آخرین مرحله در ساختمان سازی نازک کاری است. نازک کاری به معنی پوشش نهایی سطوح با یک قشر نازک از مواد و مصالح ساختمانی است که در صورت درست اجرا شدن آن، سطوح نهایی کار صاف و یکدست می شوند. گچ کاری یکی از مهم ترین قسمت های نازک کاری است که در آن به منظور رفع ناهمواری ها، سطوح نهایی را با یک لایه نازک گچ می پوشانند. در نهایت گچ کاری دیوار و سقف، سبب می شود سطوح برای رنگ آمیزی آمده شوند. هر چه استادکار و بنای گچ کار، مهارت بیش تر داشته باشند، در آخر شما شاهد دیواری بدون موج و صاف هستید. شاید در ابتدا اهمیت این موضوع چشمگیر نباشد ولی زمانی که چیدمان فضا انجام شود و نورپردازی صورت بگیرد متوجه خواهید شد که دیوارهای ناهموار چه نمای ناخوشایندی ایجاد می کنند. گذشته از آنچه که توضیح داده شد از گچ کاری برای قسمت های دیگر ساختمان هم استفاده می شود. انواع سقف های کاذب و نورپردازی های گچی از جمله این موارد هستند.
مشاهده بیشتر
اجرای گچ کاری در کدام مرحله از ساختمان سازی صورت می گیرد؟ بعد از اجرای مرحله سفت کاری ساختمان، در ساختمان های نوساز، نوبت به سفید کاری یا همان گچ کاری میرسد.
چه زمانی از گچ کاری در ساختمان های قدیمی استفاده می شود؟ به منظور بازسازی ساختمان، دیوارهای گچی که با گذشت زمان ترک خورده اند را مجدد گچکاری می کنند تا آماده برای رنگ آمیزی یا نصب کاغذ دیواری شود. توجه داشته باشید به این منظور از یک لایه گچ نازک استفاده می شود و فقط ترک ها پوشانده می شوند و سطح دیوار هموار می شود.
خسارت پرتی مصالح بر عهده چه کسی است؟ در کار گچ کاری معمولا پرتی مصالح وجود ندارد یا به میزان ناچیزی است. در صورتی که پرتی ایجاد شده بر اثر درست کردن ملات اضافی یا زود خشک شدن ملات گچ باشد خسارت بر عهده استادکار است.
آماده سازی مصالح و وسایل بر عهده چه کسی است؟ آماده سازی مصالح پایه کار و لوازم معمول برعهده کار فرما است. تهیه ابزارآلات تخصصی بر عهده استادکار است.
نحوه اجرای کار در ارتفاع به چه صورت است؟ چنانچه کار شما در ارتفاعی باشد که نتوان از نردبان برای اجرای کار استفاده کرد، باید از داربست برای دسترسی استادکار و بنا استفاده کرد.
توجه : مقادیر ارائه شده در این محتوا برحسب قیمت های رایج در بازار می باشد و ممکن است با هزینه هایی خارج از این محدوده ها نیز مواجه شوید.
نویسنده : سمیه منوچهری | تحریریه چیدانه
سفارش رایگان کالا و خدمات در چیدانه