پنل های سه بعدی یکی از سریع ترین روش ها برای ایجاد تغییری چشمگیری در دکوراسیون هستند و کاربرد زیادی در پوشش دیوار فضاهای تجاری و اداری و مراکز همایش دارند. برجستگی طرح های پنل سه بعدی در حدود 1 تا 4 سانتیمتر است. دیوارپوش های سه بعدی پنل های مدولاری هستند که می توانند به جای رنگ و کاغذ دیواری برای پوشش دیوار مورد استفاده قرار گیرند و سرعت اجرا وآماده سازی بسیاری بالایی سبت به سایر گزینه های رایج دارند. پنل های سه بعدی با یک نورپردازی ساده جلوه و جذابیت زیادی را برای فضای دکور شده فراهم می کنند و بیشتر آنها ضد آب و قابل شستشو هستند و عمر نگهداری بالایی دارند.
دیوارپوش سه بعدی مدل ستارهآجر دکوراتیو، پنل سه بعدی و بتن اکسپوز دیان02122314126مشاهده پروفایل
مشاهده بیشتر
آیا امکان استفاده از پنل سه بعدی در قسمت های دیگر هم به جز دیوار هست؟
بله. شما می توانید برای پوشش سقف هم از این محصول استفاده کنید.
ابعاد پنل سه بعدی چقدر است؟
معمولا این پنل ها در ابعاد 30 ×30 ، 50 ×50 و 60 ×80 تولید می شوند.
آیا قبل از خرید امکان بازدید از محل پروژه وجود دارد؟
بله. بهتر است قبل از خرید از شرکت درخواست کنید نصاب در محل پروژه حضور پیدا کند و میزان پنل را برای خرید و نحوه کار نصب را توضیح دهد.
جنس پنل های سه بعدی از چیست؟
جنس مواد تشکیل دهنده ی این پنل ها عموما چوب بازیافتی، مواد پلیمری و پی وی سی، MDF، پلاستیک و چرم می باشد.
آیا امکان انتخاب رنگ در پنل سه بعدی وجود دارد؟
بله. خوشبختانه این پنل ها با تنوع رنگی بالا تولید می شوند.
در زمان انتخاب طرح به چه نکاتی باید توجه کرد؟
شما باید نسبت به کارکرد فضا، نوع دکوراسیون و مساحت پروژه، طرح تان را انتخاب کنید.
آیا امکان تعمیر پنل سه بعدی هست؟
بله. شما می توانید پنل آسیب دیده را با پنل جدید تعویض کنید.
آیا برای نصب پنل نیاز به زیرسازی هست؟
چنانچه دیوار سطحی هموار داشته باشد، پنل ها توسط چسب مخصوص به راحتی بر روی سطوح دیوار می چسبند.
دیوارپوش سه بعدی مدل فرفره ایآجر دکوراتیو، پنل سه بعدی و بتن اکسپوز دیان02122314126مشاهده پروفایل
نمونه پنل های دیواریدیوارپوش دکوراتیو ایده آل پنل09016099508مشاهده پروفایل
زمانی که صحبت از پنل های دیواری دکوراتیو می شود تنوع بسیار زیادی را در بازار مشاهده می کنیم که طرح های خلاقانه با الگوهای هندسی و مدرن یا سنتی و آنتیک با مصالح مختلفی چون پلاستیک، گچ، چوب و چرم را شامل را شامل شده و به این دسته ها تقسیم می شوند:
پنل های سه بعدی چرمی در ایجاد ظاهری لوکس و تجملاتی تاثیرگذار هستند و در خانه برای روکش دیوار پذیرایی یا اتاق خواب کاربرد دارند. همچنین برای روکش درب اتاق کنفرانس یا سالن های اجتماعات نیز به کار می روند و چرم مورد استفاده در آن ها می تواند طبیعی یا مصنوعی باشد.
پنل های گچی بسیار ارزان و به آسانی قابل رنگ آمیزی می باشند و در مقابل آتش سوزی و رطوبت مقاومت خوبی دارند. از دیگر مزایای پنل های سه بعدی گچی انعطاف و طرح پذیری بسیار خوب متریال گچ است که می توان بیشتر الگوهای هندسی و غیر هندسی را بر روی آن ها با ظرافت اجرا کرد.
مواد تشکیل دهنده ی ام دی اف ضایعات چوبی می باشد که توسط دستگاه های مخصوص فشرده می شوند به همین علت محصولات MDF از مقاومت و دوام بالایی برخوردار هستند و با دستگاه CNC انواع طرح های برجسته روی سطح پنل قابل اجرا می باشد. به عنوان روکش سطح پنل ها نیز میتوان از رنگ های PVC و وکیوم ممبران استفاده کرد و طرح چوب طبیعی را ایجاد کرد.
پی وی سی از ارزان ترین مصالح موجود برای تولید پنل های سه بعدی می باشد که انعطاف بالایی در اجرای طرح های مختلف برجسته روی پنل ها دارند و به همین دلیل تنوع بسیار بالایی در پنل های سه بعدی PVC نسبت به سایر متریال ها مشاهده می شود. پی وی سی در برابر اشعه خورشید مقاوم است کمترین تغییر رنگ را دارد و در مقابل رطوبت و شستشو و ماندگاری اثر انگشت مقاوم است.
مهم ترین نکته در استفاده از پنل های سه بعدی سادگی در استفاده از آن هاست به گونه ای که اگر کمی دقت و مهارت در کارهای فنی داشته باشید می توانید دیوارپوش هایی که طرح های ساده دارند را خودتان نصب کنید. برای نصب دیوارپوش ها به لوازم زیر نیاز دارید؛
برای نصب پنل سه بعدی اگر سطح دیوار مورد نظر بدون ایراد و صیقلی باشد باید به وسیله ی کاغذ سمباده اول سطح زبری را ایجاد کرد که پنل ها راحت به دیوار بچسبند. مرحله بعدی اندازه گیری دقیق محل نصب پنل ها و مشخص کردن آن ها روی دیوار با مداد است. بعد از این مرحله باید پشت پنل ها را چسب کاری و در محل دقیق نصبشان کرد و با درزگیر بین آنها را پوشاند. اگر دیوارپوش ها نیاز به رنگ آمیزی داشته باشند بعد از رنگ آستر 2 ساعت زمان برای خشک شدن سطوح لازم است و بعد از آن می توان رنگ آکریلیک را اجرا کرد. در آخر باید با دستمال نمدار پنل ها و درز بین آنها را از آلودگی و غبار تمیز کرد.
قیمت پنل های سه بعدی نسبت به جنس و طرح آن ها بازه بسیار وسیعی دارند. به این صورت که گران ترین آن ها دیوارپوش های MDF بوده و پنل های فومی ارزان ترین محسوب می شوند. ابعاد و رنگ پنل تاثیر زیادی در قیمت آن می گذارد و اگر سایز آن ها کوچکتر و برجستگی سطح کمتر باشد قیمت ها بین 30 تا 75 هزار تومان است. دیوارپوش های ام دی اف می توانند با روکش های پارچه ای چرم، PVC و ممبران به سفارش مشتری تولید شوند که هزینه ی هر پنل به ابعاد ۱۲۲×۲۴۴ سانتیمتر بدون روکش از 400هزار تومان و با روکش بین 700 هزار تومان تا 1.200 میلیون تومان است.
“برای سفارش و خرید می توانید از قسمت ثبت درخواست چیدانه به صورت رایگان استفاده نمایید"
مطالب پیشنهادی: