آیا شما هم از دیدن یک ساختمان با نمای چوب لذت میبرید؟ تا به حال از خود پرسیدهاید که چگونه میتوان از چوب در نمای ساختمان استفاده کرد؟ آیا نمای ساختمان چوبی توسط حشرات خورده و خراب نمیشود؟ و یا با گذشت زمان توسط برف و باران پوسیده نمیگردد؟ اگر شما هم به دنبال جوابی برای این سوالها میگردید، به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید. جواب تمام این سوالها در دو متریال چوب پلاست و ترمووود خلاصه میشود که اغلب اسم آنها را با هم میشنوید. گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس در این مقاله از چیدانه با ما همراه شده تا به همهی سوالهای شما درباره کاربردها، ویژگیها، مزایا و تفاوتهای چوب پلاست و ترمووود پاسخ دهد.
در ادامه خواهید خواند:
احتمالا باید کنجکاو شده باشید که چرا اغلب نام ترمووود و چوب پلاست را با هم میشنویم؟ بدون شک این مسئله به ویژگیهای مشابه و مزیتهای این دو متریال مربوط میشود.
گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس در ادامه برخی از ویژگی های چوب پلاست و ویژگی های ترمووود را به شما معرفی مینماید:
وقتی صحبت از انتخاب و مقایسه چوب پلاست و ترمووود به میان میآید، بدون شک باید از ویژگیهای منحصر به فرد هر متریال و بررسی معایب آنها سخن گفت.
ما فکر میکنیم که اصلیترین ویژگی چوب پلاست را میتوان دوستی با محیط زیست دانست. چرا؟ چون پلاستیکهای بازیافتی به جای رها شدن در طبیعت و یا سوختن و آلوده نمودن محیط زیست، تبدیل به یک متریال بسیار پرکاربرد و محبوب میشوند که تا سالهای سال قابل استفاده و بازیافت هستند و این مسئله برای طرفداران محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.
درباره ترمووود چطور؟ اصلیترین ویژگی ترمووود همان با دوام و طبیعی بودن آن است. هنوز هم خیلیها علیرغم دوستی با محیط زیست باز هم نمیخواهند که مصنوعات صنعتی را جایگزین متریالهای طبیعی و سنتی کنند. آنها ترجیح میدهند تا حس و حال چوب را علاوه بر ظاهرش تمام و کمال داشته باشند. و چه متریالی بهتر از ترمووود میتواند نیاز این افراد را تامین کند؟
شرکت رانکس چوب ترمو فنلاند را به عنوان یکی از بهترین برندهای ترمووود میدانند که خود شامل دو دسته ساسنا (پر گره) و یولکا (کم گره) است.
به نظر ما مهمترین تفاوت ترمووود و چوب پلاست در این دو ویژگی خلاصه میشود. گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس در ادامه به برخی تفاوتها و معایب چوب پلاستیک و ترمووود نیز اشاره میکند:
معایب چوب پلاست:
معایب ترمووود:
یکی دیگر از ویژگیهای منحصر به فرد هر دو متریال چوب پلاست و ترمووود در واقع همهپسند بودن آنهاست. به این معنی که هم لوکس پسندها، هم مدرن پسندها و هم طرفداران دکوراسیون سنتی و چوبی هر یک به نوعی از این دو متریال جذاب و دوستداشتنی استفاده میکنند. انواع مدل چوب پلاست جدید و ترموود با طرحها و رنگهای متنوع باعث شده است که کاربرد این دو متریال در معماری بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
چوب پلاست و ترمووود در طراحی نما و طراحی داخلی ساختمان ها، محوطهسازی و به طور کلی معماری کاربردهای گستردهای دارند. به عنوان مثال یکی از کاربردهای بسیار چشم نواز چوب پلاست متریال دور استخر در ویلاهای لوکس و لاکچری است (چوب پلاست استخر).
یک پیشنهاد چیدانهای: در آستانهی فصل زیبای پاییز میتوانید با چوب پلاست نمای داخلی منزلتان را پاییزی کنید. به عنوان مثال استفاده از کفپوش چوب پلاست (چوب پلاست پارکت)، چوب پلاست قرنیز و چوب پلاست کمد تنها بخش کوچکی از کاربردهای جوب پلاست در خانه است. همچنین برای ترمووود شامل ترمووود دیوارپوش، مبلمان ترمووود و انواع کفپوش های ترمووود (کفپوش ترمووود) که به کمک شما میآیند تا خانهای سنتی یا مدرن اما گرم داشته باشید.
فقط حواستان باشد که در زمان انتخاب چوب پلاست یا ترمووود حتما از راهنمایی مشاوران شرکت ها استفاده کنید تا به مرور زمان با مشکلات خرابی، شکستی یا تغییر رنگ در اثر استفاده رو به رو نشوید. میپرسید چرا؟
زیرا این محصولات با توجه به کاربردشان فرمولهای ساخت مختلفی دارند. مثلا کفپوش ترمووود نسبت به چوب ترمو که در نما استفاده میگردد از چوبی با بافتهای متراکمتر ساخته شده تا به مرور زمان شکل خود را از دست ندهد و نیاز به تعمیر و یا تعویض پیدا نکند.
در ادامه به برخی دیگر از کاربردهای ترمووود و چوب پلاست اشاره میکنیم که با استفاده از انواع چوب پلاست رنگی و طرح های ترمووود بسیار جذاب میشوند:
قیمت های ترمووود و چوب پلاست با توجه به کاربردشان متفاوت میباشد اما آنچه مسلم است هزینهی تمام شده برای یک پروژه با چوب پلاست ارزان قیمت تر از ترمووود خواهد بود. همچنین به عنوان مثال ترمووود نما قیمت متفاوتی با ترمووود در طراحی داخلی و محوطه سازی دارد. و یا مثلا چوب مورد استفاده در کف به دلیل ضخامت بیشتر قیمت بالاتری نیز دارد.
به طور کلی نوع سازه، ابعاد پروژه، محل اجرا، نوع طراحی، نوع زیرسازی و نوع خود چوب ترمو و چوب پلاست از جمله عواملی هستند که بر روی هزینه نصب ترمووود و چوب پلاست اثرگذارند.
در بالا به تاثیر خود چوب ترمو و نوع پروفیل های چوب پلاست بر روی هزینه ترمووود و چوب پلاست اشاره کردیم.
نوع کامپوزیت های چوب پلاست (پیویسی، پلیاتیلن، پلیپروپیلن)، وزن و کاربرد مقطع چوب پلاستیک از مهمترین عوامل تفاوت در پروفیل های چوب پلاست ارزان قیمت و چوب پلاست گران قیمت هستند. و این مسئله درباره ارزانترین ترمووود و گرانترین آن نیز صدق میکند.
شاید این اطلاعات برایتان کافی نباشد و احتمالا به دنبال عدد و رقم برای قیمت اجرای چوب پلاست و ترمووود میگردید!
گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس میگویند که به دلیل نوسانات ارز، آنها نیز لیست قیمت های خود را جهت ارائه سرویس و خدمات بهتر به روز میکنند. بنابراین اگر میخواهید که اطلاعات دقیقتری از قیمتها داشته باشید به پروفایل این گروه در چیدانه بروید و بی دردسر از طریق شبکههای اجتماعی و شماره تماسهای این گروه سوالات خود را مطرح کنید.
یکی از نکات مهم در هنگام نصب چوب پلاست و ترمووود، گندزدایی سطح زیرین کار به منظور جلوگیری از رشد گیاهان و همچنین جلوگیری از تولید قارچ میباشد. گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس میگویند که گندزدایی محیط زیرین کفپوش چوب پلاست را کاملا رایگان انجام میدهند و هیچ هزینه ای برای این منظور دریافت نمیکنند.
روش عایقکاری سطح زیرین با مواد نانو پلیمر نیز از دیگر اقدامات زیرسازی چوب پلاست است که به منظور جلوگیری از جذب رطوبت و پوسیدگی مقطعی و همچنین افزایش طول عمر محصول توسط این گروه انجام میگیرد.
این گروه همچنین به منظور افزایش سرعت اجرا و نیز افزایش طول عمر چوب ترمو، به استفاده از چوب اشباع شده جهت زیرسازی ترمووود در هر یک از روشهای نصب ترمووود تاکید دارند.
اگر شما هم این احساس را تجربه کردهاید، بدانید که تنها نیستید! این یک مسئلهی رایج است که خیلیها تجربهاش میکنند. این مسئله اغلب وقتی به مشکل تبدیل میشود که با محدودیت بودجه رو به رو باشید. چاره چیست؟
ما به شما پیشنهاد میکنیم که بین بودجه و احساستان تعادل برقرار کنید. مثلا تنها برای کاربردهای طراحی و دکوراسیون داخلی خانه که ساعتهای بیشتری را در آن میگذرانید به سراغ متریال ترمووود بروید و برای کاربردهایی با ابعاد وسیعتر از بهترین چوب پلاست ها استفاده کنید.
جالب است بدانید که چوب پلاستیک در گذشته یک کالای وارداتی بوده و امروزه با پیشرفت تکنولوژی بسیاری از شرکت های چوب پلاست این محصول را تولید میکنند. گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس نیز یکی از اولین شرکتهای تولیدکنندهی چوب پلاست کامپوزیت و ترمووود هستند که از سال 1385 فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمودهاند. چیدانه به ویژه برای خرید چوب پلاست در تهران، این گروه با تجربه را به شما میکند.
کلام آخر: چوب پلاست و ترمووود دو متریال بسیار پرکاربرد در طراحی داخلی و نمای ساختمانها هستند که به افراد کمک میکنند تا محیط خود را جذابتر و زیباتر نمایند. در این مقاله درباره چوب پلاستیک و ترمووود، مزایا و معایب و همچنین کاربردهای گستردهی این دو متریال محبوب صحبت کردیم. اگر تا انتهای با ما همراه بودید بدون شک جواب بسیاری از سوالات خود را درباره متریال ترمووود و چوب پلاست گرفتهاید و از این به بعد این دو متریال در انتخابهایتان جای ویژهای خواهند داشت.
به پیشنهاد ما همین حالا به پروفایل گروه صنعتی چوب و چوب پلاست رانکس در چیدانه بروید و از نمونهکارهای اجرا شدهی چوب پلاست و ترموود توسط این گروه با تجربه و حرفهای دیدن کنید>>>
شاید این مطالب را نیز درباره چوب پلاست و ترمووود بپسندید: