قطعا مکانهای هنری نیاز به دکوراسیون داخلی هنری و پر از رنگ دارند. مکان هنری محلی است که در آن کارهای هنری انجام میدهند. جالب است بدانید در همین تهران خودمان کارگاه سفالگری وجود دارد که هم محل آموزش است و هم محل تفریح و گپ و گفتهای دوستانه.
نام این کارگاه سفالگری کافه_سفال آنسو است. کافه_سفال آنسو در خیابان ویلا، خیابان ورشو واقع شده است و نکته جالب اینکه شما لازم نیست حتما سفالگر باشید تا به آنجا بروید؛ بسیاری برای لذت بردن از فضای کافه به آنجا میروند که البته در کنارش از هنر سفالگران آنجا هم بازدید و خریداری میکنند.
لینک پیشنهادی:آمفیکافه مجید مظفری، یک فنجان قهوه هنرمندانه در بام لند تهران!
کافه_سفال آنسوی فعلی در واقع ملکی شخصی بوده که قدمت آن به دوره پهلوی دوم برمیگردد. البته این ملک شخصی قبل از این کاربریهای دیگری هم داشته است و تقریبا سه سال است که به کارگاه سفالی تبدیل شده که در کنارش کافه هم وجود دارد.
کافه_سفال آنسوصبا اکبریمشاهده پروفایل
تقریبا تمام خانههای قدیمی آب انبار داشتند تا در تابستان فضای خانه و آبها را خنک کند این خانه هم از بقیه مستثنی نبود و دارای آب انبار بود و هنوز هم البته وجود دارد که این آب انبار پشت دیوار پر از گلدان حیاط کافه است.
زیرزمین آنسو کارگاه لعاب و کوره است و همچنین گلخانهای در زیرزمین وجود دارد که زمستانها برپا است.
لینک پیشنهادی:1 خرداد 1395 10 کافه بی نظیر در دل خانه های قدیمی تهران!
لینک پیشنهادی:7 کافه هنرمندان ایرانی در تهران!
وقتی وارد آنسو میشویم اولین فضایی که میبینیم حیاط با صفای کافه است.هرکدام از دیوارهای این حیاط نقش و نگار خاصی دارند.و به نظر من هرکدام یک از این دیوارها جان میدهد برای عکاسی.
[[nid:330387]]
یکی از دیوارها پرشده از تختههای چوبی افقی که گلدان های رنگارنگ بر روی آن با قلاب وصل شدهاند. ترکیب رنگ تیره چوبها با رنگهای زیاد میتواند ایدهای برای استفاده از رنگ در دکوراسیون داخلی باشد.
لینک پیشنهادی:26 مهر 1396 دکوراسیون کافه، علی این عینک سازی را متحول کرده است!
[[nid:330386]]
دیوار سمت چپ ورودی نشان دهندهی آدرس کافه بر روی دیوار است که میتوان از آن به عنوان یک ایده خلاقانه در نقاشی بر روی دیوار نام برد.
دیوار کناری آن دیواریست با طرح فرش که ایدهی و اجرای یکی از مشتریان قدیمی آنسو است.
همچنین دیواری که در کنار گلخانه در زیرزمین واقع شده، کاشیکاری بسیار زیبایی دارد.
کارگاه سفالگری آنسو در دو طبقه وجود دارد. که طبقه اول کارگاه عمومی است و عموم میتوانند به صورت رایگان از آن استفاده کنند و از مربی سفالگری کار با دستگاه را یاد بگیرند.همانطور که پیشتر اشاره کردیم سفالهای کافه بعد از در آمدن از کوره قابل خریداری هستند و بخشی جدا برای فروش در نظر گرفته شده است.
روی دیوار این کارگاه بشقابهای دیوارکوبی وجود دارند که سفالی هستند که به آنها لعاب دادهاند و بر روی آن نقشهای زیبایی کشیدهاند.
لینک پیشنهادی:دکوراسیون داخلی کافه مترو، معماری سنتی در لباسی مدرن!
هر نقطه از آنسو زیبایی خاص خودش را دارد ولی اگر از من بپرسند دنج ترین نقطهی کافه کدام است؟ اینجا را انتخاب میکنم. دلیلش هم رنگ گرم دیوار و ترکیب رنگش با گلدانهای سبز است.
کمتر کارگاه آموزشیای در شهر پیدا میشود که هم کافه باشد هم کارگاه.به نظرم این ایده جالبی است و چنین فضاهایی باعث زیباتر شدن چهرهی شهر میشود.
در ادامه بخوانید:
کافه مون در تهران، پاتوقی دنج با تزیینات سنتی اروپایی!
کافه کتاب دارالخلافه، همه چیز در مورد اولین کافه_کتابخانه ایران