به محض اینکه کسب و کار شما روی غلتک افتاد باید برای خودتان یک دفتر کار شیک دست و پا کنید. پیشتر همینکه واحدی را در یک ساختمان اداری میگرفتید کافی بود تا با چیدن چند میز و صندلی، شرکتتان را نمایش دهید. این روزها اما در میان شرکتهای مختلف رقیب باید خوش درخشید. درخشش کسب و کار شما میتواند از دکوراسیون و طراحی داخلی واحد اداری شروع شود. شما با کمک یک معمار رویکرد شغلی خود را از دریچه چوب، شیشه و پلان انحصاری محل کارتان، به مشتری انتقال میدهید. در ادامه یکی از پروژههای گروه معماری مهرآداک را بررسی میکنیم و میبینیم چطور از آپارتمانی با یک اتاق، تبدیل به یک فضای اداری کارآمد و آرام تبدیل شده است.
کارفرمای این پروژه، واحدی یا یک اتاق را در اختیار گروه مهرآداک قرار داده است؛ در مرحله بعدی این تیم معماری و طراحی داخلی، با بررسی محل پروژه و شنیدن خواستهها و معیارهای کارفرما، اتود اولیه کار فراهم کردهاند. یعنی از یک واحد با معماری عمومی، یک طراحی داخلی با کاربری اختصاصی ایجاد شده است.
شرکت کارفرما، تعداد کارمندان بالایی ندارد و از گروه معمار، 2 اتاق مجزا در فضای اداری مورد نظر درخواست کرده است. واحد محل پروژه، یک اتاق داشته است؛ این اتاق برای سمت مدیریت در نظر گرفته شد و تیم مهر آداک برای اتاق دوم، فضایی را از واحد در نظر گرفته و اتاقی ساخته است. این اتاق به بخش حسابداری اختصاص یافته است.
همانطور که در تصویر بالا میبینید، با شیشههای سکوریت و قاب طلایی می توان اتاقهای زیبایی را در واحد اداری طراحی کرد. مثلا در طراحی داخی واحد اداری پروژه مهرآداک، میز کنفرانس پشت این شیشه قرار گرفته است و هنگام حضور ارباب رجوع و وقوع جلسات، وجهه بسیار خوبی دارد.
رنگ طلایی در دکوراسیون داخلی بیانگر لوکس بودن فضا است که با انتخاب آن برای قاب شیشه سکوریت به بیننده نشان میدهیم که فضای محصور در این قاب چه اهمیت بالایی دارد.
میتوان شیشه سکوریت به طور کامل کدر انتخاب کرد یا نیمه کدر. از آنجا که بخش شفاف شیشه، فضا را بزرگتر نشان میدهد، معمار پروژه سعی کرده با انتخاب شیشه نیمه کدر، هم فضایی خصوصیتر ایجاد کند هم مساحت شرکت را بزرگتر نشان دهد.
یک معمار دقیق هنگام طراحی اولیه پروژه، با کارفرما جلسه میگذارد و خواستههای او را دقیق یادداشت میکند. به این ترتیب ضمن پیروی از اصول مهندسی و هنر طراحی داخلی، خواسته کارفرما از دیزاین را بستر پروژه میسازد.
در پروژهای که بررسی میکنیم کارفرما با وسواس خاصی دوست داشته که کارمندان در فضاهای مجزا و با تمرکز به فعالیت بپردازند اما در عین حال مایلل بوده که کارمندان در یک فضای کلی، کار را گروهی پیش ببرند. بنابراین معمار پروژه سالن واحد اداری را برای کارمندان در نظر گرفته و میزهای آنها را با پارتیشنهای پرجزئیات از هم جدا کرده است.
در طراحی داخلی واحد اداری شهران، اتاق مدیریت و حسابداری دیوارهای مجزا دارند تا در صورت نیاز به جلسات مهم، فضایی اختصاصی و پر تمرکز حاضرین در جلسه به وجود بیایید. در عین حال سالن اصلی که به کارمندان اختصاص یافته محیط را صمیمی کرده است. این تفکیک فضا، نظم خوبی به این محیط اداری بخشید که کارفرما هم با آن موافق بود. از طرفی محیط آشپزخانه هم از دیدکلی مجزا شده است. این طراحی برای مواقعی که مهمان در شرکت حضور دارد، بسیار مهم است تا فضای رسمی واحد اداری از بین نرود.
تمامی متریال مورد استفاده در این پروژه اداری توسط گروه مهر آداک طراحی و ساخته شده است که این برای کارفرما مزیت دارد. میپرسید چرا؟ زیرا در چنین پروژههایی دست واسطهها از کار حذف میشود و این از نظر اقتصادی و هزینه پروژه به نفع کارفرماست. خصوصا اینکه کیفیت کار نیز بالا می رود.
سخن پایانی:
همانطور که مشاهده کردید، مشورت با یک معمار و صرف اندکی زمان و هزینه میتواند نمای شرکت شما را بسیار عوض کند. درباره طراحی داخی واحد اداری همین چند عکس دید شما را گسترش نمیدهد. پیشنهاد میکنیم، سری به پروفایل مهرآداک بزنید و هر سوالی برایتان پیش آمد از کارشناسان این گروه معماری بپرسید. مطالب زیر هم در رابطه با طراحی داخلی شرکت مفیداند.