واژه موزه برای همه ما واژهای آشنا و صمیمی است. مکانی برای فراموشی دغدغهها و دردها و غرقشدن در گذشتههای زیبا. برمبنای تعریف ایکوم (کمیته جهانی موزهها) موزه عبارت است از: مکان گردآوری، نگهداری، مطالعه، بررسی کردن و به نمایش گذاشتن نعمتهای فرهنگی یا طبیعی به منظور آموزش، پژوهش و ارزش دادن به این مجموعهها و لذت بردن از آنها. در ادامه خانه موزههای تهران را که مالک آنها افراد شناخته شدهای بودند، معرفی خواهیم کرد.
اطلاعات بیشتر درباره خانه سیمین و جلال: خانه موزه سیمین و جلال، اینجا را به سیمین عزیزش تقدیم کرد
خانه موزه مینایی را بیشتر بشناسید: خانه مینایی، موزهای برای خیابان ولیعصر
این نوشته در طبقه اول زیر یک پنجره ارسی ایرانی که در شکل گرد طراحی شده، نصب شده است. خانه موزه لرزاده بوسیله استاد در دهه سی در سه طبقه طراحی و ساخته شد. طراحی مدرن ساختمان در نمای آن که به شکل غیر قرنیه است نیز قابل مشاهده است. در طبقه اول خانه موزه اتاق شخصی استاد لرزاده و نشمین خانه که حالا در اسم تالار آشنایی مخاطبان را با زندگی لرزاده و آثار ایشان آشنا میکند، قرار گرفته است.
خانه موزه لرزاده را اینجا بیشتر ببنید: خانه موزه لرزاده، معمار آرامگاه فردوسی
این خانه را حتما باید دید: خانه موزه ابوالحسن صبا، منزل خموشی که هزار نغمه داشت
مطلب مرتبط پیشنهادی: خانه دبیر الملک، از منشی امیر کبیر تا سریال دکتر قریب
• خانهی کاظمی به سبک خانههای میانهی قاجار از چند بخش اصلی تشکیل شده است: – حیاط اندرونی – حیاط بیرونی – شاهنشین – درگاهیهای متعدد – آب انبار – مطبخ – رختشورخانه (گویا بنا کاظمی یکی از محدود خانههای آن زمان با این ویژگی بوده است.) – بادگیرها (عمارت کاظمی جزو چند خانهی باقی مانده در تهران است که این ویژگی را دارد.)
اطلاعاتی بیشتر از خانه کاظمی تهران: خانه کاظمی تهران، طهران قدیم هنوز نفس میکشد!
خانه موزههای تهران، یکی از دیدنیترین مکانهایی است که تماشای آن، ما را به دنیای گذشته مشاهیر ایران میبرد. پیشنهاد چیدانه به شما، بازدید از این خانه موزههای قدیمی در فصل بهار و به یادآوردن خاطرات و تاریخچه پشت این خانههاست.