کمتر کسی به شستن کفپوش های طبیعی، مانند چوب فکر می کند! در این مطلب از سری مطالب مراقبت های فضای سبز چیدانه می خواهیم به شما شستن کفپوش های چوبی را آموزش دهیم! بعد از خواندن این مطلب دیگر سراغ مواد شیمیایی نمی روید.
بعد از مدتی لای قطعات کف پوش های چوبی پر از خاک و جرم می شود که با هیچ وسیله ای تمیز نمی شود. پاور واش یک سیستم مکانیزه شست و شو است که در شست و شوی محوطه و نمای ساختمان کاربرد دارد. این دستگاه در ابعاد و کاربری های متفاوت تولید می شود. کوچک ترین سایز آن ها با سری فن و یا چرخشی برای هر خانه و ویلایی قابل استفاده است. پاور واش آب را با فشار به سطوح می پاشد و برخلاف روش های سنتی شستشو، در مصرف آب صرفه جویی می کند. علاوه بر آن آب کم تری بر سطوح چوبی باقی می ماند و کفپوش های چوبی سریع تر خشک می شوند. پاور واش را می توانید از تمامی فروشگاه های لوازم محوطه سازی یا لوازم صنعتی خریداری کنید و یا از شرکت های شست وشوی نما و محوطه بخواهید این کار را برایتان انجام دهند.
مشاهده بیشتر
شما نمی توانید با شلنگ آب و جارو شروع به شستن تراس با کفپوش چوبی کنید! برای شستن کف پوش های چوبی در فضای سبز و حیاط باید از پاور واش (power wash) استفاده کنید. اگر نحوه کار کردن با سیستم شستوی پاور واش ها را نمی دانید؛ به احتمال زیاد به کفپوش چوبی زیبایتان آسیب می رسانید! قلق های پاور واش را بشناسید:
فشار آب در سیستم های شستشوی تحت فشار قابل تنظیم است. چیدانه استفاده از کم فشار ترین حالت ممکن دستگاه برای شستشوی کفپوش چوبی را توصیه می کند. اگر مایلید بیش تر با تنظیم فشار آشنا شوید نکات زیر را در نظر بگیرید:
مهم ترین نکته در شستن تراس چوبی فاصله سر پاور واش با کفپوش است. 30 سانتی متر تا 60 سانتی متر، فاصله مناسب برای شستن کفپوش چوبی با پاور واش است. در طول شستشو این فاصله را کم و زیاد نکنید. قدم به قدم با پاور واش سطح کفپوش چوبی را بشویید و با جلو و عقب کردن بازویتان فاصله سر پاور واش با تراس را حفظ کنید. برای شستشوی کفپوش چوبی تراس بهتر است از سری فن و چرخشی استفاده کنید.
شب نشینی های طولانی بهار و تابستان در حیاط نیاز به نورپردازی مناسب دارد. مطلب نورپردازی امنیتی محوطه، در باغ و ویلای خود رقص نور به پا کنید! را مطالعه کنید.
کفپوش های چوبی در فضای بیرونی بیش تر از فضاهای داخلی آسیب می بینند. اگر در اقلیم های مرطوب یا بسیار خشک زندگی می کنید از کفپوش های چوبی برای فضاهای بیرونی مانند تراس و حیاط استفاده نکنید. شستشوی بیش از حد کفپوش های چوبی نیز می تواند آسیب زا باشد و به مرور باعث پوست پوست شدن یا خوردگی چوب شود. اگر با چنین مشکلاتی روبه رو شدید بهتر است کفپوش چوبیتان را پس از سمباده کشی، رنگ کنید.
برای تمیز کردن کفپوش های داخل منزل از راهکار های پیشنهادی در مطالب زیر را استفاده کنید:
نویسنده: فاطمه مرادی(کیمیا) | تحریریه چیدانه