خانه داری: اگر کودک در خانه دارید میدانید که آنها به وسایل الکترونیکی دکمهدار علاقه خاصی دارند. وقتی این وسایل به دست آنها بیافتد، احتمالا به زودی خراب خواهند شد. این به این معنی است که شما، والدین و بزرگسالان، باید پیشبینیها و احتیاطهای لازم را در این زمینه انجام دهید.
در این مطلب نکتههایی را به شما میگوییم که در نگهداری وسایل الکترونیکی به شما کمک میکند:
این وسایل را به آنها ندهید: بدیهی است که مطمئنترین راهِ حفاظت از تلفن، تبلت و کامپیوتر شما از دست کودکان، این است که آنها را از دسترس آنها خارج کنید. این وسایل را تا آنجا که ممکن است از هم دور کنید. البته گفتن این حرف راحتتر از انجام آن است و گاهی اوقات نمیتوان به راحتی این وسایل را از کودکان دور نگه داشت.
مشاهده بیشتر
آنها را کمی گول بزنید. این روزها تعداد زیادی وسیله الکترونیکی ارزان که شبیه نوع اصلی است در بازار وجود دارد و این وسایل آنقدر خوب ساخته شدهاند که کودکان شما نمیتوانند تفاوت آنها را با نوع واقعی تشخیص دهند (البته برخی از بزرگسالان هم نمیتوانند).
از محافظهای فیزیکی استفاده کنید. بهتر است از محافظهایی که بر روی صفحههای این وسایل الکترونیکی نصب میشوند استفاده کنید. محافظهای دیگری در بازار وجود دارند که به خوبی از بدنه وسیله نگهداری میکنند و حتی اگر دست کودک شما به آنها برسد نمیتواند به راحتی این وسایل را خراب کند.
یک حساب کاربری جداگانه ایجاد کنید. بهتر است یک حساب کاربری محدود و جداگانه برای کودک خود ایجاد کنید. در ویندوز و مک این کار آسان است. اکثر تبلتهای اندروید این امکان را دارند و شما میتوانید چند حساب کاربری متفاوت و با محدودیتهای گوناگون در نصب اپلیکیشن و یا تغییر پیشفرضها ایجاد کنید.
محدودیتهای دیگری برای استفاده کودکان ایجاد کنید. آخرین سطح از محافظت از وسایل الکترونیکی از دست کودکان، محدود کردن چیزهایی است که ممکن است آنها به آن دسترسی داشته باشند. اگر دوست دارید تمام اپلیکیشنهای خود را یکجا ببینید و کسی به ایمیل شما دسترسی نداشته باشد حتما این کار را انجام دهید.
· ویندوز: سایت Microsoft’s Family Safety نه تنها بر روی فعالیتها و وبسایتهایی که حساب کاربری مورد نظر از آن استفاده میکند نظارت میکند، بلکه محدودیتهایی را برای دانلود میتواند ایجاد کند.
· مک: OS X نیز دارای نظارتهایی برای والدین است که شما با استفاده از آن میتوانید در زمان استفاده محدودیت ایجاد کنید، برخی از اپلیکیشنها را قفل کنید، و دسترسی به برخی از وبسایتها را ممنوع کنید.
·اندروید: نظارتهای مخصوص والدین در اندروید به وسیلهای که از آن استفاده میکنید بستگی دارد. برای مثال کیندل میتواند خریداری اپلیکیشن از Amazon Appstore را محدود کند.
· iOS: علاوه بر محدودیتهایی که میتوان در کارهایی مانند خرید اپلیکیشن یا پاک کردن اپلیکیشن ایجاد کرد، میتوان از Guided Access در iOS استفاده کرد و محدودیتهایی را در استفاده کودکان از برخی از اپلیکیشنها اعمال کرد. مثلا میتوان بر روی اپلیکیشنها رمز گذاشت تا کودک نتواند از آن اپلیکیشن بهخصوص استفاده کند.
البته این روشها صددرصد نمیتواند تضمین کند که کودکان نتوانند از این موانع عبور کنند، اما میزان آنها را بسیار کاهش میدهد.
به ما بگویید: شما چه راه حل هایی برای محافظت وسایل الکترونیکی از دست کودکان پیشنهاد می کنید؟
منبع: ehow | ترجمه شده توسط تحریریه چیدانه