اورانوس، سرجیو، یونیک، تفاول، هاردستون، بهاز کالا، کنوود، همیلتون، صامو پرشین، ام بی، باریکو، لایف هایت، سنکور، سنهایزر، یوکر و… اشاره کنیم. شما می توانید با دقت در محصول مورد نظر خود و البته بودجه ای که برای خرید آن مد نظر دارید تمامی نکات و مواردی را که تا به اینجا به آنها اشاره کردیم در نظر بگیرید و دست به درست ترین و هوشمندانه ترین انتخاب بزنید.

شما می توانید این مطالب را نیز مطالعه کنید:

 


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه