تشکچۀ مبلمان، به خصوص در مبلمان راحتی، به دلیل استفادۀ مکرر دچار فرورفتگی و کهنگی می شود. در چنین شرایطی، برخی افراد به فکرِ تعویض مبلمان می افتند؛ که ساده ترین راهِ حل است ولی بهترین نیست. در این مطلب چیدانه با تعمیر مبل همراه شده و دربارۀ حلِ مشکل کهنگیِ مبل ها برای شما می گوید.
با نزدیک شدن به بهار، صحبت از تغییر دکوراسیون بسیار به میان می آید. یکی از اصلی ترین اجزاء دکوراسیون مبلمان است که نقشِ تعویض یا تعمیر آن در زیباتر شدن منزل غیر قابل چشم پوشی است.
همان طور که اشاره شد، یکی از راحت ترین گزینه ها، تعویض مبلمان است. اما در بسیاری از موارد تعمیر تخصصی مبل، به ویژه قسمت نشیمنِ آن، می تواند بهترین انتخاب باشد. به این ترتیب با صرفِ هزینۀ کمتر، مبلمانی جدید خواهید داشت.
زمانی که مبلمان بعد از مرور زمان و استفادۀ مداوم، شکلِ نو و اولیۀ خود را از دست بدهند نشانۀ آن است که زمانِ تعمیر فرا رسیده است.
این تعمیر ممکن است تنها شاملِ تعویضِ رویه ها شود ولی در بعضی مواقع لازم است تشکچه ها نیز تعویض شوند.
نشیمنِ مبل یکی از قسمت هایی است که در اثر استفادۀ روزانه زودتر از بقیۀ قسمت ها به تعمیر نیاز پیدا می کند. تعمیر مبل در چنین مواردی پیشنهاد می کند با بهره گیری از تخصص تیم حرفه ای، تنها قسمتِ تشکچۀ نشیمن تعمیر شود.
این تعمیر شامل تعویضِ اسفنج و استفاده از انواعِ مرغوب تر آن است. علاوه بر این، تعویضِ پارچۀ مبل هم ضروری است.
تعمیر مبل عقیده دارد، در برخی موارد، میزان فرورفتگی به دلیل شل شدن یا خراب شدنِ فنرهای زیرین مبل است. در چنین مواقعی، اگر فنرها قابل تعمیر باشند، دوباره استفاده می شوند و در غیر این صورت تعویض آن ها ضروری است.
انتخابِ جنس، طرح و رنگِ پارچۀ مبل را می توان یکی از چالش برانگیزترین مراحلِ تعمیر دانست.
اولین قدم در انتخابِ پارچه، شناخت جنس های موجود در بازار است. انواعِ پارچه های کتان، چرم یا مخمل در طرح های متنوع تولید می شوند که می توانید با در نظر گرفتنِ سبک و رنگِ دکوراسیونِ منزلِ خود یکی از آن ها را انتخاب کنید.
[[nid:1539251164]]
قدم بعدی، رویه دوزی مبل است که باید توسطِ افراد متخصص انجام شود، چرا که ظرافتِ این مرحله نقشِ تعیین کننده ای در زیبایی نهایی مبل دارد.