تا مدتها پیش سرویسهای بهداشتی مکانهای سادهای بودند که به دکوراسیون آنها اهمیت چندانی داده نمیشد. اما با روی کار آمدن تجهیزات سرویس بهداشتی جدید و زیبا، کمتر کسی هست که به دکوراسیون این فضای مهم و کاربردی اهمیت ندهد. در این میان یکی از تجهیزات و وسایل مهمی که در هر سرویس بهداشتی لازم است، روشویی است. با کوچکتر شدن فضای سرویسهای بهداشتی، کاربردی بودن تجهیزات بیشتر اهمیت پیدا کرده است و روشویی کابینتی هم همان طور که از نامش پیداست با وجود باکس خاصی که دارد، فضای مناسبی را برای قرار دادن وسایل بهداشتی در اختیار کاربر قرار میدهد. این روزها انواع روشویی کابینتی در مدلها، جنسها و رنگهای مختلف در بازار موجود است و چیدانه این مطلب را در جهت انتخاب و خرید روشویی کابینتی مناسب برای شما آماده کرده است. با ما همراه باشید…
پیشتر در مطلب معرفی انواع روشویی سرویس بهداشتی به طور مفصل در رابطه با نمونههای مختلف روشویی سرویس بهداشتی که در بازار موجود هست، صحبت کردهایم. اما اینبار در پاسخ به این سوال که چرا باید از روشویی کابینتی استفاده کنیم، باید بگوییم که روشویی کابینتی یکی از کاربردیترین وسایل مورد استفاده و مورد نیاز در سرویسهای بهداشتی است که علاوه بر ظاهر زیبا و مرتبی که به فضای سرویس بهداشتی میدهد برای نظم دادن به تمامی وسایل بهداشتی و نظافتی مناسب میباشد.
در هنگام نصب کابینت دستشویی میتوان تمام لولههای آب سرد و گرم را در پشت آن مخفی کرد. همچنین با توجه به آنکه سرویس بهداشتی محیط مناسبی برای رشد انواع باکتریها و میکروبها است، روشویی کابینت دار گزینهی بسیار مناسبی برای نگهداری از وسایل آرایشی و بهداشتی مانند مسواک، حوله، شویندهها بوده تا اقلام بهداشتی داخل آن به دور از انواع میکروبها نگهداری شوند.
همانطور که گفته شد یکی مهمترین مزایای استفاده از روشویی کابینت دار رعایت بهداشت است. اما علاوه بر آن موارد زیر هم میتواند شما را برای خرید روشویی کابینتی، قانع کند.
روشوییهای کابینت دار یکی از متنوعترین اکسسوریهای سرویس بهداشتی و حمام هستند و انتخاب یک روشویی کابینتی مناسب به عنوان ضروریترین وسیله در سرویسهای بهداشتی مهم است. پس بهتر است قبل از خرید روشویی کابینتی به موارد زیر در رابطه با انواع روشویی کابینتی و ابعاد، نوع دکوراسیون و رنگ فضای موردنظرتان توجه ویژهای داشته باشید. خواندن مطلب راهنمای خرید روشویی هم میتواند به شما برای داشتن انتخابی بهتر کمک کند.
مهمترین ویژگی انواع روشویی کابینتی جنسهای مختلف آن است که در هنگام خرید روشویی کابینتی باید به آن دقت کنید. به صورت کلی توجه داشته باشید که بهترین روشویی کابینت دار، روشویی کابینتی ضد آب است.
استفاده از چوب در هر نوع دکوراسیونی باعث جذابیت و زیبایی بیشتر فضای مورد نظر میشود و روشویی کابینت دار چوبی هم با تنوع بسیاری که دارند و سبکهای جدیدی مانند ممبران که به آنها افزوده شده، به عنوان یک روشویی شیک، مورد توجه بسیاری از افراد هستند. اما نکته منفی که در رابطه با روشویی کابینت دار چوبی وجود دارد این است که فضای مرطوب سرویس بهداشتی باعث میشود آب به مرور زمان به سطح چوب نفوذ کرده و باعث خراب شدن کابینت روشویی شود.
البته راهکارهایی مثل استفاده از پلی استر، رزین و چسب مخصوص برای عایق کردن سطح چوب تا حدی این مشکل را برطرف کرده، اما همچنان تضمین کاملی برای حفظ کیفیت چوب در مقابل آب وجود ندارد. در چند سال اخیر نیز استفاده از mdf به جای چوب مرسوم شده است، اما روشویی کابینتی ام دی اف هم روشویی کابینتی ضد آب محسوب نمیشود.
کابینت دستشویی فلزی اولین مدل روشویی کابینت دار است که وارد بازار شد. کابینت روشویی فلزی به دلیل استحکام زیاد، قابلیت تحمل وزن بالا و طول عمر بیشتر نسبت به دیگر کابینت های روشویی، در ابتدا موردپسند افراد زیادی قرار گرفت. ولی به مرور زمان با توجه به از بین رفتن ظاهر اولیه و به وجود آمدن خوردگیهای درونی زیاد، محبوبیت خود را از دست داد.
امروزه روشویی کابینتی پی وی سی، بهترین روشویی دستشویی محسوب میشود. یکی از دلایل استقبال افراد از روشویی کابینتی پی وی سی تنوع زیاد طرح و رنگ آن است. علاوه بر آن جنس پی وی سی ضد خش بوده، به آسانی تمیز میشود و به مرور زمان دچار رنگ پریدگی نخواهد شد. همچنین روشویی کابینتی پی وی سی، روشویی کابینتی ضد آب بوده و برخلاف جنس چوب، با قرارگیری در رطوبت خراب نمیشود و طول عمر بالایی دارد. از دیگر مزایای روشویی کابینتی پی وی سی میتوان به سهولت در جابهجایی، ضد حریق بودن، استحکام زیاد و نصب آسان آن اشاره کرد. این نوع روشویی سرویس بهداشتی به صورت روشویی کابینتی طرح چوب هم در بازار موجود است.
انواع کابینت روشویی در دو مدل روشویی کابینتی پایه دار و روشویی کابینتی بدون پایه یا روشویی کابینتی دیواری، در اندازههای متنوع و برای سلیقههای مختلف در بازار عرضه میشود که روش نصب روشویی کابینتی در این دو مدل با هم متفاوت است.
روشویی کابینتی پایه دار کاملا روی سطح زمین قرار میگیرد و به همین دلیل میتواند وزن زیادی را تحمل کند. انواع روشویی کابینتی سنگی و روشویی کابینتی سرامیکی در این مدل قابل استفاده هستند و محدودیتی برای انتخاب کاسه روشویی وجود ندارد. این مدل روشویی کابینت دار معمولا در ابعاد بزرگ تولید شده و فضای بیشتری را برای قرار دادن لوازم بهداشتی در اختیار افراد قرار میدهد. روشویی کابینتی پایه دار، در دسته روشویی کابینتی بزرگ قرار میگیرد و برای سرویسهای بهداشتی کوچک، مناسب نیست.
روشویی کابینتی دیواری یا روشویی کابینتی بدون پایه در واقع یک یونیت و یا باکس است که در زیر سنگ روشویی قرار میگیرد و به وسیله پایههایی به دیوار متصل میشود. توجه داشته باشید که بهتر است از کاسه با وزن کمتری برای این مدل روشویی کابینت دار استفاده شود. روشویی کابینتی دیواری فضای کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال میکند و روشویی کابینتی بسیار کوچک نیز در این دسته قرار دارد که برای سرویسهای بهداشتی کوچک انتخاب مناسبی است. به دلیل حجم کم روشویی کابینتی بدون پایه، جابهجایی آن بسیار راحتتر از مدل روشویی کابینتی پایه دار است و یکی دیگر از مزیتهای کابینت روشویی دیواری این است که چون با زمین ارتباطی ندارد شستشوی کف سرویس بهداشتی بسیار راحت و بی دردسر انجام خواهد شد.
امروزه مدلهای جدیدی از روشویی سرویس بهداشتی طراحی و تولید میشوند که علاوه بر نقش کاربردیشان در سرویس بهداشتی، زیبایی و جلوه خاصی هم به این فضا میدهند. شما میتوانید با توجه به نوع، رنگ و سبک دکوراسیون سرویس بهداشتی بهترین انتخاب را از میان انواع مدل روشویی کابینتی که در زیر معرفی میشوند، داشته باشید.
برای داشتن سرویس بهداشتی با سبک مدرن، بهتر است از زرق و برقهای اضافی دوری کرده و به دنبال سادگی باشید. روشویی مدرن از جنس شیشهای یا سرامیک یک روشویی شیک است که بهتر است کابینت روشویی آن از جنس PVC و با طرح مربع یا مستطیل باشد.
معمولا روشویی کابینتی ساده روشویی باکیفیتی است و در این مدل روشویی کابینت دار از طرح و شکلهای خاصی استفاده نشده است. روشویی کابینتی ساده در میان انواع مدل روشویی کابینتی از نظر قیمتی ارزانتر است ولی خاصیت ضد آب بودن را دارد.
برای داشتن سرویس بهداشتی با سبک کلاسیک، باید روشویی کابینتی کلاسیک را به عنوان نوعی روشویی کابینتی لوکس، انتخاب کنید. در روشویی کابینتی کلاسیک معمولا از طراحیهای پرکار و پرنقشتری نسبت به روشویی کابینتی ساده و مدرن استفاده میشود. روشویی کابینت دار چوبی بهترین جنس برای روشویی کابینتی کلاسیک است که با ترکیب سنگهای مرمر و گرانیت و همچنین رنگهایی خاص، زیبایی منحصر به فردی را ایجاد میکند.
برای داشتن بهترین روشویی کابینت دار و خرید روشویی کابینتی مناسب، ابعاد روشویی کابینتی و سایز روشویی کابینت دار را در اولویت قرار دهید. به طور معمول ابعاد روشویی کابینتی استاندارد معمولا دارای ارتفاع 80 سانتیمتر، عرض (عمق) 40 تا 55 سانتیمتر و طول 40 تا 60 سانتیمتر است. اما توجه داشته باشید که پس از نصب روشویی کابینتی باید:
روشویی شیک یکی از اصلیترین المانها، در سرویسهای بهداشتی است و یکی از مدلهای جدید روشویی، روشویی کابینتی است. مدل روشویی کابینت دار فضای زیادی را برای قرار دادن وسایل و لوازم بهداشتی و آرایشی در اختیار شما قرار میدهد و این وسایل را از آلودگیها و باکتریهای موجود در سرویس بهداشتی دور نگه میدارد. کابینت روشویی در دو نوع روشویی کابینتی پایه دار و روشویی کابینتی دیواری بهترین انتخاب به عنوان روشویی کابینتی بزرگ و روشویی کابینتی بسیار کوچک هستند.
“اهالی فن تجهیزات سرویس بهداشتی و حمام در چیدانه حضور دارند تا شما را برای خرید روشویی کابینتی مناسب راهنمایی کنند.“