Chidaneh.com placeholder image

راهنمای خرید جارو برقی خانگی، جاروبرقی خوب چی بخرم؟

 

وقتی تصمیم می گیرید که وسیله ای را خریداری کنید باید از چم و خم آن خبر داشته باشید تا در نهایت با هوشمندی تمام دست به انتخابی درست و البته به صرفه بزنید. برای این کار اطلاعاتی پایه از انواع موجود کالای مورد نظرتان، هزینه ها و آپشن های لازم و… داشته باشید. در این مطلب از وب سایت چیدانه تصمیم داریم به راهنمای خرید جارو برقی بپردازیم و شما را با این چم و خم های این محصول آشنا کنیم.

تابلو فرش ریحان
فیلم نت

انواع جاروبرقی

امروزه وجود جارو برقی در منزل جزء مهم ترین و ضروری ترین مسائل است. تقریبا هیچ کدام از ما نمی توانیم نبود این وسیله را تصور کنیم و بدانیم که بدون آن می خواهیم چه کنیم! با توجه به اهمیت این وسیله باید در زمان خرید آن نیز دقت زیادی را به کار ببریم. امروزه جاروبرقی های موجود در بازار دارای تنوع بسیار زیادی هستند که همین مسئله می تواند کار شما را در روند انتخاب آسان تر کند، چرا که گزینه های زیادی با ویژگی های کاملا متفاوت پیش رویتان قرار خواهد گرفت که هر کدام از آنها می تواند با سبک زندگی شما سازگار باشد.

به طور کلی می توان گفت که جاروبرقی ها از نظر شکل ظاهری و البته کاربردشان به انواع مختلفی تقسیم می شوند که یکی از آنها جاروبرقی ایستاده است. این نوع از جاروبرقی ها با نام جاروهای عصایی نیز شهرت دارند و در واقع همان مدل هایی هستند که مخزن زباله شان به همراه موتور و پارویی بر روی بدنه قرار داشته و خرطومی ای هم ندارند. این نوع از جاروها به دلیل داشتن ظرفیت محدود مخزن برای مسافت های بزرگ مناسب نیستند. علاوه بر این سیم جمع کن ندارند و سیم برق آن با دست جمع شده و به گیره های روی بدنه دستگاه آویزان می گردد.

نوع دیگر که مهم ترین نوع نیز به شمار می آیند، جاروبرقی های خانگی هستند. این نوع از جاروبرقی ها به گونه ای طراحی شده اند که افرادی با شرایط مختلف بتوانند از آنها در خانه هایی با ابعاد متفاوت استفاده نمایند. این نوع از جاروبرقی ها دارای دو نوع کیسه ای و مخزنی بیا بدون کیسه تقسیم بندی می شوند.

جاروبرقی های کیسه ای دارای ویژگی حفظ گرد و غبار و زباله ها در کیسه هایی از جنس های پارچه ای، کاغذی و یا پلیمری است. در برخی از انواع این جاروها شما می توانید از چند مدل کیسه استفاده کنید. شما می توانید انواع مختلفی از کیسه های یکبار مصرف و یا دائم را به راحتی در فروشگاه های مختلف تهیه نمایید.

جاروبرقی های مخزنی و بدون کیسه نیز برای حفظ گرد و غبارهایی است که بدون کیسه و پاکتی با کمک یک موتور به داخل مخزنی پلاستیکی مکیده می شوند. راندمان این نوع از جاروبرقی ها بسیار بالا است و امروزه پیشرفت های بسیاری نیز پیدا کرده است.

ویژگی های یک جاروبرقی ایده آل

برای آنکه یک جاروبرقی ایده آل و کامل به حساب بیاید باید ویژگی های مختلفی داشته باشد که بخش مهمی از آن در اجزای دستگاه خلاصه می شود. به طور کلی جاروبرقی ایده آل شما باید این اجزا را داشته باشد:

  • لوله تلسکوپی: این قسمت که لوله هایی فلزی هستند برای تطبیق با قد کاربر قابل تنظیم هستند. این ویژگی باعث می شود که لوله های فلزی بر روی یکدیگر بلغزند و در اندازه هایی که از قبل مشخص شده اند ثابت شوند.

  • لوله خرطومی: این نوع از لوله ها که تقریبا در تمامی جاروبرقی ها وجود دارند باعث می شوند که شما بتوانید دستگاه خود را به چپ و راست و همینطور عقب و جلو حرکت دهید. معمولا این لوله ها پلاستیکی هستند ولی امروزه در دستگاه های بسیار پیشرفته تر می بینیم که هیچ نوع چینی بر روی آنها دیده نمی شود و دارای روکشی است که از الیاف پلیمری ساخته شده است.

  • آلارم پر بودن مخزن: این آپشن تنها در جاروبرقی های کیسه دار وجود دارد، چرا که تنها در این نوع از جاروبرقی ها است که شما از اوضاع کیسه و مخزن خبری ندارید! این آپشن با کمک یک نوار قرمز و یا چراغی که روشن می شود شما را از پر بودن کیسه و نیاز به تعویض آن باخبر می کند.

  • دستگیره: یکی از بخش های مهم در جاروبرقی، دستگیره های آن است، چرا که این بخش از جاروبرقی به دلیل آنکه ارتباط مستقیم با فرد دارد می تواند باعث کارکرد راحت و یا سخت دستگاه شود. در مدل های ساده دستگیره ها خمیده هستند اما در انواع پیشرفته تر ارگونومی بیشتری دارد و فشار وارد شده به دست فرد را کاهش می دهد.

  • سیم جمع کن: این ویژگی نیز به نوبه خود اهمیت بسیاری دارد. شما می توانید فشردن دکمه پدالی ای که بر روی دستگاه وجود دارد سیم برق را به داخل دستگاه جمع کنید. باید به این مسئله اشاره کرد که معمولا سیم برق جاروبرقی ها دارای 6 تا 9 متر است که می تواند برای کاربردهای مختلف فضاهای متفاوت مورد استفاده قرار گیرد. به همین دلیل هم سیم جمع کن می تواند اندازه این کابل را بر اساس نیاز شما تنظیم گرداند.

  • فیلتر: معمولا هوایی که توسط دستگاه مکیده می شود در مسیری قرار می گیرد که به فیلترهایی ختم می شود. در نهایت این هوا با گذر از فیلتر ها از دستگاه خارج می شود. به همین دلیل نیز می توان حدس زد که وجود فیلترهای مناسب در جاروبرقی ها چقدر می تواند مهم باشد!

  • پارویی: این قسمت از جارو که همان بخشی است که بر روی زمین قرار گرفته و کشیده می شود در جاروبرقی های مختلف می تواند کاملا متفاوت باشد. معمولا در جاروهایی که پارویی ساده دارند تنها با فشردن یک پدالی که بر روی آن قرار دارد برسی از زیر آن بیرون می آید که می تواند برای بخش هایی مثل فرش و موکت مناسب باشد. در انواع پیشرفته تر نیز می توانیم پارویی هایی را ببینیم که برای کارهای خاص تری طراحی شده اند.

نکات خرید جاروبرقی

با توجه به تمامی مسائلی که تا به اینجا به آنها پرداخیتم می توانیم به نکات خرید جاروبرقی نیز نگاهی کلی بیندازیم. شما باید معیارهای مختلفی را در زمان خرید خود مد نظر داشته باشید، چیزهایی از قبیل قدرت، قد، چندکاره بودن، صدای کم موتور، ضد عفونی و ضد باکتری بودن، نوع کیسه و…

  • قدرت: باید بدانید که بهترین جاروبرقی هایی که در بازار موجود هستند دارای توان و قدرتی بین 1300 تا 2200 وات هستند.
  • قد: جاروبرقی شما باید دارای دسته ای قابل تنظیم باشد که بر اساس قد شما مشخص و تعیین شود تا دچار کمردرد و یا گرفتگی عضلات نشوید.
  • چندکاره بودن: بهتر است به دنبال جاروبرقی ای باشید که دارای لوازم جانبی بوده و بتواند کارکردهای مختلفی اعم از تمیز کردن گوشه های کم دسترس، مبلمان، پرده ها و… را نیز داشته باشد.
  • صدای کم موتور: قطعا هیچ کس از داشتن جاروبرقی ای که گوش آدم را می برد خوشش نمی آید!
  • ضد عفونی و ضد باکتری بودن: برخی از جاروبرقی های موجود در بازار دارای این آپشن هستند. قطعا قیمت این نوع از جاروبرقی ها نسبت به سایرین کمی بیشتر است، اما می توانند با کمک مخزن و فیلترهای ضد عفونی کننده شان برای افراد حساس، افراد مبتلا به آسم و آلرژی و… مناسب باشند.

این مطالب را از دست ندهید:


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه