فضای اداری تجاری: در این مطلب دکوراسیون داخلی کافه ام در ولنجک اثر معمار شناخته شده هومن بالازاده را با هم بررسی می کنیم. مفهوم فضایی این پروژه ارائه یک توده مستحکم و مهم بود که ورودی سالن را به میز پذیرش پیوند میداد و همچنین پشت بام و دیوارهای سازه را به عنوان یک عنصر پیوسته نشان میداد. این توده مستحکم نور مورد نیاز را به صورت غیرمستقیم فراهم میکند و هر نوع نور تند وتیز و پخش را حذف میکند.
فرم این سازه از روی هم قرار گرفتن دو سطح مدور شکل گرفت که بدین صورت نماهای مختلفی و متنوعی در فضا ایجاد میشد و هر فرد در هر نقطه از فضا نمای متفاوتی را تجربه میکرد. شیوه ساخت این توده مستحکم بر اساس استقرار این دو سطح مدور در زوایای مختلف و مهار کردن آنها با سازههایی از جنس استیل شکل گرفت.
برای جلوگیری از کثرت مواد و مصالح از دو ماده اصلی برای خلق فضا و ایجاد جریانی از نور در فضا استفاده شد. پوشش سفید رنگ برای پشت بام و دیوارها در نظر گرفته شد و از چوب تیره برای کفپوشها، قسمتهایی از دیوارها، مبلمان، ورودی، و میز پذیرش، و نیز آشپزخانه استفاده شد.
چیدانه شما را با کافه اسپریس ، طراحی داخلی مدرن با مصالح سنتی نیز آشنا کرده است که یکی دیگر از آثارهومن بالازاده است. برای دیدن نمونه پروژه های دیگر این معمار شناخته شده می توانید به پروفایل اهالی فن هومن بالازاده سری بزنید و اطلاعات تماس با دفتر ایشان را نیز ببینید.
برای دیدن دکوراسیون کافه و رستوران به گالری عکس چیدانه مراجعه کنید.
به مابگویید: آیا شما تا به حال به کافه ام در ولنجک سر زده اید؟دکوراسیون کافه ام به نظر شما چگونه است؟ شما می توانید سوالات خود درباره طراحی فضای داخلی کافی شاپ ها و رستوران ها و دکوراسیون منزل را در قسمت مشاوره دکوراسیون چیدانه با اهالی فن و کارشناسان در میان بگذارید.
منبع: archdaily | ترجمه شده توسط تحریریه چیدانه