در اغلب آشپزخانه های ایرانی، اولین قسمتی که توجه ما را به خود جلب میکند، کابینت ها هستند، در نتیجه در طراحی آشپزخانه انتخاب کابینت بخش مهمی از مرحله ی طراحی را تشکیل می دهد. در طراحی کابینت آشپزخانه نکته های مختلفی را باید مدنظر قرار داد. در این مطلب از ابعاد مختلفی این موضوع را بررسی کرده ایم. با چیدانه همراه باشید.
نمونه 1: طراحی کابینت آشپزخانه هایگلاس سفید مشکی
بهتر است طراحی کابینت آشپزخانه خود را به متخصصان این زمینه بسپارید، طراحان کابینت در ابتدا با اندازه گیری فضا و در نظر گرفتن نیازهای کارفرما، ابعاد و اندازه و جای کابینت ها را مشخص می کنند. پس از آن قطعات کابینت ها در کارگاه ساخته می شوند و در محل مونتاژ و نصب می شوند. برخی از متخصصان برای نشان دادن طرح اولیه کابینت ها به کارفرما از عکس کابینت و یا نرم افزار طراحی کابینت آشپزخانه استفاده می کنند. در این حالت کارفرما قبل از اجرای کابینت، نظر خود را اعمال می کند و از نتیجه رضایت بیشتری خواهد داشت.
مطلب پیشنهادی: دکوراسیون آشپزخانه، جدیدترین و خاصترین مدل های آشپزخانه مدرن
نمونه 2: طراحی کابینت آشپزخانه ممبران سفید
نمونه 3: طراحی کابینت مدرن دو رنگ آشپزخانه
امروزه انواع مختلفی از کابینت ها در بازار وجود دارد. از کابینت های فلزی و ام دی اف گرفته تا هایگلاس و ممبران. برخی از آنها مدل های جدید کابینت هستند و این روزها طرفداران بیشتری دارند. همچنین شما می توانید با توجه به سبک دکوراسیون منزلتان، یکی از انواع سبک های متداول؛ مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک را انتخاب کنید.
مطلب پیشنهادی: دکوراسیون آشپزخانه ایرانی: 22 مدل اشپزخانه ایرانی + عکس
نمونه 4: طراحی کابینت چوبی ام دی اف
اگر به فکر طراحی کابینت مدرن آشپزخانه هستید، باید به ویژگی هایی که سبک مدرن را می سازند توجه کنید. ویژگی های کابینت آشپزخانه مدرن:
مطلب پیشنهادی: کدام جنس کابینت آشپزخانه را انتخاب کنیم؟
شاید از طرفداران دکوراسیون کلاسیک و مجلل هستید، نگران نباشید شما حتی می توانید یک آشپزخانه کلاسیک طراحی کنید. کابینت های تمام چوب، ممبران و یا نئوکلاسیک باعث ایجاد فضای کلاسیک در آشپزخانه می شوند. جنس چوب و تزئینات روی آن در طراحی کابینت کلاسیک اهمیت دارد. فراموش نکنید که کابینت کلاسیک برای آشپزخانه های بزرگ مناسب هستند.
نمونه 5: طراحی کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک
نمونه 6: طراحی کابینت ممبران قهوه ای
اگر شما با یک طراح و سازنده کابینت صحبت کنید و بخواهید برایتان کابینت طراحی کند، احتمالا اولین سوال او از شما این است که اندازه ی آشپزخانه چقدر است؟ پس از آن گزینه هایی از متریال کابینت و یا سبک طراحی را به شما پیشنهاد خواهند داد. این موضوع مهم است که طراحی کابینت برای آشپزخانه 15 متری یا 20 متری انجام می شود یا یک آشپزخانه 8 متری! و یا حتی ممکن است خانه ای آشپزخانه ی 5 یا 6 متری داشته باشد. در این صورت باید از فضا بیشترین استفاده را کرد.
مطلب پیشنهادی: دکوراسیون آشپزخانه کوچک؛ بهترین ترندهای سال جدید + عکس
نمونه 7: طراحی کابینت هایگلاس سفید قهوه ای
یکی از مهم ترین بخش های طراحی کابینت آشپزخانه که باید طراح و سازنده کابینت با کارفرما به تفاهم برسند؛ قیمت کابینت آشپزخانه است. عوامل مختلفی بر روی قیمت کابینت آشپزخانه تاثیر می گذارد. برخی از عوامل موثر در قیمت کابینت آشپزخانه عبارتند از:
نمونه 8: طراحی کابینت مدرن ساده
نمونه 9: طراحی کابینت چوبی کلاسیک
یکی از بهترین راه های ایده گرفتن برای طراحی کابینت آشپزخانه، دیدن عکس کابینت آشپزخانه است. در ادامه تعدادی عکس کابینت قرار دادیم. با توجه به ابعاد و شرایط آشپزخانه می توانید بهترین طراحی را انتخاب کنید و برای سفارش آن به پروفایل شرکت سازنده هریک سر بزنید. به طرز قرارگیری کابینت ها، شرایط نورگیری، رنگ کابینت ها و.. توجه کنید.
نمونه 10: طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک
نمونه 11: طراحی کابینت نئوکلاسیک سفید مشکی
نمونه 12: طراحی کابینت آشپزخانه تلفیقی
نمونه 13: طراحی کابینت کلاسیک با جزیره
نمونه 14: کابینت آشپزخانه شیک با طراحی کلاسیک
نمونه 15: طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک قهوه ای
نمونه 16: طراحی کابینت آشپزخانه خاص و رنگی
نمونه 17: طراحی کابینت نئوکلاسیک شیک
نمونه 18: طراحی کابینت چوبی با درب های شیشه ای مات
نمونه 19: طراحی کابینت نئوکلاسیک رنگی شیک
نمونه 20: طراحی کابینت آشپزخانه مینیمال
نمونه 21: طراحی کابینت ویتریندار آشپزخانه
نمونه22: کابینت آشپزخانه آبی تیره
نمونه23: کابینت آشپزخانه طوسی
نمونه 24: کابینت آشپزخانه جزیره دار
نمونه 25: کابینت آشپزخانه تمام چوب
کلام آخر:
فراموش نکنید که طراحی کابینت آشپزخانه بخش مهمی از طراحی آشپزخانه را می سازد. پس بهتر است طراحی کابینت آشپزخانه را به متخصصین طراحی کابینت این زمینه بسپارید.
مطالب پیشنهادی: